Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.257
Cevap
371
Favori
648.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu yeri değil gibi ama soracak mantıklı pek yer bulamadım :)
    cam kenarı ve cam takıntım var :) thy boeing 737 800 tipi uçak var, 4 tane business sırası var... ben 7F e rezerv yaptım acaba cam kenarı mıdır yoksa kapalı cam kenarı mıdır?
    hatırladığınız kadarıyla....
  • kolon var orada şansına küs
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

konu yeri değil gibi ama soracak mantıklı pek yer bulamadım :)
    cam kenarı ve cam takıntım var :) thy boeing 737 800 tipi uçak var, 4 tane business sırası var... ben 7F e rezerv yaptım acaba cam kenarı mıdır yoksa kapalı cam kenarı mıdır?
    hatırladığınız kadarıyla....

7f olabilecek en kotu koltuk olarak gozukuyor orada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese bireysel kampanyalar yapıyorlar:
    Bana da ocak ta 2500 harca 1250 mil kampanyası vermişler sinir oldum geçen sene tam tersiydi bu sene iyice cimrileştiler Geçen sene 1300 e 2500 mil verdi 3 ay devam ettirene 2500 daha verdi toplam 10000 mil oldu bu sene kenardan köşeden mil toplamaya çalışıyoz bu garantinin de suyu çıktı. Bu sene zor durumdayız. Normal alışverişle de ayda 500 mil anca yapabiliyorum. Hayırlısı başka bir çözüm lazım...
  • miles and smiles da kredi kartı harcamalarında çok az mil kazanılıyor. harcadığın tl başına 1 mil anca geliyor. uçuş millerinide azalttılar. eskiden daha çok veriyordu. kampanyada yok. boşuna ms+amex=90+45=135tl aidat veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avsaroglu_burak

miles and smiles da kredi kartı harcamalarında çok az mil kazanılıyor. harcadığın tl başına 1 mil anca geliyor. uçuş millerinide azalttılar. eskiden daha çok veriyordu. kampanyada yok. boşuna ms+amex=90+45=135tl aidat veriyorum.

Yine iyiymiş,diğer kartların çoğu artık sıfır ya da sıfıra yakın puan veriyor
  • Yurt disindayim.Elite statusundeyim en kotu 3 kati veya 3.5 kati mil aliyorum dolar harcamalarinda.
  • Pointshound.com aracılığı ile otel rezervasyonu yaptırdım 8500 mil civarında thy mili yazıyordu, 2 ay geçti hala hesabıma işlenmedi. ( Bu site thy miles&smile ile anlaşma yapmış durumda üstelik ) 2 defa mail attım kimse geri dönmedi. Thy'ye şikayet edeceğim.
  • Bana da aynısı Hilton otelleri için oldu THY sayfasında da Hiltonun kendi sitesinde de konaklama karşılığı kazanılan puanın ortaklık dahilinde miles and smiles hesabıma aktarılmasını istedim hala birşey yok, otel faturasını vs mail atmak gerekiyormuş bakalım bekliyorum ben de yüklemelerini.
  • tampa1 T kullanıcısına yanıt
    genelde bu tarz yerlerde konaklamadan sonra hediye verilir. konaklamanız oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • poster2010 P kullanıcısına yanıt
    Konaklama oldu , üzerinden 2,5 ay geçti. Dün artık Thy'yi aradım..sonra hiç ilgilenmeyen pointshound.com'dan mail geldi teknik bir nedenden dolayı yüklenmemiş tekrar bildiriyoruz diye..Bekliyorum bakalım.
  • Ziller 2000 mil icin caliyor! Giyim,aksesuar, otel,elektronik,kuyumda 200TL uzeri alisverise ekstra 200 mil icin,CANIM yazip 3340'a gonderin. milesandsmiles.net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar American Express kampanyası güzel gözüküyor. : Kampanya ile restoranlarda yapılacak harcama tutarının %50'si oranında ekstra mil kazanımı olacaktır
    Garanti Pos u şartı aranıyor, ama bu kampanyanın alt limiti varmı acaba, yoksa 50 TL lik bir harcamada bile ekstra mil kazanıyor muyuz?
  • arkadaşlar thy nin sitesinde miles smiles üyelik girişi yaptım sonra bilet almak için online işlemler kısmından "biletleme/uçuş rezervasyonu" tılayarak bilet aldım şimdi burdan bana statü mili gelecek mi acaba tk fln bşy sormadı sanırım yanlış bşy yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

arkadaşlar thy nin sitesinde miles smiles üyelik girişi yaptım sonra bilet almak için online işlemler kısmından "biletleme/uçuş rezervasyonu" tılayarak bilet aldım şimdi burdan bana statü mili gelecek mi acaba tk fln bşy sormadı sanırım yanlış bşy yaptım

bileti ms kk ile aldiysaniz bilet ucreti *2 bonus mil gelir statu mili icin aldiginiz bilet ile ucusu yapmaniz lazim birde aldiginiz bilet hangi sinif ise o kadar mil gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

arkadaşlar thy nin sitesinde miles smiles üyelik girişi yaptım sonra bilet almak için online işlemler kısmından "biletleme/uçuş rezervasyonu" tılayarak bilet aldım şimdi burdan bana statü mili gelecek mi acaba tk fln bşy sormadı sanırım yanlış bşy yaptım

bileti ms kk ile aldiysaniz bilet ucreti *2 bonus mil gelir statu mili icin aldiginiz bilet ile ucusu yapmaniz lazim birde aldiginiz bilet hangi sinif ise o kadar mil gelir

tk no fln sormayınca şüphelendim biraz ms kk aldım bileti burdan hem bonus mil hemde uçuşdan sonra statü mil gelecek doğru anladım sanırım dimi
  • smurfy87 S kullanıcısına yanıt
    3 TL'ye kahve ya da cay icsen bile ekstra mil kampanyasından faydalanıyorsun :)

• quote:

Satış sayfası sıtasında ad soyad girme bölümü olan yerde milea ile devam etme yapacaktın hem ad soyad bilgilerin ototatik gelecekti ekrana artı yurtiçi 300 statü mili alacaktın ama girmediyseb olmaz ama uçuştan sonra eksik mil işletme yapabilirsin

• 25milyonmil.com'da dünden beri hata veriyor. Sizde de veriyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.