Ben gitmedim ama transit vize alman gerekiyor . Ucuzaucak.net de anlatılıyor ücretsiz şekilde nasıl alabileceğin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Miles&Smiles Kampanyaları (298. sayfa)
-
-
12 saati geçmeyen uçuşların için istenmiyor vize dediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam, aktarma süreniz ne kadar? 8 saat ile 48 saat arası vizeyi ücretsiz alabiliyorsunuz. Aşağıya bırakacağım linkten başvurabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aktarma sürem 12 saat fakat Maldivler’de 4 gün kalıp tekrar Ahu dhabi üzerinden Türkiye’ye döneceğim 96 saat doluyor şimdi ne olacak Max 96 saat geçerliymiş vize
Yıllık kart ücreti olarak 686 TL yansımış ekstreye.MH ni aradım, 9 ay kartı açık tutma karşılığı 5,000 Puan verdiler. Son yıllarda iyice kısılan mil kazanımlarından sonra ilaç gibi geldi. Bilginiz olsun:)
-
Giderken ayrı dönerken ayrı iki vize başvurusu yapacaksınız hocam. Çok beklemeden iki için de başvuruyu yapın, bir kaç gün sürebiliyor gelmesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliisahiin -- 2 Eylül 2023; 21:48:44 >
Değerli dostum aynı anda nasıl 2 vize başvurusu yapabilirim nasıl olacak şuan kafam karma karışık 96 saat deniliyor vize geçerliliği dönüş uçuşu 98 saat sonra 2 saati sorun ederler mi sizce
Birde dönüş male abu dhabi uçağı gece 1 de abu dhabide oluyor thy uçağı da1:35 te aramda 35 dk var yetişmek imkansız sanırım
Hangi banka hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garantide 686 TL ydi. Başvururken kurana el bastıracaklardı neredeyse geri istemeyeceksiniz diye :))
2.ekstrede anında yansıtırız diyorlar.
Garanti Bankası
-
Abu dhabi için etihad üzerinden vizeye başvurdum eşime çıktı çocuğumla bana 2 gün geçmesine rağmen dönüş yok o kadar biletler herşey boşa gidecek 1 gün kaldı yarin çıkmazsa ne yapacam bilmiyorum lütfen birisi yardım etsin Havalimanında parayla falan verirler mi vizeyi transit 12 saat sonra maldivlere gideceğiz
Merhabalar;
Hesabımda bir çok mil birikti. Uygun fiyata sizler için kullanabilirim eğer düşünen varsa.
DM den mesaj atanınız.
İyi günler.
-
Merhaba 40bin statü miline ihtiyacim var, ilgilenen olursa lütfen dm atsın.
statü mili transfer ediliyor mu ki?
-
bu her sene yiyor mu? gecen sene aldik, bu sene de alabilir miyiz acaba?
-
Bilemem, arayıp sormanız lazım.
-
Statü mil satın alınabiliyor mu? Eğer ki mümkünse ve satmayı düşünen varsa 15000 statü mil ihtiyacım var. İletişime geçerseniz sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özelden yazan arkadaş, Özel mesajım kapalı diyor desteğe yazdım açılınca yanıt vereceğim.
çok mil var statü aktarılıyorsa yardımcı olacağım.
-
Sözleşme değişikliğidir:23.10.23 tarihi itibariyle THY satış kanallarından(web sitesi,mobil
uygulama,yurt içi satış ofisleri ve çağrı merkezi)Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları
ile bilet alımlarında kazanılacak mil oranı,her 4 TL harcama karşılığında 1 mil olacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X