Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: number_7 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
6.257
Cevap
371
Favori
648.988
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YEY

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Arkadaşlar bu kartın en önemli avantajı nedir tam olarak açıklayabilir misiniz? 2 adet Parafly ve bir adet Adios var şimdilik yetiyor ama maaşlarımız Garanti'ye geçti yıllık ücret olmadan vs ayarlayabilirsem en azından bu karttan isteyeyim. Yani kampanya takip ederek yılda 2 kez uzak doğu uçuşu almak mümkün mü?

Kaç para harcadığınızda bağlı... Ayda 1000-2000 tl harcanacaksa Uzakdoğu bileti hayal olur...

Bir kişilik gidiş-dönüş uzak doğu bileti 60000-90000 mil civarı olduğu düşünülürse yıllık minimum 50.000 TL harcama garanti edilmelidir..

Teşekkür ederim.Ben de bu arada biraz araştırdım.Kart ücret iadesi bir bakıma mümkün ama 2x Parafly ve Adios varken bu kartı alsam harcama kalmaz maalesef.

Kartın sanırım en büyük güzelliği uygun miktara business-comfort upgrade yapması.Bir de ayrı kontenjanlar sayesinde son anda bile mil hesbaından bilet fiyat değişikliğinden etkilenmeden bilet alabilmek.

• arkadaşlar bu uprage ne oluyor? normalde thy den bilet aldıktan sonra fark vererek business a geçebiliyorduk. bu kartın faydası ne bu işlemi bu kartla yapacak olursam?
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Alan vergilerini ödüyoruz değil mi alırken mille bilet ?
  • modakartalı kullanıcısına yanıt
    Hocam ücretsiz millerle bilet alırken vergiler çıkıyor karşımıza anladığım kadarıyla bunları millerle ödeyemiyoruz. Doğru mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Alan vergilerini ödüyoruz değil mi alırken mille bilet ?

Ödersin ama 35 tl vergi. İçin 2600 mil alıyor orda avantaj yok pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YEY

quote:

Arkadaşlar bu kartın en önemli avantajı nedir tam olarak açıklayabilir misiniz? 2 adet Parafly ve bir adet Adios var şimdilik yetiyor ama maaşlarımız Garanti'ye geçti yıllık ücret olmadan vs ayarlayabilirsem en azından bu karttan isteyeyim. Yani kampanya takip ederek yılda 2 kez uzak doğu uçuşu almak mümkün mü?

Kaç para harcadığınızda bağlı... Ayda 1000-2000 tl harcanacaksa Uzakdoğu bileti hayal olur...

Bir kişilik gidiş-dönüş uzak doğu bileti 60000-90000 mil civarı olduğu düşünülürse yıllık minimum 50.000 TL harcama garanti edilmelidir..

Teşekkür ederim.Ben de bu arada biraz araştırdım.Kart ücret iadesi bir bakıma mümkün ama 2x Parafly ve Adios varken bu kartı alsam harcama kalmaz maalesef.

Kartın sanırım en büyük güzelliği uygun miktara business-comfort upgrade yapması.Bir de ayrı kontenjanlar sayesinde son anda bile mil hesbaından bilet fiyat değişikliğinden etkilenmeden bilet alabilmek.

Birde thy millerinizle aynı hesapta toplanıyor. Thy ile uçtukçada mil birikiyor öbürlerinde bu imkan yok. Kampanyalarıda oldukça bol..

Tek dezavantajı havaalanı vergisi veriyorsunuz. 4000 tl lik uzun uçuşlarda 600 tl civarı vergi ödersiniz. Ayrıca THY dışında bilet almanız mümkün olmaz.. Yinede wingsten iyidir. Wings ciddi az kampanya yapıyor...

• Milessmiles.net üzerinden yapılan başvurularda 5000 mil hediye varmış, internet şubesinden başvurduk kaçırdık kampanyayı

• quote:

Orijinalden alıntı: hawkibo

Herkese bireysel kampanyalar yapıyorlar:
    Bana da ocak ta 2500 harca 1250 mil kampanyası vermişler sinir oldum geçen sene tam tersiydi bu sene iyice cimrileştiler Geçen sene 1300 e 2500 mil verdi 3 ay devam ettirene 2500 daha verdi toplam 10000 mil oldu bu sene kenardan köşeden mil toplamaya çalışıyoz bu garantinin de suyu çıktı. Bu sene zor durumdayız. Normal alışverişle de ayda 500 mil anca yapabiliyorum. Hayırlısı başka bir çözüm lazım...

