Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.257
Cevap
371
Favori
648.955
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cip bilmemde LGM lounge candır :) rahatlıktır.
  • gg bonus kampanyası başladı genelde aynı dönemde %10luk milesandsmiles kampanyası da oluyodu..Bilgisi olan var mı acaba başlayacak mı?
  • Daha once kullanmadim yeri nerede.elite karta aile fertlerinden tamami girebiliyor mu. Bir de elite kart olunca bagaj tesliminde oncelik falan oluyor mu?
  • Daha once kullanmadim yeri nerede.elite karta aile fertlerinden tamami girebiliyor mu. Bir de elite kart olunca bagaj tesliminde oncelik falan oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surgkartal

Daha once kullanmadim yeri nerede.elite karta aile fertlerinden tamami girebiliyor mu. Bir de elite kart olunca bagaj tesliminde oncelik falan oluyor mu?

Girişi farklı, terminal tarafına değil VIP yazan yerden giriyorsunuz; VIP binasını geçtikten sonra solda Turkish Airlines CIP levhası ile giriyorsunuz.
    Bildiğim kadarıyla Elite bir misafirini sokabiliyor THY uçuşlarında- Anadolujet uçuşları için ücretli.
    Bavulunuzu orada teslim edebiliyorsunuz, sonuçta tek güvenlik geçiyorsunuz.
  • Hocam peki valizi alirken inis havaalaninda bi farklilik var mi?

• THY nin sitesinde yurtdışı gidiş dönüş bileti 536 lira çıkıyor.Mil ile almaya kalkınca 489 tl + 20000 mil istiyor. Mili hiç kullanmam daha iyi.
  • Şu anda fiyatlar uygun o yüzden, yoksa aynı uçuşunu yada muadil 20 bin mille alınınca avantajlı olan birçok uçuş mevcut
  • quote:

Hocam peki valizi alirken inis havaalaninda bi farklilik var mi?

yok hocam, ne olabilir ki zaten?
  • Bebek pusetleri ayri geliyor ya belki cip in de valizleri ayri geliyordur. Boylece valizlerin kririlmasi riski en aza iniyordur

• quote:

Bebek pusetleri ayri geliyor ya belki cip in de valizleri ayri geliyordur. Boylece valizlerin kririlmasi riski en aza iniyordur

Ayrı gelmiyor ama yapılan etiketleme sayesinde diğerlerinden önce geliyor.
  • http://milesandsmiles.net/c4 bana gelen mesajda 6-31 ocak tarihleri arasında 400 tl harca 1250 ekstra mil kazan. hedef yaz 3340a yolla diye mesaj geldi ama 1250 mil çok az ya. işin suyunu çıkardılar iyice.
  • Harcama hedefi 10.000 TL ye 2500 mil, harcadıkça bunlar mili kesiyor, biraz harcamayı 3-5 ay kesmek lazım anlaşılan.
  • Miles&Smiles Classic Kart Ücreti Var Mı Arkadaşlar ? Shell yakıtı için almayı düşünüyorum
  • hayır herhangi bir ücreti yok
  • ms 95 tl amex45 tl
  • arkadaşlar bu mil nasıl kullanılıyor mesela kars tan istanbula kaç mil lazım
  • Arkadaslar Merhaba
    ben cogunlukla adios maximiles wings kullanirdim
    bonus deniz bonus olarak 10.000tl limit var ve sevmedigimden hic kullankiyorum sadece yilbasi kampanyasinda kullandim

Wingsi iptal ettirmek istiyorum.
    gecenlerde paraflya sayfasinda sordum onlar wingsi iptal ettir parafly al dediler ama şimdi bu başlığı gorunce sormak istedim
    Wingsi iptal ettirip ki 36.000 mil var orda çok birikmiyor.
    wingsi iptal ettirip milesandsmiles mi alsam.
    10.000tl sigorta sektorunde ya da netten alisverislerde kullanabilrim
    N11 de felan.

Thy miles kartimda 5000 mil var
    geçen sene vakif world ve adios la yurtdışı bilet almistim .
    Siteden inceledim. 10.000tl aylik harcama ya diğer sektor olarak 2000 mil veriyor bu da 5 ay da 10.000 mil eder. Tek yön avrupa bileti. We arti vergisi var.
    10.000 tl maximiles den aylik harcasam 65 mil verir 5 ayda 350 mil gibi yapar . O da 525 tl lik avrupa bileti yapar gibi.

Önerilerinize açığım .

• Arkadaşlar bu yılbaşı kampanyasından 150 - 2000 mil arası kazanılan millerden, milleri kartına yüklenen var mı?

Kampanya duyurularında kazanılan miller 4 Ocak'ta karta yüklenecektir diyordu ancak ne Garanti internet bankacılığında ne de M&S sitesinde mil kontrol ettiğimde yükleme göremiyorum. Sorun bir tek bende mi yoksa milleri kartlarına yüklenenler var mı?
  • sechkin232 S kullanıcısına yanıt
    Benim milim yüklendi. Ancak bir tane internetten alışverişim vardı. Ona mesajda gelmemişti zaten. O yüklenmedi.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.