Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.327
Cevap
372
Favori
656.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amex'i kapattırdığımda uzun sürmüştü ama normali kapatmadım. Aslında onu da kapatmayı düşünüyorum ama başka kredi kartım olmadığı için kapatmadım. Bir de birkaç ay önce limitimi çok yükselttiler, bu limitten vazgeçmeli miyim, bir gün ihtiyaç duyar mıyım diye kapatma işlemini erteledim. Ama kredi kartını oldum olası sevmedim, insanı resmen fakirleştirir, birikim yapmana imkan vermez.

• Alfredo kullanıcısına yanıt

Bence limitiniz iyi bir seviyedeyse kapatmayın yarın ne olacağı belli değil bir şeye ihtiyacınız olur paranız denk gelmeyebilir borç alamama durumunuz olabilir en azından kart size bir nevi güvence verir ayrıca ülkemizin durumu malum enflasyon aldı başını gidiyor borçlanarak uzun vadeye bölerek almak daha mantıklı şimdi 1’e alabileceğimiz bir ürün birikim ile 5’e denk gelir en kötü garanti bankasından bonus alın hem limitinizi korursunuz hemde M&S ile kıyaslayınca aidatı daha düşük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ClarkGriffin kullanıcısına yanıt
    bana bi garanti temsilcisi miles smiles mc yi kapatınca amex açık kalıyor ayrılıyor falan diye bişeler anlatıyodu ama gerçek değildir diye yorumluyodum sistem mi değişti acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kerimberk35 kullanıcısına yanıt

Uygulama içinden Amex’i de kapatma talebinde bulundum.Saçmasapan işler M&S Amex duruyor ekstre göster deyince MC olmadığı için kart bilgilerine ulaşılmıyor yazıyor.

• ClarkGriffin kullanıcısına yanıt
    bekleseydiniz bence acaba ne olucaktı

• elturco78 E kullanıcısına yanıt

Harika paylaşım hocam , teşekkürler

• Arkadaşlar ben sadece MC’yi kullanmak istiyorum, Amex’i kullanmayacağım. Kartı henüz almadım. İş Bankası’nda kartlardan birini kullanmayınca aidat ödemiyordum, Garanti’de de bu durum geçerli mi?
    Bir de kartı (Amex) teslim alır almaz kapatma imkanı mevcut mu?

• elturco78 E kullanıcısına yanıt

Hocam dönüş tarihini çıkardığımda katar airways kayboluyor tek gidiş almak istiyorum ama oda yok galiba

• Dream Machine kullanıcısına yanıt
    mc yi kullanırsanız amex aidatı gelmez zaten sadece mc nin aidatı gelir

• Dream Machine kullanıcısına yanıt

İptal edebilirsiniz. Kullanmazsanız aidat gelmez.

• bursali46 B kullanıcısına yanıt

Öncelikle fiyat biraz daha düşmüş, gidiş-dönüş 432 sterlin...

Tek yön yapınca da birinci resimdeki gibi 209 sterline bilet mevcut ama 3 aktarmalı bir bilet bu, 2 aktarmalısı 235 sterlinden başlıyor. Qatar havayollarının tek yön fiyatı çok daha pahalı olduğu için üstlerde gözükmüyor, tek yönü gidiş dönüş kadar neredeyse...

Miles&Smiles Kampanyaları

Miles&Smiles Kampanyaları

• selam arkadaşlar, helal elite üyesiydim :)

pandemide uçamadık tabi classic Plus a düştü kart aralık ayında, ayda 1-2 kere yurtdışı uçuşum oluyor, neredeyse 3-4 yıldır yurtdışı uçuşlarda lounge ı kullanıyordum, artık kullanamamak çok sinir ediyor beni :)

dış hatlar lounge ı, eskiden 100 dolardı sanırım 100 dolar vermeden, Business ya da elite - elite Plus olmadan kullanma ihtimali var mı? herhangi bir kupon - kod, üyelik vs. ile ?

• renzokuken kullanıcısına yanıt
    Priority Pass’i inceleyebilirsiniz. İnternette kupon kodları mevcut, sitede görünen fiyatları %30 falan indirebilirsiniz.

• promosyon ödül bilet bulabilen varmı bi türlü bulamıyorum

Nereye lazım bilet ben kesebilirim bileti

• SuperBlack S kullanıcısına yanıt
    hocam italya bakıyorum ama amacım promosyon ödül bilet denk getirmek yoksa normal ödül bilette alıcak mil puan var

• Garanti Miles&Smiles için mevduata göre katlı mil hemen alışverişte mi geliyor yoksa 1 ay sonra mı?

• toronto bileti arıyorum indirim mil vs hakkı olan var mı

• ana18 kullanıcısına yanıt

Ay sonuna mevduat durumuna göre hesaplayıp sonraki ekstreye ekliyorlar.

Promosyon ödül bilet nasıl denk gelecek ki

şartları nedir bende ona göre bakayım Asya tarafına

• 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.