Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.255
Cevap
371
Favori
648.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hep taban olan 150den veriyor. az önce 6. alışverişimi yaptım 662 lira tutarında olmasına rağmen yine 150 verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayrıntıcı

Evet, yanlış hatırlamıyorsam limitinin 10 katı kadar avans mil alabilirsin.

Avans Mile 444 0 333 Alo Garanti'den,www.garanti.com.tr İnternet Şubesi'nden, Garanti Şubelerinden veya Garanti ATM'lerinden başvurabilirsiniz.
    Miles&Smiles MasterCard veya Miles&Smiles American Express® kredi kartlarınızdan herhangi biri ile Avans Mil alabilirsiniz.
    Avans Miliniz başvuru yaptığınız günün ertesi günü 16:00'dan sonra hesabınıza geçer.
    Avans Mil hizmet bedeli 15 TL olup, bu tutar ilk avans mil talebinizde veya avans yükseltme talebinizle ekstrenize yansıtılacaktır.
    Alacağınız avans mil tutarı 1.000 ve katları olmalıdır.
    Kullanılabilir limitinizin 10 katı kadar avans mil alabilirsiniz.
    Bir seferde en fazla 100,000 Avans Mil alabilirsiniz.
    Kartınız, avans mil talep ettiğiniz tarih itibariyle gecikmeye girmemiş olması gerekmektedir.
    Aldığınız avans mili, talep ettiğiniz aynı gün içinde değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
    Aynı kart ile 2 kez avans dönemi içinde avans milini kapatamamış kart sahipleri 3. kez avans mile başvuramazlar.
    Avans mil tutarınızı 18 ay içerisinde bir defa yükseltebilirsiniz. Yükselttiğiniz avans mil tutarınızı da, avans mile ilk başvurduğunuz ekstre dönemini takip eden 18 ay içerisinde tamamlamanız gerekir.
    Bir müşteri aynı kredi kartı ile 2 kez üst üste avans mil borcunu alışveriş milleri ile kapatamayıp, kalan mil borcu için mil başına 4 kuruş ücret ödeyerek borcunu kapadı ise 3. kez avans mile başvuramaz.

• ne güzel bi topicmiş burası.. bilgiler için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Orijinalden alıntı: ayrıntıcı

Evet, yanlış hatırlamıyorsam limitinin 10 katı kadar avans mil alabilirsin.

Avans Mile 444 0 333 Alo Garanti'den,www.garanti.com.tr İnternet Şubesi'nden, Garanti Şubelerinden veya Garanti ATM'lerinden başvurabilirsiniz.
    Miles&Smiles MasterCard veya Miles&Smiles American Express® kredi kartlarınızdan herhangi biri ile Avans Mil alabilirsiniz.
    Avans Miliniz başvuru yaptığınız günün ertesi günü 16:00'dan sonra hesabınıza geçer.
    Avans Mil hizmet bedeli 15 TL olup, bu tutar ilk avans mil talebinizde veya avans yükseltme talebinizle ekstrenize yansıtılacaktır.
    Alacağınız avans mil tutarı 1.000 ve katları olmalıdır.
    Kullanılabilir limitinizin 10 katı kadar avans mil alabilirsiniz.
    Bir seferde en fazla 100,000 Avans Mil alabilirsiniz.
    Kartınız, avans mil talep ettiğiniz tarih itibariyle gecikmeye girmemiş olması gerekmektedir.
    Aldığınız avans mili, talep ettiğiniz aynı gün içinde değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
    Aynı kart ile 2 kez avans dönemi içinde avans milini kapatamamış kart sahipleri 3. kez avans mile başvuramazlar.
    Avans mil tutarınızı 18 ay içerisinde bir defa yükseltebilirsiniz. Yükselttiğiniz avans mil tutarınızı da, avans mile ilk başvurduğunuz ekstre dönemini takip eden 18 ay içerisinde tamamlamanız gerekir.
    Bir müşteri aynı kredi kartı ile 2 kez üst üste avans mil borcunu alışveriş milleri ile kapatamayıp, kalan mil borcu için mil başına 4 kuruş ücret ödeyerek borcunu kapadı ise 3. kez avans mile başvuramaz.

aciklamalarda boyle yazsada olmuyor benim 100.000 mil avans alabilmem lazimken 35.000 veriyor mesela

• merhaba.
    buradan kredi kartlısına değil de normal miles smiles kartına üye olmak istiyorum ama ili seçiyorum denizli, ilçede merkezi seçeceğim ama merkez yok kayıt olamıyorum, merkez ilçeleri sçeeyim diyorum merkezefendi ya da pamukkale onlar da yok,

ben mi bir şey atlıyorum, acil bir durum var kayıt olmam gerekiyor, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

merhaba.
    buradan kredi kartlısına değil de normal miles smiles kartına üye olmak istiyorum ama ili seçiyorum denizli, ilçede merkezi seçeceğim ama merkez yok kayıt olamıyorum, merkez ilçeleri sçeeyim diyorum merkezefendi ya da pamukkale onlar da yok,

ben mi bir şey atlıyorum, acil bir durum var kayıt olmam gerekiyor, teşekkürler.

Adres çok önemli değil, kart çoğu kişiye zaten gelmiyor, kartın önemi yok, istediğin zaman Atatürk havalimanındaki THY standatlarından bastırabiliyorsun, email ve telefon nosu yeter. Üyeliğin başlayınca Tk nosu ile herşeyi yapabilirsiniz, hatta 1 sene önceki uçuşlarını bile işletebilirsiniz.
  • modakartalı kullanıcısına yanıt
    100,000 yerine 35,000 verirken gerekçe olarak ne gösteriyorlar?
  • Eğer uygulama değişmediyse,kullanılabilir limitiniz üzerinden hesaplanıyor avans mil. Yani 10000 limitiniz var ve 5000 tl kullanmışsanız, 5000 tl üstünden verir.
  • Avans Mil hakkında iki sorum olacak.

1. Avans Mil, Miles&Smiles kart upgrade için kullanılabilir mi?

Benim Miles&Smiles kartım Classic Plus ve şu an 31.000 milim var. Elite statüsüne yükselmek içinse 39.750 mile ihtiyacım var. Garanti kredi kartımda 6700 TL limitim var. 6 katı Avans Mil talep etsem, 6x6700=40200 mil ile Elite statüsüne yükselebilir miyim?

2. Hadi bu kadar Avans Mili aldım. 1 yıl içinde bu kadar mil toplamam pek mümkün görünmüyor. Eğer 1 yıl içinde bu kadar mil toplayamazsam ne olur?
  • İlk soruma kendim cevap vereyim.

"Statü Mili sadece Türk Hava Yollari ve Star Alliance üyesi diğer havayolları uçuslarından kazanılan millerdir"

Demek ki Avans Mil, kart upgrade için kullanılamıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkashgari

İlk soruma kendim cevap vereyim.

"Statü Mili sadece Türk Hava Yollari ve Star Alliance üyesi diğer havayolları uçuslarından kazanılan millerdir"

Demek ki Avans Mil, kart upgrade için kullanılamıyormuş.

avans mil bonus mildir bunlari statu miline cevirirseniz kullanmaniz lazim ondada oran 5 e 1 dir 40.000 mil alirsaniz kk dan bunu 8000 statu miline cevirisiniz . kampanya yapmadigi surece sende 40.000 tl harcamiyorsaniz kolay klay kapatamazsiniz .
  • 150 tl harca sürpriz mil kampanyası çok ilginç,6 kere alışveriş yaptım 4 kere 150 mil,1 kere 300 mil 1 kere 1500 mil verdi, tam kazı kazan gibi. Çoğu 150 arasıra diğerlerini serpiştirmişler,bir iki tane büyük ikramiye çarparsa ortalamayı yükseltir.
  • Kartin icinde puan yuklu geldi .bu puan ne ise yarar siliniyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miles and Smiles mil puan harcama hakkında bir sorum olacak. Daha uygun bir konu başlığı bulamadım. 31 Aralık 2014'te süresi dolacak 10 bin milim var. Bu milleri kullanarak 2015 yılı içinde bir tarihe şimdi bilet alabilir miyim? Yani mil puanların 2014te dolacak olması bir sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkashgari

Miles and Smiles mil puan harcama hakkında bir sorum olacak. Daha uygun bir konu başlığı bulamadım. 31 Aralık 2014'te süresi dolacak 10 bin milim var. Bu milleri kullanarak 2015 yılı içinde bir tarihe şimdi bilet alabilir miyim? Yani mil puanların 2014te dolacak olması bir sorun olur mu?

Olmaz önemli olan son kullanma tarihinden once kullanmaniz lazım.

• 1048 lik alışveriş yaptım gene 150 mil verdiler..ne cimrilermiş bi de 2000 mile kadar veririz diyo yalan sadece 150 mil alıyosunuz:(( ben de ümitlenmiştim
  • 150
    150
    150
    750
    150
    150 diye gidiyoruz
  • Bugun nihayet bilmem kacinci alisveristen sonra ilk defa 150 mil disinda bir mil geldi, 2000 mil. Bu arada ayni postan arka arkaya 2. alisverise mil gelmedi, kampanyaya henuz katilmadiysaniz katilin mesaji geldi.
  • Kac mil kazanildigini gorebilecegimiz bir sayfa var mi? İnternet subeden su faturasini odedim ama sms de gelmedi.. Arayinca mh soyluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Bugun nihayet bilmem kacinci alisveristen sonra ilk defa 150 mil disinda bir mil geldi, 2000 mil. Bu arada ayni postan arka arkaya 2. alisverise mil gelmedi, kampanyaya henuz katilmadiysaniz katilin mesaji geldi.

Bir şey sormak istiyorum. 2000 mili hangi alışverişten ve ne kadar tutar harcayarak kazandınız. Şimdiye kadar 150 'den fazla gelmedi hiç bugün 1950 lira alışveriş yaptım yine 150 geldi.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.