Garantinin Shop&fly ismini degistirmesi lazim. Fly seceneginin hic bir avantaji yok. Shop&shop daha dogru bir isim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Miles&Smiles Kampanyaları (291. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
önümüzdeki zamanlarda buralar canlanacak gibi. thy kendi kredi kartını çıkarıyormuş
https://www.haberturk.com/yazarlar/guntay-simsek-1019/3558426-thy-kendi-kredi-kartini-cikaracak
-
kendi bankasını kurmadıktan sonra gene büyük bankalarla iş birliği içerisinde olmak zorunda kalacak. kendi ödeme sistemi kurup paycell tarzı hizmet vermeye başlayacak olsa şimdiye kadar duyardık diye düşünüyorum. ciddi altyapı lazım bu tip bir iş için
-
Garanti ile yola devam karari alirlarsa , kampanyalar artabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garanti geberdi hocam, son 6 aydır ciddi kapanışları geri çevirmiyor.. Düşük ihtimalle de olsa dediğin durumda, kapatmamaları için mil verirdi. Ama büyük pasta hala Garanti'de, sözleşme Nisan'da bitiyor. O tarihe kadar THY'den kart gelir.
-
Sözleşme imzalanana kadar kesin devam edecek diye bir açıklama yapmazlar zaten ama bir sonraki beş yıllık sözleşme dönemi için görüşüyoruz demişler; bunu sözleşeme devam edecek gibi anlıyorum.
Bankalarınki dışında kredili bir kart şu anda ülkemizde yok sanırım. Aramızda konuya hakim arkadaşlar varsa işin yasal altyapısı hakkında belki bizi aydınlatır.
Bir diğer nokta ise; bu verilen millerin, puanların içinde bankaların topladığı komisyonların yanı sıra müşteri portföyünü tutmak için ayırdığı bir kaynak da var. Uzun bir dönem Garanti bankası en çok mil verendi mesela ve büyüklüğe göre bakıldığında Kuveyt ve Finans’ın baya önünde zaten. Bu durumda THY kendisi veya altyapı anlaşmalı olarak bir kart çıkarırsa mil, puan, taksit avantajı gibi noktalarda banka kartları kadar rekabetçi olamayabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paylaşım için teşekkür ederim.
Yazının şu kısmı çok güzel ifade edilmiş:
"Mesela Delta Airlines’ın American Express ile yaptığı iş birliği gibi THY’nin yerli ve milli ödeme sistemi Troy ile de başkalarıyla da bir kredi kartı olabilir. Hatta Troy yetkilileri ve ona hükmedenler, yabancı ödeme sistemlerinin etkisinden kurtulabilirlerse, yerli ve milli ödeme sistemi ülke genelinde yaygın ve etkin hale getirilebilir. THY de bu konuda çok iyi lokomotif olur."
Valla THY yönetimini Kartal İmam Hatip mezunlarına emanet eden anlayış için bence fazla iyimser ama umarım gerçek olur.
Ben birkaç ay önce yurt dışı uçak bileti için yüksek limite ihtiyacım vardı elimde Garanti Shop and Fly ve normal bonus kart var. TEB ve Denizbank da var elimde ama THY'de bu kartlara taksit yok. Shop and Fly kendi bilet sitesinde ise yurt dışı konumlarda bagaj olarak aynı paraya 40 kg hakkı vermiyordu. Bileti Vakıfbank ile aldım. Kuveyt'e bile taksit yapan site Bonus'a taksit yapmıyor. Saçmalığın daniskası yani.
-
Denizbank Bonus altyapısı gibi, ortada bir altyapı var THY'de bunu kullanacak gibi ancak burada para yönetimi için bir birim şart. Ayrıca haberin içeriğinde bahsedildiği gibi 20 yıldan uzun süredir devam eden büyük bir programın içindeyiz, ancak müşteri hizmetlerinde sorularına yanıt verebilen net bir kişi yok.
Bu programı bu forumdaki üyeler bile, THY'nin kendisinden daha iyi biliyor. Buradan 3-5 kişi toplasa bütün açıklarıyla daha iyi hale gelebilir. Net!
-
Arkadaşlar bir sorum olacaktı kuveyt miles kartımdan dolayı çok değil 2500 civarı mil var ama ben bunun biletde ne kadara denk geldiğini bir türlü kavrayamadım. Örneğin 500 liralık bir bilet alırken mil ile öde dediğimde 450 artı mil şeklinde kabul ediyor. Yani bu milin ederi 50 lira mı sadece?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bahsettiğiniz olay Cash&Miles olması lazım, THY yeni çıkardı bu özelliği ama milleri çok düşük bir değerden bozuyor.
Normal şartlar altında iç hat ekonomi sınıfında promosyon ödül bilet 3800 mil artı vergidir. Vergisi en son 75 lira falandı. Ödül bilet alacak gibi sistemde işlem yapıp ne kadar vergi çıkarıyor ve ne kadar mil istiyor kontrol edebilirsiniz.
Google’da vs. THY ödül bilet mil tablosu diye aratın THY’nin sayfası çıkar sonuçlarda. Ülke ve bölgeler arası uçuşlar için gerekli mil bilgileri orada ayrıntılı olarak yazıyor.
Bu zamanla kavrayabileceğin bir şey.
Örnek verecek olursam, Bodrum'a bilet alırken 50 tl ederken, Avrupa'da roma'da 100 edebilir. Paris'i seçersen 150 edebilir, Amerika seçersen 300, business seçersen 700 tl
gibi gibi. ama dediğim gibi bu bir algoritma ve zaman gerekli.
-
Tepki olarak miles&smilesi iptal edesim var. Mil teklifi falan var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam direk iptal ediyorlar. Benim blöfümü gördüler ve çat diye kapattılar kartı.
Amex'i kapatma talebinde bulundum. Beni geri aramadılar, hatta neden kapattığımı bile sormadılar. 7 gün mü ne sonra kapandı kart. Tekrarda aranmadım 4-5 ay geçti.
-
Bu konu çok aktif değil.
Şu konuya ya da shop and fly konusuna yazarsanız daha iyi olur.
https://forum.donanimhaber.com/vakifbank-platinum-plus-platinum-plus-metal-kartlar--154692645-35
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti ile antlaşma uzadı sanırım , herhangi bir bilgi bulamadım ama
-
Ciro artış kampanyası adı altında 1500 Mil yüklenmiş. Ne olduğunu bilen var mı?
Herkese gönderilmiş.
-
Lounge da gitti :( Her gün daha kötüye gidiyor bu kart.
Sözleşme değişikliğidir: 01.04.2023 itibariyle kart sahiplerine sunulan yurtiçi ve yurtdışı
Lounge kullanım hizmeti sonlandırılacaktır.
Sözleşme değişikliği niteliğindedir; 24.03.2023 tarihi itibarıyla kredi kartı borcunuzun, PTT
kanalından ödenmesi halinde oluşan işlem ücreti tutarı BSMV dahil 12,62 TL olarak
güncellenecektir.
Sözleşme değişikliğidir; BDDK kararı gereğince, yalnızca deprem/afet bölgesindeki illerde
yerleşik kişiler adına çıkarılan kredi kartlarında asgari ödeme oranı dönem borcunun
%20'si olacak şekilde güncellenmiştir.
-
Ekonomik kriz ,tüm kartlarin mil kazanim oranlarinida vurmus durumda.Maalesef eskisi gibi mil birikmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X