Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fuska Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.255
Cevap
370
Favori
648.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugur@

quote:

Orijinalden alıntı: cesur29876

Vergisini öder çatır diye alırsın Statü mili o sayfanda sağ kısımda yazar, eğer kart upgrade için yeterli statü milin yoksa 5 te biri o durumda yapılır. Endişe etme uçak biletini alırken o gördüğün yerdeki mille alırsın gönül rahatlığı ile uçarsın. Ayrıntılı merak ettiğin olursa pm atabilirsin.

teşekkür ederim. baya iyiymiş ))

Alıntıları Göster
    sorumu geri aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanylmzz -- 10 Aralık 2014; 20:16:37 >

• Az önce gelen mesaj;

YENIYILDA HER ALISVERISE 2000E VARAN MIL
    HEDIYE! MIL YAZIN 3340A GONDERIN,150TL UZERI HER ALISVERISINIZDE 2000E VARAN SURPRIZ MIL KAZANIN. MILESANDSMILES.NET
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

Az önce gelen mesaj;

HEDIYE! MIL YAZIN 3340A GONDERIN,150TL UZERI HER ALISVERISINIZDE 2000E VARAN SURPRIZ MIL KAZANIN. MILESANDSMILES.NET

http://www.milesandsmiles.net/web/27-8609-1-1/miles___smiles/kampanyalar/m_s_genel/yeni_miles_smiles_kredi_karti_yilbasini_millerle_kutluyor__her_alisverisinize_2_000e_kadar_surpriz_mil

• quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

Az önce gelen mesaj;

http://www.milesandsmiles.net/web/27-8609-1-1/miles___smiles/kampanyalar/m_s_genel/yeni_miles_smiles_kredi_karti_yilbasini_millerle_kutluyor__her_alisverisinize_2_000e_kadar_surpriz_mil

Alıntıları Göster
    İyi oldu bu genel kampanya bunu bekliyordum. Limit 100 olsa daha iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakses

İyi oldu bu genel kampanya bunu bekliyordum. Limit 100 olsa daha iyi olurdu.

Alıntıları Göster
    gereksiz herşeyi msj atarlar ama forum olmasa kampanyadan haberim olmayacaktı teşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skymasterrr

gereksiz herşeyi msj atarlar ama forum olmasa kampanyadan haberim olmayacaktı teşkler.

Alıntıları Göster
    Konu kredi kartı olan Miles & Smiles için mi geçerli yoksa düz kart için mi? N11 alışverişi vs. kredi kartı gibi duruyor, bilgi güncelleme ise normal kart için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skymasterrr

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Katılımımız alındı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: camouflage-dm

Takip edelim

Güzel konu...
    Beyler bu millerle başkasına nasıl bilet alıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

az önce üye oldum, kartım yok ve kart istemedim.
    mil sayfasında ihtiyacım olan seferleri (gidiş dönüş) sorgulattığımda 5.625 mil ve 30$'dan başlayan vergiler diyor...
    millerin hepsini çek satış bölümünden temin etsem ona 50 tl desem, 30 dolar vergi için de yukarı yuvarlasam 70 tl desem eder yaklaşık 120 tl.
    aynı seferleri thy'nin bilet al kısmından sorgulatınca çıkan sonuç "259,00 TRY".
    her şey bu kadar basit mi? nerede hesap hatası yapıyorum?

Hocam hesabınız kısmen doğru. Ama o kadar mili 50 tl'ye bulabileceğinizi zannetmiyorum. Bir de 30$'dan başlayan vergi diyor. Yani bu başlangıç fiyatı. Uçuş yaptığınız yere göre veya aktarma durumuna göre artabilir. Vergi miktarını; uçuş yapacağınız yeri yazarsanız buradan veya müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: asilkan_25

Kendi miles&smiles şifreniz ve üye numaranızla giriş yapıyorsunuz. Bileti alırken, ad-soyad vs. istediğinde, uçacak kişinin bilgilerini yazıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaner -- 13 Aralık 2014; 13:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaner

quote:

Orijinalden alıntı: asilkan_25

Kendi miles&smiles şifreniz ve üye numaranızla giriş yapıyorsunuz. Bileti alırken, ad-soyad vs. istediğinde, uçacak kişinin bilgilerini yazıyorsunuz.

Sağolasın bende sonradan farkettim
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Aslında bu konu ikisi için de geçerli. Mil kazandıran tüm kampanyalar yazılıyor. Tabii en çok bahsedilen Miles&Smiles kredi kartı ve onun için olan kampanyalar.
  • quote:

quote:

mil sayfasında ihtiyacım olan seferleri (gidiş dönüş) sorgulattığımda 5.625 mil ve 30$'dan başlayan vergiler diyor...
    millerin hepsini çek satış bölümünden temin etsem ona 50 tl desem, 30 dolar vergi için de yukarı yuvarlasam 70 tl desem eder yaklaşık 120 tl.
    aynı seferleri thy'nin bilet al kısmından sorgulatınca çıkan sonuç "259,00 TRY".

Hocam hesabınız kısmen doğru. Ama o kadar mili 50 tl'ye bulabileceğinizi zannetmiyorum. Bir de 30$'dan başlayan vergi diyor. Yani bu başlangıç fiyatı. Uçuş yaptığınız yere göre veya aktarma durumuna göre artabilir. Vergi miktarını; uçuş yapacağınız yeri yazarsanız buradan veya müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.

pepsi kapsamında çek bölümünde ucuza satıyorlardı ama o kadar mili tek seferde yükleyemiyormuşum ve geçerlilik süresi varmış.
    sanırım benim yürüttüğüm mantıkla daha pahalıya mâl olur.

• quote:

quote:

quote:

pepsi kapsamında çek bölümünde ucuza satıyorlardı ama o kadar mili tek seferde yükleyemiyormuşum ve geçerlilik süresi varmış.
    sanırım benim yürüttüğüm mantıkla daha pahalıya mâl olur.

Alıntıları Göster
    Elite kart seviyesine çıkabilmem için 12000 statü miline ihtiyacım var. Kısa yoldan halledebileceğim bi yol var mı

• Elite kart Statüsü için 12 bin statü miline ihtıyacım var. Kısa yoldan halledebilir miyim acaba
  • Surgkartal S kullanıcısına yanıt
    Statü mili satın alabilirsiniz. Statü milini uçuş ve satın alma dışında başka kazanma yolu yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surgkartal

Elite kart Statüsü için 12 bin statü miline ihtıyacım var. Kısa yoldan halledebilir miyim acaba

Bonus milini 0.20 carpaniyla statu miline cevirebilirsiniz ancak cevirdiginiz mil kullanilmis sayilir.
    Ornegin 5000 bonus milinizi 1000 statu miline cevirebilirsiniz, ama toplam milinizden de 5000 mil duser. Suresi dolmak uzere olan ve kullanilmayacak miller icin mantikli olabilir.

@loremipsum @Surgkartal
  • lacunainc L kullanıcısına yanıt
    Yeterli Bonus mil yok. Satın alacak olsam 60 bin Bonus mil 1200 euro ediyo. Bu kadar para vermeye değer mi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

Statü mili satın alabilirsiniz. Statü milini uçuş ve satın alma dışında başka kazanma yolu yok diye biliyorum.
    Classic plus ta ilk yılım olduğu için statü mil alamıyorum. Bonus mil Alıp çevirebilirim ancak sitedeki fiyatlar çok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surgkartal

Yeterli Bonus mil yok. Satın alacak olsam 60 bin Bonus mil 1200 euro ediyo. Bu kadar para vermeye değer mi ki?

Degmez hocam, bir olayi yok bence.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.