uçtuktan sonra 1 hafta içinde |
Miles&Smiles Kampanyaları (306. sayfa)
-
-
Bilgi için teşekkür ederim. Gerçekten mantıklı bir hareket.
-
Ödül bilet işin uzak mesafe vizesi nereyi tavsiye edersiniz arkadaşlar 31 marta kadar %20 indirim var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uzak mesafe asya ülkeleri olabilir. filipinler, honkong-macau, tayland, malezya, singapur, kore gibi
-
Hepsi ara tarihler harici 55 bin o kısıma gitmek için sizce nasıl bir güzergah tercih edilebilir mesela Hindistan 20 bin mil ordan Asya 4 bin
bu şekilde aktarmalı olursa , seçenekler çoğaltılabilir tabi. Dhaka, katmandu, astana. bunlar da delhi ile aynı mil fiyatına sahip. buradan aktarma oluşturabilirsiniz
-
İndigo üzerinden alınmış bilet miles and smiles hesaba sonradan nasıl işlenir bilen varmı acaba ?
-
Maalesef bilmiyorum
Thy de eksik mil işleme kısmından yapabilirsiniz
indigo uçuşlarında mil kazanabilmeniz için bileti THY üstünden almış olmanız lazım. bunu da bileti alırken TK numaranızı girerek belirtmelisiniz. aksi takdirde mil kazanamazsınız
-
teşekkürler hocam. ben mytrip üzerinden aldım. acaba şuan checkin de işleme gibi bir durum olur mu ?
-
Ben lufthansa üstünden aldığım bileti sonradan TK sitesinden işletmiştim.
-
indigo biletleri check-in sırasında işlenmiyor. sadece online alırken işletmeniz lazım
-
lufthansa star alliance grubuna ait bir hava yolu, indigo anlaşmalı hava yolu. onun için durumları farklı
-
31 martta %20 mil iade kampanyası için bilet aldım 35 bin mile ama 4 gün oldu eklenmedi geri bildirim yolladım cevap mil festivali
25 marta kadardı diyor nu kampanya farklı benim kampanya farklı acaba 31 marta kadar olan %20 mil iade kampanyasının adı yada linkini atabilecek mi var mı arkadaşlar
İndi-go ile İstanbul Mumbai-Bangkok aktarmalı bilet alsak hindistandan transit uçağa binebilir miyiz kimi vize gerekli demiş kimi sorum yaşamış kimi de bilebilirsin demiş bu konuda bilginiz var mı acaba
Hocam biniliyor tek pnr da alırsanız biletleri terminalden çıkmadan aktarma yapılacak şekildeyse. 12 sinde biletim var istanbul delhi bangkok şeklinde. Ama indigo almayın yorumlar çok kötü. Türkmenistan airlines alın bence.
-
%20 Mil iade ,uçuş yapıldıktan sonra 1 hafta içinde geçiyor. uçuşu yaptınız mı?
-
tek pnr ile binebilirsiniz
-
Onun fiyatlar nasıl ve neden indigo almayalım geçişte ne yaşarsanız bana yazabilirseniz çok sevinirim yakında bende ora aktarmalı gideceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X