Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.257
Cevap
371
Favori
648.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salihbocX

quote:

Orijinalden alıntı: adil07

quote:

quote:

şu an money kart kullaniyorum 2 hafta önce başvurdum Miles&Smiles Platinum icin eski kartın limiti 18.000 idi ayda ortalama 5.000 alışveriş yapiyorum kart onaylandı diye msj geldi bankayi aradım gec göndercez dediler pek sormadım nedeni limitim aynı olucak demişlerdi tşkler..

Oo hocam senede garanti veriyorum sen 3 kez gidil dönüş yetecek mil kazabırsın artı platiunun gelecekse daha iyi mil kazanırsın vede şubeye iste daha hızlı gelir

kart geldiğinde hemen alışverişlere yoğunluk vericem nasil milli bilet alabiliirm biraz aciklarmısın

Thy sitesine giteceksiniz orda miles tk numaranız şifreniz ile gireceksiniz bileti alacaksanız ödül bilet düzenle menüsü

ailden biri seyahat edebilirmi mille peki hocam..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şu an money kart kullaniyorum 2 hafta önce başvurdum Miles&Smiles Platinum icin eski kartın limiti 18.000 idi ayda ortalama 5.000 alışveriş yapiyorum kart onaylandı diye msj geldi bankayi aradım gec göndercez dediler pek sormadım nedeni limitim aynı olucak demişlerdi tşkler..

Oo hocam senede garanti veriyorum sen 3 kez gidil dönüş yetecek mil kazabırsın artı platiunun gelecekse daha iyi mil kazanırsın vede şubeye iste daha hızlı gelir

kart geldiğinde hemen alışverişlere yoğunluk vericem nasil milli bilet alabiliirm biraz aciklarmısın

Thy sitesine giteceksiniz orda miles tk numaranız şifreniz ile gireceksiniz bileti alacaksanız ödül bilet düzenle menüsü

ailden biri seyahat edebilirmi mille peki hocam..

İstediğin eş dost aile tc kimlik adına bilet düZenieyebilirsin hatta Bana bile alabilirsin istersen hediye olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PEKİ hocam Cep Telefonu*

Ülke Kodu

Alan Kodu

Numara

ne yaziyoruz buraya telefona şifre gelmedi bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adil07 -- 2 Şubat 2015; 23:45:52 >
  • quote:

PEKİ hocam Cep Telefonu*

Ülke Kodu

Alan Kodu

Numara

ne yaziyoruz buraya telefona şifre gelmedi bi türlü

Telefona şifre gelmez artı ne şifresi dediğin

• Direk garanti internet şubesinden başvursak daha çabuk gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cesarepavese

Direk garanti internet şubesinden başvursak daha çabuk gelir mi?

Hocam sen hala almadınmı interet şubeden başvur adres isteme şubeye iste bölümüne tıkla 5 gün içinde elinde

• salihbocX S kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi başvuru yaptım platinum, kart hemen onaylandı zaten şubeye gelince mesaj falan gelecektir heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: cesarepavese

Dediğiniz gibi başvuru yaptım platinum, kart hemen onaylandı zaten şubeye gelince mesaj falan gelecektir heralde

Hayırlı olsun 5 gün sonra şubede mesaj gelecek evet

• En güzeli teb anında bankada kredi kartını veriyor aktif kurye kurye net gibi firmalardan kart beklemekten kurtuluyorsunuz!
  • arkadaşlar merhaba,

bende miles and smiles platinum kartına başvurdum internet hesabımdan anında onaylandı.

5300 tl limti vermişler. bu limit neye göre oluyor? platinium bir kart için çok düşük değil mi? her hafta 10 banka arıyor kart verelim gold platinum kart falan diye 5300 limit komik geldi.

---

2. soruma gelecek olursak. bana farklı bir tk numarası vermişler. benim thy tk numaranda var önceden içinde 30.000 mil civarı da birikmiş. beim bu kartı almamda ki amaç zaten kart harcamalarımda bu thy numaranda biriksin amacıyladı. her ay 10 15 bin harcama yapıyorum zaten. herkeste mi böyle farklı tk veriyor eski thy numarasıyla?

yardımcı olacaklar teşekkürler.
  • theunforgettable kullanıcısına yanıt
    Hocam direk amex olarak alabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Hocam direk amex olarak alabiliyormuyuz ?

hayır normal ms alıyorsunuz yanında ms amex veriliyor.
  • salmanbaba23 S kullanıcısına yanıt
    başvuru sırasında sizden TK ile başlayan numarayı istiyor. bu alanı doldurmayı atlarsanız yeni numara veriyor. müşteri hizmetlerinden numarayı değiştirebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poster2010

başvuru sırasında sizden TK ile başlayan numarayı istiyor. bu alanı doldurmayı atlarsanız yeni numara veriyor. müşteri hizmetlerinden numarayı değiştirebilirsiniz.
    bana farklı bir tk numarası verdi. kart başvurusunda bugün bulundum. eski tk numaramın kartta yazması için müşteri hizmetlerini mi aramam lazım? gelecek olan kartımda eski tk numarasının olmasını istiyorum çünk.
  • salmanbaba23 S kullanıcısına yanıt
    başvuru formunda mevcut tk numaranızı doldurmadığınız için farklı bir numara almışsınız. garanti müş. hizmetlerinden bunu düzeltebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • poster2010 P kullanıcısına yanıt
    doldurmuştum hocam eski tk numaramı vermedi garanti kendi tk oluşturmuş bende müşteri hizmetlerini aradım oradaki görevli kartın daha baskıya gitmediğini ilgili birime konuyu ilettiğini açıkladı.

heralde bir sorun olmaz şimdi? ne dersin
  • indirimli uçak bileti alabilen var mı?
  • Ben de dün başvurdum kendi tk numaramı yazdım ama garantinin başka verdiğini berden gördünüz nerden kontrol edebilirim

• Arkadaşlar bu kartın en önemli avantajı nedir tam olarak açıklayabilir misiniz? 2 adet Parafly ve bir adet Adios var şimdilik yetiyor ama maaşlarımız Garanti'ye geçti yıllık ücret olmadan vs ayarlayabilirsem en azından bu karttan isteyeyim. Yani kampanya takip ederek yılda 2 kez uzak doğu uçuşu almak mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 10 Şubat 2015; 14:09:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Arkadaşlar bu kartın en önemli avantajı nedir tam olarak açıklayabilir misiniz? 2 adet Parafly ve bir adet Adios var şimdilik yetiyor ama maaşlarımız Garanti'ye geçti yıllık ücret olmadan vs ayarlayabilirsem en azından bu karttan isteyeyim. Yani kampanya takip ederek yılda 2 kez uzak doğu uçuşu almak mümkün mü?

Kaç para harcadığınızda bağlı... Ayda 1000-2000 tl harcanacaksa Uzakdoğu bileti hayal olur...

Bir kişilik gidiş-dönüş uzak doğu bileti 60000-90000 mil civarı olduğu düşünülürse yıllık minimum 50.000 TL harcama garanti edilmelidir..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.