şu an herhangi bir mil kampanyası yok. açıklama beklemeyin bence. bazı şehirlere normal kampanyalar var sadece |
Miles&Smiles Kampanyaları (302. sayfa)
-
-
Başı şehirler derken bize yurtdışı Kasım Asya tarafı
-
Merhabalar, garanti bankası da hesapta para istiyor mu? Göremedim de. Diğer iki banka bankada mâl varlığı istiyor.
Hesapta para bulundurmadan, Avans mil için Miles&Smiles Garanti BBVA Privé iyi gibi duruyor ama bana bu kartı verirler mi? Düşük limitli de olsa alabilsem iyi olurdu, gerekirse diğer bankalardan limit azaltırım.
-
Müsadenizle bir iki sorum olacak:
-millerle ödül bilet alındığında uçakta yer kalmadı diye uçağa binemeyen oldu mu? ödül bilet uygulaması uçağa binmeyi garanti etmiyor gibisinden bir şey okumuştum.
-forumdan milleri ile bilet satışı yapan arkadaşlara yolum düşse güven nasıl sağlanacak? sonuçta rota genelde uzak rota ve yüklü bir ödeme gerekecek. Bilet alan satan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kuyuduzuMerhabalar, garanti bankası da hesapta para istiyor mu? Göremedim de. Diğer iki banka bankada mâl varlığı istiyor.
Hesapta para bulundurmadan, Avans mil için Miles&Smiles Garanti BBVA Privé iyi gibi duruyor ama bana bu kartı verirler mi? Düşük limitli de olsa alabilsem iyi olurdu, gerekirse diğer bankalardan limit azaltırım.
mal varlığı olayı şöyle, normal kredi kartı sahibi aynı yerde misal olarak 1000 liraya 100 mil alırken, içerde parası olan 150-200 mil gibi yüksek miller alıyor. TK statünüz arttıkça mil kazanma oranınız da artıyor. Avans mil miktarlarını çok kısıtladılar. oradan alacağınız avans mili kapatmanız da epey zor olacak. Bu kartların şu an en iyi avantajı thy den bilet almak. yoksa alışverişlerden gelecek millere bel bağlamak iyi değil.
-
- millerle ödül bilet aldığınızda yer garantiniz vardır. uçak tam dolu olduğunda ilk önce mille bilet alanları geriye bırakıyor sistem ama bunun da cezasını ödüyorlar. bu olay 3 defa falan başıma geldi benim. birinde mille alınan business biletimi comfort classa düşürmüşlerdi, karşılığında para çeki verdiler. birinde bir sonraki uçağa yer verdiler, millerimi iade ettiler. diğerinde de business kabine upgrade etmişlerdi.
-burada kontrol tamamen mil hesabı olan arkadaşta. paranızı aldıktan sonra bileti iptal edebilir. bunla alakalı seyahat uygulamaları var. aracılık yapıyorlar bir nevi .bence onlardan alırsanız teklif daha faydalı olabilir.
-
Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.
Garanti bankası kartında mâl varlığı şartı göremedim. Privee kredi kartı için kart limitinim 5 katına kadar avans mil diyor. 10bin limit olsa 50bin avans mil verir o zaman? Kaçırdığım bir nokta yok değil mi hocam?
Eğer doğru anlamışsam tek problem, Privee olan kartı bana verirler mi kısmı.
-
Türkiye Cezayir 1470 mil veriyordu en az giriş başı, git gel 3000 e yakın mil geliyordu, şimdi gidiş başı 352 mil verdi :)))) toplamda 700 mil nedir ya ???
Afrikaya git gel 700 mil şaka gibi :)) delirdim valla, elite üyeliğim pandemide son buldu uçamadığım için, bir daha elite üye olmak hayal sanırım artık -
Ödül bilet kazanabilecek kadar yüksek harcama yapanların ödül bileti filan takacak insanlar olduğunu düşünmüyorum. Artık uber zenginlere yönelik bir program.
