Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.257
Cevap
371
Favori
648.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha hiç üstünü göremedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • miles smiles ve amex e başvurduk ikisi beraber gelcek.. kart teslimi için kurye.net bankanızı arayın telf nonuzu bize güncelleyerek iletsinler dedi..Garanti bankası mh ye bağlanma yolunu bi türlü bulamadım. Bağlanamadım bankanın kartını napayım.. teslim almıycam geri gitsin.. böyle banka mı olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Bugun nihayet bilmem kacinci alisveristen sonra ilk defa 150 mil disinda bir mil geldi, 2000 mil. Bu arada ayni postan arka arkaya 2. alisverise mil gelmedi, kampanyaya henuz katilmadiysaniz katilin mesaji geldi.

Bir şey sormak istiyorum. 2000 mili hangi alışverişten ve ne kadar tutar harcayarak kazandınız. Şimdiye kadar 150 'den fazla gelmedi hiç bugün 1950 lira alışveriş yaptım yine 150 geldi.

Bugünkü Vatan kampanyasından 799 TL'den 2 adet iPad Mini Retina aldım onun ilkine geldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

quote:

Bugun nihayet bilmem kacinci alisveristen sonra ilk defa 150 mil disinda bir mil geldi, 2000 mil. Bu arada ayni postan arka arkaya 2. alisverise mil gelmedi, kampanyaya henuz katilmadiysaniz katilin mesaji geldi.

Bir şey sormak istiyorum. 2000 mili hangi alışverişten ve ne kadar tutar harcayarak kazandınız. Şimdiye kadar 150 'den fazla gelmedi hiç bugün 1950 lira alışveriş yaptım yine 150 geldi.

Bugünkü Vatan kampanyasından 799 TL'den 2 adet iPad Mini Retina aldım onun ilkine geldi.

Anladım. Teşekkürler..

• Ekstrede gördüm bugün. 2015 zamlı kart ücretleri.

01.01.2015 itibariyle, Miles&Smiles MasterCard asıl kart ücreti 99TL, Miles&Smiles Amex asıl kart ücreti 49TL, ek kart ücretleri bu kart ücretlerinin yarısı kadar olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Happy-Go-Lucky

Eğer uygulama değişmediyse,kullanılabilir limitiniz üzerinden hesaplanıyor avans mil. Yani 10000 limitiniz var ve 5000 tl kullanmışsanız, 5000 tl üstünden verir.

evet bu bilgi doğru. bizzat denedim 2 hafta önce , karta para yatırır yatırmaz limitiniz artıyor ve daha çok avans kullanabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart ilk gelince icinde internet 250 yuklu. Bu mil mi tl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: forumland

Kart ilk gelince icinde internet 250 yuklu. Bu mil mi tl ?

E-Ekstre kampanyasının 250 mili

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiden gelen kart ücretini nasıl iptal ettirebilirim ? İptal eden var mı?
  • Şu THY Uçak maketini alıp bana parayla satabilecek biri var mı?

• Biraz internette araştırırsan belki maketi oyuncakçıda bulursun.

Annem torununa Çin malı, ışıklı, gürültülü bi uçak almıştı Eminönü'nden, 20 cm filan. Lalesine kadar tamdı yapıştırmaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 21 Aralık 2014; 23:11:57 >
  • 10 tane 150 TL'lik harcama yaptım. Hepsine 150 mil verdil. Var bir cenabetlik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporpazarlama

Garantiden gelen kart ücretini nasıl iptal ettirebilirim ? İptal eden var mı?

Ben bu ay iptal ettirdim hepsini. 4440333'ü arayıp,ücretin iadesini istedim. Bana iade edilemeyeceğini ve kart aidatının gerekçelerini saymaya başladı. Bunları benimde bildiğimi söyledim ve kartı kapatın dedim. Tamam,kapatma talebinizi alıyorum dedi. Ardından"sistem size kartın 1 yıl açık kalması koşuluyla kart aidatının iadesini teklif ediyor" dedi. Olmaz,çabuk kartı kapat dedim şaka tabi,kabul ettim.
    Tabi riskli iş,bir başka müşteri temsilcisi direkt kapatabilirde kartı. Hele de avans mil kullanılmışsa,daha riskli olur. Milleri yüksek fiyattan geri ödemesi var

• 6 .ayda miles and smiles almıştım. Aralık 31 ' de miller sıfırlanıyor mu?

Birde bana 175 tl program katılım ücreti adı altında ücret aldı bunu iptal edebiliyor muyuz?
  • Elit Plus olup, ücret karşılığı Elit Plus kart hediye edebilecek kimse var mı ?

P.M bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ces114

Elit Plus olup, ücret karşılığı Elit Plus kart hediye edebilecek kimse var mı ?

P.M bekliyorum.

Elite hediye edebilir elite plus olanlar.

• coupe96 kullanıcısına yanıt
    quote:

Hediye olarak Elite kart verebilme
    Elite Plus kart sahipleri kişi başı 40.000 bonus mil karşılığında 3 kişiye Elite kart hediye edebilir.

Evet sizin dediğiniz gibiymiş, o da işe yarar sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ces114 -- 22 Aralık 2014; 13:02:32 >
  • Merhaba Arkadaşlar;

internet alışverişi yaptım. Mil kazandınız mesajı gelmedi. İnternet alışverişlleri dahil değil demiyor? Bilgisi olan var mı?
  • arkadaşlar bu puanlar ocakta sıfırlanıyor mu? 88küsür lira varmış pegasusta kullanılmıyormuş malesef kullanamadım. Sıfırlanıyorsa yandık
  • ucuz_UcakBileti U kullanıcısına yanıt
    Internet alışverişine mesaj gelmiyor. Benim de gelmedi. Ekstre kesildiğinde orada göreceğiz. 150 Milden fazlası da gelmez gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 22 Aralık 2014; 17:33:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.