Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.328
Cevap
372
Favori
656.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden iyi yaptı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cptposeidon C kullanıcısına yanıt

Evet ben de çok merak ettim, nasıl iyi yaptı mesela tam olarak? Nasıl bir bakış açınız olduğunu çok merak ettim. En çok harcama yapan ve en çok seyahat eden müşteri kitlesini bu karttan soğutmak için bir sebep daha eklemek mi iyi?

• merhabalar, thy yurtdisi bilet alimlari icin garanti miles smiles cikartmayi dusunuyorum aklima takilan bir kac soru var yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler.

1. thynin sitesinden bilet alimlarinda amex ile ekstra %15 kazaniliyor mu?
    2. hangi karti kullanirsak sadece onun aidatini oduyoruz gibi bir durum var mi? (sadece mc ya da sadece amex gibi)
    3. aylık azami mil kazanimi (15000 mil classic icin) ekstre donemine gore mi yoksa hangi alisveris hangi ayda yapildiysa ona mi bakiliyor?
    4. aylik azami mil kazanimi kart basina mi hesap basina mi? (mc ve amex ile toplam 30000 mil kazanabilir miyim?)
  • anilck A kullanıcısına yanıt
    1. Bildiğim kadarıyla hayır.
    2. Aynen öyle 2 sinin de aidatları farklı.
    3. Ekstra mil de sorun yok. Kampanya döneminde ayrıca belirtirler - Bu kampanya kapsamında max 2000 kazanabilirsiniz diye.
    4. Kart başına ama limitleri ortak çalışıyor.
  • Arkadaşlar 300 mile ihtiyacım var, deprem bölgesindeyim oy kullanabilmek için izmire gideceğim bilet ücretleri biraz zorluyor. 300 mili ücreti karşılığı transfer edecek var mıdır?

• anilck A kullanıcısına yanıt

1) hayır. amex ile sadece alışverişlerde %15 fazla mil alırsın. THY 'de 3TL 1 mil

2) MC ve AMEX beraber geliyor. ortak limitli. ikisinin de ayrı ayrı aidatı var.

3)ekstre döneminde max. alacağın miller statüne göre belli oluyor. klasiksen 15000.

4) aylık kazanım ekstre başına belli oluyor. iki kartın da tek ekstresi oluyor. hesap başına 15000 alırsın

• TeknoBus kullanıcısına yanıt

en az 1000 mil transfer ediliyor. onun da sadece transfer ücreti 10$ tutuyor THY tarafından. sen normal olarak biletini al hocam

• Avans mil alabilirsin kredi kartından.

• Kaizermann K kullanıcısına yanıt

Türk Hava Yolları yurt içi satış ofisleri, Türk Hava Yolları mobil uygulaması, 0850 333 0 849 ve thy.com.tr üzerinden satın alacağınız uçak biletlerinde her 2 TL harcamanız için 1 mil kazanabilir, 

• Alfredo kullanıcısına yanıt

8 hazirandan itibaren 3 tl ye 1 mile dusecek. Ekstrede gelen bilgiyi paylasmistim burdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Bütün bankalarda mı sadece garanti mil kartında mı

• Alfredo kullanıcısına yanıt

şimdilik 2TL 1mil , haziranda 3tl 1 mil oluyor

• alexmahone07 A kullanıcısına yanıt

Garanti mil oyle digerlerini bilmiyorum

• airport haber

2028 tarihine kadar uzamis yeni sozlesme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • istanbul615 kullanıcısına yanıt

diğerleri de aynı

• Ne yapmaya çalışıyorlar eskiden 20 bin mille gidilen yere 50 bin mil istiyor hem de mil kazanabilmeyi çöp ediyorlar ne demek 3 tl ye bir mil yav böyle saçmalık olur mu

• biraz da ekonomik durumla alakalı. adamlar 90000 mile business promosyon bilet veriyor uzun hatlarda.bulunurluk hala zor tabi. bu bileti de aşağı yukarı 50-60 bine satıyor thy. yani 2-3 business bilette 1 bilet bedava geliyor gibiydi. onun için mil kazanma oranını düşürüyorlar.

• Mil kazanma olayına biraz yabancı olduğum için fikir ve tavsiye beyan edecek olan olursa çok sevinirim.

Aylık 150 ila 200 bin tl arası kredi kartı ödemesi olan biri için hangi kartı önerirsiniz arkadaşlar?

Çalıştığım banka olduğu için önceliğim axess wings olarak gözüküyor şuanda. Harcamaların %80'i yolcu hizmetleri, kalan %20'si de hotel konaklaması.

• Marjinalyus kullanıcısına yanıt

THY'den bilet almayacaksan, miles&smiles kredi kartlarına bulaşmayın. diğer alternatiflere bakın

• Kaizermann K kullanıcısına yanıt

Evet, önceliğim Pegasus ya da Wizzair/Ryanair vb firmalar üzerinden bilet alımı sağlamak. Ancak gördüğüm kadarıyla bankalar da satın alımları kendi aracı kurum, Web siteleri üzerinden sağlatıyor ve de tüm havayollarinda geçerli gibi bir durum yok. Én azından Akbank Wings'te bunu gözlemledim.

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.