Miles&Smiles Kampanyaları (305. sayfa)
-
-
Bu kampanyayi biliyorum. Ama bunda 50bine ulasmadan mil alma sansiniz yok. Shop&flyda yaptiginiz her yurtdisi alisverisinda belli oranda mil aliyorsunuz. Eskiden miles&smiles kredi kartida bu sekildeydi diye hatirliyorum. Ondan sormak istemistim. Bu da sessiz sedasiz kalkmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
He anladım, yurtdışı alışverişlerde her 80 TL ye 1 mil gibi bir oranda mil kazandırıyor şu an. Örneğin 8000 TL de 100 mil veriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Avans mil ise bende yeni çıkarttım harcama yapmadan 25 bin mil avans aldım bankadan
Arkadaşlar, Ucuzabilet.com'dan yurt içi ve yurt dışı uçak bileti alanlara Avantajix para ödüyor. Harcadığınız paranın bir bölümünü Avantajix size iade edecek. Detaylar için:
-
Merhabalar, Classic plus statüsü ile yurt içi uçuşlarda lounge hizmetinden eş ve çocuklar da faydalanabiliyor mu? yoksa sadece tek kişi midir?
-
Sadece kendiniz yararlanırsınız. Yanınıza misafir alamazsınız.
Kredi kartı olarak mil kazanımı artık neredeyse bitti ama yine de en iyi Kuveyt Türk sanırım.
-
selamlar fiyat nedir ?
Teşekkürler.
-
Şuan bir kampanya var %20 mil indirimi diye ama bunu ben anlamadım aynı bilet aynı mille veriliyor acaba aldıktan sonra %20 mil indirimini tekrar mil hesabına mı yansıtıyorlar bilen var mı nasıl oluyor
-
uçtuktan sonra geri yatırılıyor sanırım. Alırken %20 indirim yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu kesin olarak nerden öğrenebiliriz bilgisi olan var mı ona göre 31 mart son gün olmadan bilet alacağım yüzde 20 mil indirimi için
thy internet sitesi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam da açıklamalar da anlamadım tam olarak yüzde 20 indirim ne zaman geri eklenecek tam olarak nasıl olacak dostum
uçuş yapıldıktan sonra 1 hafta içinde gelecek miller geri.
-
-
Hocam mil transfer ücreti çok pahalı o yüzden en mantıklısı kendi hesabınızdan başkasına ödül bilet almak. Bence o şekilde ilan verin yoksa kimse 50bin milin transferi için thy ye 1000usd vergi ödeyemez. Daha bi de size tahmini 400-500 usd mil ücreti ödeyecekler hatta ondan sonra bi de mille aldığı biletin vergisini thy ye ödeyecekler :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
%20 ödül bilet mil iadeleri ne kadar sürede gerçekleşiyor deneyen oldu mu
Selamlar,
Uçak biletlerinizi Bilet.com ve Avantajix üzerinden alarak para iadesi alabilirsiniz.
https://www.avantajix.com/tr/biletcom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avantajixx -- 27 Mart 2024; 11:46:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X