Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.325
Cevap
372
Favori
655.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben gitmedim ama transit vize alman gerekiyor . Ucuzaucak.net de anlatılıyor ücretsiz şekilde nasıl alabileceğin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunusemre0666 Y kullanıcısına yanıt

12 saati geçmeyen uçuşların için istenmiyor vize dediler

• SuperBlack S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, aktarma süreniz ne kadar? 8 saat ile 48 saat arası vizeyi ücretsiz alabiliyorsunuz. Aşağıya bırakacağım linkten başvurabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aliisahiin kullanıcısına yanıt

Aktarma sürem 12 saat fakat Maldivler’de 4 gün kalıp tekrar Ahu dhabi üzerinden Türkiye’ye döneceğim 96 saat doluyor şimdi ne olacak Max 96 saat geçerliymiş vize

• Yıllık kart ücreti olarak 686 TL yansımış ekstreye.MH ni aradım, 9 ay kartı açık tutma karşılığı 5,000 Puan verdiler. Son yıllarda iyice kısılan mil kazanımlarından sonra ilaç gibi geldi. Bilginiz olsun:)

• SuperBlack S kullanıcısına yanıt
    Giderken ayrı dönerken ayrı iki vize başvurusu yapacaksınız hocam. Çok beklemeden iki için de başvuruyu yapın, bir kaç gün sürebiliyor gelmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliisahiin -- 2 Eylül 2023; 21:48:44 >

Değerli dostum aynı anda nasıl 2 vize başvurusu yapabilirim nasıl olacak şuan kafam karma karışık 96 saat deniliyor vize geçerliliği dönüş uçuşu 98 saat sonra 2 saati sorun ederler mi sizce

Birde dönüş male abu dhabi uçağı gece 1 de abu dhabide oluyor thy uçağı da1:35 te aramda 35 dk var yetişmek imkansız sanırım

• volvo850GLT kullanıcısına yanıt
    Hangi banka hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muhendizz M kullanıcısına yanıt
    Garantide 686 TL ydi. Başvururken kurana el bastıracaklardı neredeyse geri istemeyeceksiniz diye :))
    2.ekstrede anında yansıtırız diyorlar.

• muhendizz M kullanıcısına yanıt

Garanti Bankası

• Abu dhabi için etihad üzerinden vizeye başvurdum eşime çıktı çocuğumla bana 2 gün geçmesine rağmen dönüş yok o kadar biletler herşey boşa gidecek 1 gün kaldı yarin çıkmazsa ne yapacam bilmiyorum lütfen birisi yardım etsin Havalimanında parayla falan verirler mi vizeyi transit 12 saat sonra maldivlere gideceğiz

• Merhabalar;

Hesabımda bir çok mil birikti. Uygun fiyata sizler için kullanabilirim eğer düşünen varsa.

DM den mesaj atanınız.

İyi günler.

• Merhaba 40bin statü miline ihtiyacim var, ilgilenen olursa lütfen dm atsın.

• statü mili transfer ediliyor mu ki?

• volvo850GLT kullanıcısına yanıt

bu her sene yiyor mu? gecen sene aldik, bu sene de alabilir miyiz acaba?

• Bilemem, arayıp sormanız lazım.

• Statü mil satın alınabiliyor mu? Eğer ki mümkünse ve satmayı düşünen varsa 15000 statü mil ihtiyacım var. İletişime geçerseniz sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özelden yazan arkadaş, Özel mesajım kapalı diyor desteğe yazdım açılınca yanıt vereceğim.

çok mil var statü aktarılıyorsa yardımcı olacağım.

• Sözleşme değişikliğidir:23.10.23 tarihi itibariyle THY satış kanallarından(web sitesi,mobil

uygulama,yurt içi satış ofisleri ve çağrı merkezi)Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları

ile bilet alımlarında kazanılacak mil oranı,her 4 TL harcama karşılığında 1 mil olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.