Yinede normalde 45k nadir 30k promosyon oluyordu promosyon üzerinden prosmosyon yapmaları iyiymiş işim gücüm olmasa atlar giderdim ;) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Miles&Smiles Kampanyaları (300. sayfa)
-
-
hesabimda 6.620 mil var. Cevirilebilir statu mili 75 (yani 375 alışveriş mili) uyarısı alıyorum.
geri kalan milleri neden çeviremiyorum, bilgisi olan var mı?
not: avans mil yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zitkobirlik -- 24 Kasım 2023; 20:53:38 > -
375 millik kredi kartı alışverişi olmuş. Kredi kartından gelen miller statüye çevrilebilir. Uçuşlardan kazandıklarınız çevrilemez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgi için çok teşekkür ederim.
-
Gidiş dönüş aldım ben geçen hafta Malezyadaydım 36 derece sıcaklık vardı güzel yer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
statüye çvirmek ne gibi avantaj sağlar
-
Statü yükseltirken gerekir. Classic statüden plus’a hatta elite ve elite plus’a kadar yürümeniz için statü mili gereklidir.
Bosnaya 3500 mile bilet var
bilet almam gerekiyor. 25000 mil + vergiler tutuyor. bileti milleriyle alabilecek var mıdır?
-
hangi tarihler?
-
detayı pm attım. 13-14-15 aralık olabilir.
-
1 -3 marta baktım 3750 mil
Neresi 3750 mil
Şu nasreddin hoca hikayesinde ki yol kenarına diken eksek geçen koyunlardan daha fazla yün takılır. Market harcamalarının 0 etkisi var.
😃 maalesef. Sırf “her sektörden mil kazanırsınız” demek için yapılmış gibi…
Merhaba, 57 bin mil var düşünen varsa iletişime geçebilir fiyatta pazarlık yaparız.
-
Markette 2500₺ alışverişe mil veriyor ama bu 2500yi 2 kişilik aile için harcamam çok zor. Kampanyalardan nasıl mil birikmiyorsunuz? Kolay yolu var mıdır ??
Bonusflastan bakınca gördüm kişiye özel 6700TL harcamaya 1750 mil veriyor kontrol edin belki sizede gelmiştir
Şuanda qnb den mi yoksa garanti den mi milesandsmiles kredi kartı almak daha avantajlı?
-
Merhaba arkadaşlar bilet almak isteyen olursa Türk hava yollarından uzun mesafe Asya yada Amerika yada başka bir yer ben yardımcı olabilirim yarı fiyatına
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X