Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.328
Cevap
372
Favori
656.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Garanti Prive kart kullanan var mı ? quintessentially kartını aldım sürekli uçuyorum aynı zamanda kısa sürede classic plus oldum bu yüzden iç hatlarda cip salon kullanıyorumda dış hatllar için quintessentially kart aldım bu kartı kullanan var mı aranızda ?
  • Evet dönüşüm de var ancak statü mile dönüşüm sadece kredi kartı sahipleri için geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

Az önce gelen mesaj;

YENIYILDA HER ALISVERISE 2000E VARAN MIL
    HEDIYE! MIL YAZIN 3340A GONDERIN,150TL UZERI HER ALISVERISINIZDE 2000E VARAN SURPRIZ MIL KAZANIN. MILESANDSMILES.NET

Böyle giderse Miles&Smiles kullanımını sonlandıracağım, hem THY çoğu yerin mil değerini artırdı hem de eskisinin yarısı kadar bile alışveriş mili kazanamıyoruz.
    Bu kampanyadan bugün 2 kere yararlandım ikisinde de minimum değer olan 150 mil verdi, güya 2.000 mile kadar sürpriz mil verecekti, şahsen benim için sürpriz olmadı.
  • Surgkartal S kullanıcısına yanıt
    60000 bonus mil için 1200 Euro vereceğine(3350 tl civarı), ucuz havayolları biletleri bölümünden arkadaşlarla anlaşıp(bileti kendi kart puanlarıyla satın alıp size mil kazandıran arkadaşlar var) THY sitesinden kontrol ederek en yüksek mil kazandıracak şekilde öncelikle los Angeles, tokyo, new york, singapur, tayland gibi destinasyonlara uçar(yaklaşık 1500-2000tl arası bulursun sanırım) 9000-12000 civarı statü mil kazanabilirsin. Eğer bu miller yetmez ise; kalanı durumuna göre bonus milleri statü mile çevirip veya THY sitesinden statü mil satın alıp tamamlayabilirsin. Classic plus üyeleri hangi yılda olursa olsun elite kart geçişi için 10000 mile kadar statü mil alabilirler. Ancak 1000 statü mil 50 eurodur. Ya da garanti kredi kartınla avans bonus mil alabilir(limitinin 10 katı kadar alabiliyorsun sanırım),bunu statü mile çevirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

Az önce gelen mesaj;

YENIYILDA HER ALISVERISE 2000E VARAN MIL
    HEDIYE! MIL YAZIN 3340A GONDERIN,150TL UZERI HER ALISVERISINIZDE 2000E VARAN SURPRIZ MIL KAZANIN. MILESANDSMILES.NET

Böyle giderse Miles&Smiles kullanımını sonlandıracağım, hem THY çoğu yerin mil değerini artırdı hem de eskisinin yarısı kadar bile alışveriş mili kazanamıyoruz.
    Bu kampanyadan bugün 2 kere yararlandım ikisinde de minimum değer olan 150 mil verdi, güya 2.000 mile kadar sürpriz mil verecekti, şahsen benim için sürpriz olmadı.

Haklarini yemeyeyim, 250 tllik alisverise 2000 mil verdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayrıntıcı

60000 bonus mil için 1200 Euro vereceğine(3350 tl civarı), ucuz havayolları biletleri bölümünden arkadaşlarla anlaşıp(bileti kendi kart puanlarıyla satın alıp size mil kazandıran arkadaşlar var) THY sitesinden kontrol ederek en yüksek mil kazandıracak şekilde öncelikle los Angeles, tokyo, new york, singapur, tayland gibi destinasyonlara uçar(yaklaşık 1500-2000tl arası bulursun sanırım) 9000-12000 civarı statü mil kazanabilirsin. Eğer bu miller yetmez ise; kalanı durumuna göre bonus milleri statü mile çevirip veya THY sitesinden statü mil satın alıp tamamlayabilirsin. Classic plus üyeleri hangi yılda olursa olsun elite kart geçişi için 10000 mile kadar statü mil alabilirler. Ancak 1000 statü mil 50 eurodur. Ya da garanti kredi kartınla avans bonus mil alabilir(limitinin 10 katı kadar alabiliyorsun sanırım),bunu statü mile çevirebilirsin.

Ayrıntılı bilgi için teşekkürler ancak Classic plus üyesi ilk yılında olduğunuz için statü mil sayılamıyor dıyor. Uzak Doğu seyahati mantıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Surgkartal

quote:

Ayrıntılı bilgi için teşekkürler ancak Classic plus üyesi ilk yılında olduğunuz için statü mil sayılamıyor dıyor. Uzak Doğu seyahati mantıklı

Classic plus üyeliğin devamı için ihtiyaç duyacağın miller için alırsan ilk yıl sayılmaz, kart upgrade için her zaman yapabilirsin ancak bunun için öncelikle 10000 millik eksikliğin olması lazım,sizin 12000 mil eksikliğiniz olduğu için kabul etmez.

