Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.257
Cevap
371
Favori
648.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuz_UcakBileti

Merhaba Arkadaşlar;

internet alışverişi yaptım. Mil kazandınız mesajı gelmedi. İnternet alışverişlleri dahil değil demiyor? Bilgisi olan var mı?

Ben M&S American Express kartla n11'den alışveriş yaptım,telefonuma "350 mil kazandınız" diye mesaj geldi
  • n11den ben de mastercardla alışveriş yaptım mesaj gelmedi. Mh ekstrede göreceksiniz dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 22 Aralık 2014; 21:00:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

Internet alışverişine mesaj gelmiyor. Benim de gelmedi. Ekstre kesildiğinde orada göreceğiz. 150 Milden fazlası da gelmez gibi.

Sağolasın kardeş
  • Yılbaşı kampanyasında Garanti POS şartı yok değil mi?Kampanya sayfasında göremedim biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayrıntıcı

quote:

Orijinalden alıntı: patos64

merhaba.
    buradan kredi kartlısına değil de normal miles smiles kartına üye olmak istiyorum ama ili seçiyorum denizli, ilçede merkezi seçeceğim ama merkez yok kayıt olamıyorum, merkez ilçeleri sçeeyim diyorum merkezefendi ya da pamukkale onlar da yok,

ben mi bir şey atlıyorum, acil bir durum var kayıt olmam gerekiyor, teşekkürler.

Adres çok önemli değil, kart çoğu kişiye zaten gelmiyor, kartın önemi yok, istediğin zaman Atatürk havalimanındaki THY standatlarından bastırabiliyorsun, email ve telefon nosu yeter. Üyeliğin başlayınca Tk nosu ile herşeyi yapabilirsiniz, hatta 1 sene önceki uçuşlarını bile işletebilirsiniz.

teşekkürler :)

peki bir soru daha sorayım size bilginiz varsa,

thy diyorsa mesela, %10 indirim yapıyorum bilete... bu hangi fiyat üzerinden olur? bilet fiyatı mesela 820 tl, bu fiyat üzerinden değil de vergileri falan çıkarırsak içinden onun içinden mi yapıyor nasıl yapıyor? istanbul lizbon arası bu arada şubat ayı için.

• patos64 kullanıcısına yanıt
    thy sitesinde hangi fiyat yaziyorsa o dur indirimli fiyati yazar tum biletlerde vergide indirim olmaz ormnek 99 euroluk biletten verdim
    Yetişkin x1 3,00 TRY ( bilet fiyatidir ) indirim olursa bu kisima olur .
    Vergiler ve Havayolu harcı 236,00 TRY
    Hizmet bedeli 42,00 TRY
    TOPLAM 282,00 TRY (TRY)
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

thy sitesinde hangi fiyat yaziyorsa o dur indirimli fiyati yazar tum biletlerde vergide indirim olmaz ormnek 99 euroluk biletten verdim
    Hizmet bedeli 42,00 TRY
    TOPLAM 282,00 TRY (TRY)

erasmus öğrencilerine %20 indirim verildi de,
    bende merak ettim acaba direk gözüken fiyattan %20 mi yoksa o gözüken fiyat içindeki asıl bilet fiyatı üzerinden mi diye :)
  • 90+40 ₺ Kart ücreti yansıtmışlar iptal ettirmeye niyetim yoktu yinede aradım aradım 5000 mil verdiler ..
  • bugun 400 liraya bilet aldım thy den 4. kere 150 mil verdi cok sinir etmeye basladı bu help alt limitten
  • Hediye Mil kampanyasına ilk gününde katıldım dün 15. harcamada yine 150 mil verdi. Bu nasıl şans anlamadım.
  • Ankara sabaha Gökçen q sınıfında 900 mil verdi. Normalde sitede 600 mil yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surgkartal S kullanıcısına yanıt
    Doğurduğuna şaşır(dın), öldüğüne de şaşırabilirsin Hocam.

Gidişe fazla verip, dönüşe hiç vermediğini de gördüm (Seul-İst dönüş).

(THY yeni mil düzenlemelerine geçince bazı arkadaşlar uyarmıştı aylar önce forumda).

Edit: Senin olayda özel kampanya varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 2 Ocak 2015; 16:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realstory

http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/firsatlar/miles-smiles/sabiha-gokcen-i-secin-ekstra-50-mil-sizin

Teşekkürler hocam

• yılbaşı kampanyasında 1de1 yaptım. tek 489tl lik alışverişe 2000mil aldım :)
  • Elit uye olmak istiyorum. Acaba Elit plus olan bir arkadas varmi?

• Thy Sabiha Gökçen CIP salınu kullanan oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Surgkartal

Thy Sabiha Gökçen CIP salınu kullanan oldu mu

ben kullandım dostum, nedir merak ettiğin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

Hizmet bedeli 42,00 TRY
    TOPLAM 282,00 TRY (TRY)

erasmus öğrencilerine %20 indirim verildi de,
    bende merak ettim acaba direk gözüken fiyattan %20 mi yoksa o gözüken fiyat içindeki asıl bilet fiyatı üzerinden mi diye :)

Bi ogrencime bizim internette 950ye alabildigimiz bilet icin 1200 tl fiyat cekmisler. Bir de taa yasadigimiz ilde ofis olmayinca eskisehire thy ofisine gidis donuste harcadigi para da cabasi. Ben de almadan gelmesini soyledim. Hic indirim yapmasalar daha iyiymis. 10 kilo valiz farkini eklemisler resmen...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.