Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ekara7Tepe Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
6.246
Cevap
371
Favori
647.991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, uyeligi acis sebeplerimden biri bu zaten. Buradan ilgilenenlere ulasabilecegimi dusundum. Kart gecisini yuzyuzu yapiyorum. Bu sekilde her iki taraf da magdur olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mil olayı öldü hem ödül mil miktarı arttı hemde miles miles en ufak kampanya yapmıyor ayrıca yemeklerde çok kötü olmaya başladı thy yavaş yavaş kendini bitiriyor

• SuperBlack S kullanıcısına yanıt

%100 katılıyorum,artısı var eksisi yok.Thy sanki low cost havayolu gibi olmaya başladı.Mil kazanımı olsun , mil kullanımı olsun iyice dibin dibini gördü.Artık en mantıklısı , uygun bileti bulunca , hangi havayolu demeden satın almak.

• amerika hattında çok olmasa da , şu an asya hattında rekabet çok fazla. çinden china eastern, china southern, sichuan airlines, air china, koreden asiana airlines ve korean air, taylanddan thai airways, singapore airlines. bu havayolları direkt olarak istanbula uçuyorlar ve fiyatları thy göre çok çok iyi. artık thynin kendine çeki düzen vermesi lazım

• Merhabalar elite kart mevcut satılık indrimli uçak bileti alıyorum puanla ilgilenen mesaj atabilir

• yusufozgiray2 kullanıcısına yanıt

Yüzde kaç indirim yapıyorsunuz hocam mille mi alıyorsunuz

• Merhabalar,

ben normalde çok kredi kartı kullanan birsi değilim ancak işim için sürekli şehir dışına çıkıp konaklama, restaurant, havayolu ve rent a car kullanmaya başladım, dolayısıyla normal market restaurant cafe harcamalarıma ilaveten masraflarım da arttı.

GS Bonus kullanıyorum, bu sene kombıne yenılemede vade farkı alındıgı ve aıdat ucretı olacagı ıcın onu da kapatmaya karar verdım. Yerıne hangı programlı banka kartını kullanmam daha ıyı olur? Bonus Flash'taki kampanyalar programlara gore daha bol gıbı sankı (4x1000 TL shell harcamasına 240 TL bonus misal - belki de yuksek degildir dedıgım gıbı yenı yenı kullanmaya baslıyorum bunları :) )

Tavsıyelerınıze acııgım, cok tesekkurler

• yusufozgiray2 kullanıcısına yanıt

Bu kisi dolandirici benim 1100 tl mi aldi simdi cevap vermiyor maddi olarak dolandirdigi yetmiyor ayrica gitmem gereken yere gidemiyorum sayesindr kucuk oglumj gormeye gidecektim onunsayesinde simdi bir ton ugras!!! Telegram verdi farki iban ve istarindan anlamam lazimdi!

siteden de msj atiyorum online ama cvp yok

• yaniyorsunfuatabi kullanıcısına yanıt

öncelikle geçmiş olsun, fakat mille başkasına bilet aldırmanın hiç bir mantığı yok. güvenilir olsa bile, son dakikada bileti iptal edebilir. bunun için bazı güvenilir siteler var onları deneyebilirsiniz. Ayrıca, mille elite kart satanlara da itibar etmemenizi öneririm. kendilerinin isteyeceği fiyatlarla havalimanında zaten yiyip içebilirsiniz.

• Merhabalar.

Miles smiles prive kartım yeni geldi. İstanbul havalımanı lounge da ücretsiz kullanabılıyor muyum?

• Hahah bu ay market kampanyası 10.000 TLye 1000 mil olmuş 15 gün içinde . Her geçen gün güldürmeye devam ediyor kart… Ya arkadaş gerçekten akıl dışı bir hal almış bu iş kaç kişi bu tutarı yutturabilir gerçekten ??

• soul_spear S kullanıcısına yanıt

Bu kartta en cok mil kazandiran sey dijital platform kampanyalari. Onun disinda hersey cop. Dijital platform kampanyasinida bir ay kazansan sonraki bir kac ay kampanya gelmiyor.

• Uçak bileti alma veya holidays tatilleri alma dışında bu kartı kullanmıyorum artık. Shop&fly kötünün iyisi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gomez_10 G kullanıcısına yanıt

prive kart, lounge giriş kartı olarak kullanılmıyor

• Hocalar merhaba, ben de prive kart çıkarmak istiyorum ama aidat direkt ilk harcamada mı kesiliyor yoksa 6. Ay falan mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende ikinci aydan kesilmişti aidat.

• Birikmiş millerimle bilet alabilir ve ekonomi sınıf uçuşlarınızı business sınıfa yükseltebilirim.

• emreyil E kullanıcısına yanıt

ilk ekstrede kesiyorlar aidatı. TK statünüz yüksek değilse hiç çıkarmamanızı öneririm

• Merhaba, millerimle bilet almak icin sistemden bir bakayim dedim de eskiden 15.000 olan puan 20.000'e cikmis - epeydir bakmamistim.

Garanti miles&smiles platinum kart kullaniyorum, eksik olan milleri bankadan avans olarak alabiliyor muyuz? Aksi takdirde mumkun degil bir ayda alisveris vs ile 3.000 toplayabileyim.

• ozturkti kullanıcısına yanıt

evet bankadan avans mil alabilirsiniz. miller 1 gün sonra TK hesabınıza geçiyor

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.