• ayrıntıcı A kullanıcısına yanıt
    Adıma Alınacak biletin de milletle alınmamış olması lazım ki mil kazanabileyim değil mi

• Bir de şöyle bir durum var garanti kredi kartından avans mil alınıp bu statüye ve upgrade cevirilebiliyor sanırım. Tabi orada da taahhüdü yerine getirebilmek var

• Eğer haftada bir thy ile uçmuyorsanız bir avantajı yok. Anadolujette kullanamıyorsunuz zaten. + ları fazla bagaj hakkı, iç ve dış hatlarda business check in, ve lounge kullanımı. İç hatlarda lounge çok önemli değil. Bazı kartlarla sağlayabiliyorsunuz bunu ama AHL dış hatlardaki lounge ın üstüne tanımam. 1200 euro vermeye değer mi. Bence değmez haftada 1 uçmuyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil

Eğer haftada bir thy ile uçmuyorsanız bir avantajı yok. Anadolujette kullanamıyorsunuz zaten. + ları fazla bagaj hakkı, iç ve dış hatlarda business check in, ve lounge kullanımı. İç hatlarda lounge çok önemli değil. Bazı kartlarla sağlayabiliyorsunuz bunu ama AHL dış hatlardaki lounge ın üstüne tanımam. 1200 euro vermeye değer mi. Bence değmez haftada 1 uçmuyorsanız.

senede 2 kere bile ucsaniz eger fazla bagajlariniz oluyorsa elit yada elit plus olmak avatajli fazlada 20 ya da 25 kilo ucreti bile size karli gelir keza ucuslardan once check in onceligi ucakta istediginiz yeri almada faydali bir lounge kullanimi var ki ucus oncesi bir dus almak bazen cok iyi oluyor ucakta cikan yemekelrden cok daha iyilerini loungda yiyebilirsiniz 2 sene boyunca bu avantajlara sahip olmak hic de kotu degil plus oalbilirseniz 2 defada bedava business upgrade var . Bir de ucak dolu ise bir ust sinifta ucmaya upgrade olabilirsiniz bedava olarak bu elit ve elit plus sayesinde,

• quote:

Orijinalden alıntı: Surgkartal

Adıma Alınacak biletin de milletle alınmamış olması lazım ki mil kazanabileyim değil mi

ayrica mil kazandiran siniftan olmasi lazim yoksa osaka ucup 11000 mil yerine 2750 mil kazaniesiniz bilet sinifi onemli .
  • modakartalı kullanıcısına yanıt
    Bu sene ist-ny bileti aldim 1800 tl. En alt siniftan mil verdi yaklasil 2500 civari mil aldim. Yine ist-ny bileti aldim bu sene ucreti 3750 tl idi. Toplam 10500 civari mil aldim. Aradaki fiyat farki neredeyse bir bilet daha fazla. Dis hatlar lounge ucreti ne kadar? Fazla bagaj hakki ne kadar? 25 kg*3 tl toplam 75 tl. Lounge da 100 tl olsun. Demek istedigim daha fazla mil kazanmak icin pahali bilete ucret odemeye gerek yok.

• Yurtdışına sık uçanlar için Elit ve üzeri olmak gayet güzel bir imkan. Ancak, THY nin Haziran ayı itibarıyla müjdelerle ilan ettiği mil sisteminde bu seviyede kalmak zor ve maliyetli, bu maliyete @anil 'in dediği gibi katlanmanın anlamı bence de artık yok.

Ülkemize uçan çok daha küçük havayolları (Aegean, Swiss, v.b.) aynı güzergahlarda tam mil veriyor. Thy ile Amerika ya uçmak yerine bu havayolları ile Roma ya uçup daha fazla mil kazanabiliyor olmamız komik. Bu düzenleme salt THY tarafından yapıldıysa hainliğine, Star Alliance zoruyla yapıldıysa büyük abilerin kıskançlığına veriyorum. Ama iki durumda da biz madur oluyoruz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krombacher -- 15 Aralık 2014; 9:58:45 >
  • THY Dış Hatlar CIP Salonuna ücret ödeyerek giremiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil

Bu sene ist-ny bileti aldim 1800 tl. En alt siniftan mil verdi yaklasil 2500 civari mil aldim. Yine ist-ny bileti aldim bu sene ucreti 3750 tl idi. Toplam 10500 civari mil aldim. Aradaki fiyat farki neredeyse bir bilet daha fazla. Dis hatlar lounge ucreti ne kadar? Fazla bagaj hakki ne kadar? 25 kg*3 tl toplam 75 tl. Lounge da 100 tl olsun. Demek istedigim daha fazla mil kazanmak icin pahali bilete ucret odemeye gerek yok.

ben uzak mesafe ucuyorum bagaj ucreti 15 euro . 25 *15 cok fark eder senede 2 defa gidip geliyorsaniz 1500 euroluk bagaj ucreti avantaji . direk ucmanin avantaji ve lounge kullanim avantaji var thy ucak ici servisi kotu economyden businessa kadar ve calisan eleman tavirlari .yurt ici ucan degil ama senede 1 2 defa uzun mesafe ucan biri icin avantajli bir kart .
  • Surgkartal S kullanıcısına yanıt
    Evet, yanlış hatırlamıyorsam limitinin 10 katı kadar avans mil alabilirsin.
  • quote:

galiba musait limitin kart limiti 10000 nse 5000 ni musaite 5000 den alabiliyorsun ama onada limitlerler var dusuk kart limitleri ile 35000 uzeri alinmiyor galiba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

galiba musait limitin kart limiti 10000 nse 5000 ni musaite 5000 den alabiliyorsun ama onada limitlerler var dusuk kart limitleri ile 35000 uzeri alinmiyor galiba .

Valla bu konuda uzman sizsiniz, ben sayenizde bu kartla tanıştım, bu vesile ile tekrar teşekkür ederim.
  • Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.