-
mal varlığı şartı dediğim gibi hiç birinde yok ama vadesiz hesapları iyi olanlar aynı işlemlerden daha fazla mil kazanıyor. bu program garantide de var. evet prive alırsanız 50bin avans mil alabilirsiniz, diğer gold ve platinumda bu rakam max. 16000 . müşteri hizmetlerini arayıp prive istediğinizi bildirebilirsiniz. yıllık 872tl kart ücreti var privenin. bunu da kolay kolay iptal etmiyorlar. ama bu 50bin mili geri tamamlamak da ayrı bir mesele. kampanya millerini buna dahil etmiyorlar. şu anki şartlarda 200.000tl tutarında thy bileti alırsanız 18 ay içerisinde ancak kaptabilirsiniz.
-
bilet alırken sınıfını mutlaka kontrol edin, tam mil tutarı almak için Q, E ,S sınıf biletler alabilirsiniz. U,W,P gibi kampanya sınıfı biletler sadece %25 gibi bir mil oranı veriyor.
-
ben şahsen 45000 mile business bilet bulursam alıyorum, ya da %30 kampanyalı 31500e. yeni yıl kampanyasıyla hong kong business aldım 31500e. diğer türlü hiç bir şekilde değerli değil ödül biletler.
-
maldivlere business class mil desteği ile yakın tarihte nasıl en ucuza uçabilirim? git gel business class
-
bu ara thy kolay kolay 45000mil business class açmıyor popüler rotalara. 105000mil olan yer garantili biletler var fakat bence o mil miktarına değmez.
-
Sözleşme değişikliği niteliğindedir; 12.02.2024 itibarıyla, Miles&Smiles Privé Mastercard asıl kart yıllık kart ücreti 1.436 TL, Miles&Smiles Privé American Express asıl kart ücreti 950 TL, Miles&Smiles Privé Mastercard ek kart ücreti 716 TL ve Miles&Smiles Privé American Express ek kart ücreti 474 TL olarak güncellenecektir.
Kredi kartınız ile döviz/altın/kripto varlık alımları,finansal getiri sağlamaya dönük yatırımlar,vadesi gelmemiş kredi risklerinin kapatılması,somut/makul gerekçesi olmayan transferler,nakit çekme limitini aşmaya yönelik işlemler ile kayıtlı piyasa sistemi dışına para çıkarılmasına yönelik işlemler kartınızın kapatılmasına neden olabilecektir.
Sözleşme değişikliğidir: 05.02.2024 tarihi itibariyla iptal edilen harcamalarınızdan kazandığınız miller de iptal edileceğinden ilgili harcama döneminde bankamızca geri alınmayan mil başına 20 kuruş mil bedeli yansıtılacaktır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ClarkGriffin
Sözleşme değişikliği niteliğindedir; 12.02.2024 itibarıyla, Miles&Smiles Privé Mastercard asıl kart yıllık kart ücreti 1.436 TL, Miles&Smiles Privé American Express asıl kart ücreti 950 TL, Miles&Smiles Privé Mastercard ek kart ücreti 716 TL ve Miles&Smiles Privé American Express ek kart ücreti 474 TL olarak güncellenecektir.
Kredi kartınız ile döviz/altın/kripto varlık alımları,finansal getiri sağlamaya dönük yatırımlar,vadesi gelmemiş kredi risklerinin kapatılması,somut/makul gerekçesi olmayan transferler,nakit çekme limitini aşmaya yönelik işlemler ile kayıtlı piyasa sistemi dışına para çıkarılmasına yönelik işlemler kartınızın kapatılmasına neden olabilecektir.
Sözleşme değişikliğidir: 05.02.2024 tarihi itibariyla iptal edilen harcamalarınızdan kazandığınız miller de iptal edileceğinden ilgili harcama döneminde bankamızca geri alınmayan mil başına 20 kuruş mil bedeli yansıtılacaktır.bu kart ücretleri ile nasıl olacak hiç bilmiyorum
-
Mevcut avansı iptal edersek , bu yıl tekrar 50.000 avans alabiliyor muyuz?
Not:Miles and smiles prive garanti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifference35 -- 29 Ocak 2024; 11:48:40 > -
Garanti miles kartının aidatı kaçıncı ayda geliyor? -
ilk aldığınız ekstrede geliyor
-
şehirleri açıklanıyordu instagramdan aralık sonundan beri paylaşılmadı sanırım artık bilgisi olan var mı arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperBlack -- 31 Ocak 2024; 7:39:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X