Hocam bu kadar strese girmektense mil yetmediginde parayla alsaniz. Sagliginiza yazik stres yasiyorsunuz

• YEY Y kullanıcısına yanıt
    Miles and SMILES kredi Kartı ile vergileri de mil ile odeyebiliyorsunuz.

• Ms kartı olanlar vergileri mille ödeyebilrler ama bu hiçde ekonomik olmaz bir uzak dogü bileti vergii 1000 tl economy class ve business class için aynı mikatar vergi ödeniyor bazen 140-1500 tl ye ekonomi bileti lınabilirken o kadar mil ve vergi ödemek akıl karı değil sadece mille business alınırsa karlı upgradelerde ise bagaj hakkınız upgrade olmuyor sadece kabin içi hizmetler upgrade oluyor .
  • Arkadaşlar miller ile bilet alan varmı aranızda? gerekli mil olsa dahi miller ile bilet almanın zor olduğunu duydum, yani istediğiniz gün uçakta yer durumu/ miller ile giden kişinin limiti vs olunca zor oluyormuş.. ne kadar doğru?
  • iyi günler...bilgi vermek için paylasiyorum...Bu ay extreme Miles and Smiles Platinum Mastercard icin 142.00 TL ve Miles and Smiles Platinum AMEX için 76.00 TL olmak üzere toplam 218.00 TL kart ücreti yansıttılar.4440333 MH'ni aradım iade edin ücreti dedim edemeyiz cevabini verdiler.Bu cevap üzerine kartları iptal edin dedim.3750 mil mastercard ve 3750 mil amex kart olmak uzere toplam 7500 mil yüklediler...(Kartlar bir yıl açık kalmak kaydıyla)
    Not.pazarlık yapsaydım belki daha fazla mil yükletebilirdim ancak garibime gittiği için yapmadım...iyi pazarlık yaparım diyen arkadaslar deneyebilirler.12.500 mil alanlar var...

• Ben başvuruyu internet şubesinden yaptım ancak milessmiles.net te kampanyalarda site üzerinden yapılan başvurularda 5000 mil hediye diyordu, twitterdan yazdım garantiye siz internet şubeden yaptığınız için kampanya dışısınız dedi az önce de mh ike görüştüm dahil olmanız lazım ama yine de kampanyaşar bölümü ile görüşün dedi. Var mı bu konuda bilgisi olan :/

• Bende internet uzerinden(www.milesandsmiles.net) yaptim.daha sonra telefon ile arayip basvuru islemini tamamladilar...5000 mil hesabima yuklendi...

• deepbluers D kullanıcısına yanıt
    İşte ben garantinin internet şubesinden yaptım başvuruyu

• O zaman iptal ettirin basvuruyu yada kartlari teslim almayin...

• deepbluers D kullanıcısına yanıt
    İptal edip tekrar başvuru yaptığımda olmuyormuş, şimdi yine aradım mh yi, orada kampanyaya katılmak için başvuru oluşturdum 24 saat içinde geri dönüş yapılacaktır dedi.
    Kartlar basılmış görünüyor dedi zaten.
    Bakalım ne olacak, mantıken kampanyaya katılmam lazım sonuçta aynı bankanın aynı kartı sadece başvurulan yer farklı

• Benim de dun ekstrem geldi,kart aidati almislar.Hemen aradim ilk once 5000 mil verelim dedi kabul etmedim karti iptal edin deyince 1 yil acik kalma sartiyla aidati iade ettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesarepavese

İptal edip tekrar başvuru yaptığımda olmuyormuş, şimdi yine aradım mh yi, orada kampanyaya katılmak için başvuru oluşturdum 24 saat içinde geri dönüş yapılacaktır dedi.
    Kartlar basılmış görünüyor dedi zaten.
    Bakalım ne olacak, mantıken kampanyaya katılmam lazım sonuçta aynı bankanın aynı kartı sadece başvurulan yer farklı

Kampanyadan yararlanamazsınız öyle bir kampanya var ise illaki kendi sitesinden başvuru olacak bişey çıkmaz

• salihbocX S kullanıcısına yanıt
    Valla öyle olursa kartı direk iptal edip gelecek ay başvururum, her ay olan bir kampanyaymış

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.