thy yoksa, miles&smiles kazanımları çöple eşdeğer. diğer alternatiflere bakabilirsiniz, ama mil kartlarının hemen hepsi tarihe gömülmüş gibi. eski kampanyalar ve kazanımlar yok |
Bildirim
thy yoksa, miles&smiles kazanımları çöple eşdeğer. diğer alternatiflere bakabilirsiniz, ama mil kartlarının hemen hepsi tarihe gömülmüş gibi. eski kampanyalar ve kazanımlar yok |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 12 Haziran 2023; 23:20:27 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sadece Amex kart alabiliyor muyuz? Veya MC'yi kullanmadan sadece Amex kullanıp sadece Amex aidati ödeyebiliyor muyuz? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abercrombia -- 19 Haziran 2023; 9:36:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ana kart kullanılırsa sadece Amex için aidat alınmazmış. Sadece Amex'i kullanmaya başlasan bile ek kart olduğu için ana kartın da aidatı alınıyormuş. Müşteri hizmetlerine sordum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 26 Haziran 2023; 13:36:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Size Shop&Fly Gold verebilirler, Mlles&Smiles'te Gold hiç duymadım. |
gonderdıler hocam gold < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçen ay iade istedim ama kabul etmediler. |
Bana Tayland bileti lazım kaça kesebilirsiniz acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |