Şimdi Ara

Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
46
Favori
175.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • havalı bir lansman, reklam ve tanıtım sonrası çöp bir kart çıkarmak nasıl bir iştir arkadaşlar :) hayal ettiğimiz miles&smiles kabus gibi çıktı piyasaya, first müşteri değilseniz ki çok çok azdır, açık ara en kötü seyehat kredi kartı. ulan bari ekstra mil kampanyası yap. üzerine bir de 250 TL aidat istiyor. :D
  • NlKenandogan N kullanıcısına yanıt
    Neden olmasın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Hakkınızı arayıp paranızı geri alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Fulminating-

havalı bir lansman, reklam ve tanıtım sonrası çöp bir kart çıkarmak nasıl bir iştir arkadaşlar :) hayal ettiğimiz miles&smiles kabus gibi çıktı piyasaya, first müşteri değilseniz ki çok çok azdır, açık ara en kötü seyehat kredi kartı. ulan bari ekstra mil kampanyası yap. üzerine bir de 250 TL aidat istiyor. :D
    hocam first olsan da çok bir numarası yok merak etme. asıl olay thy üyelik sınıfı, orada elite yada elite plus değilsen 1-1 mil vermiyor.

ben first müşterisiyim ama statüm classic diye 1000tl harcamaya bile 1000mil vermiyor internette
  • Arkadaşlar first müşteriyim, aylık 30 bin mil sınır var diye biliyorum, ama dönen içi 30 bin 91 mil oldu, harcamaya devam etsem 30 üstü veriyor mu yoksa mil aktarımı yaparken dönem içinde kaç kazanırsan kazan 30 bin mil mi yüklüyor acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 14 Ekim 2019; 7:2:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendisgsm

hocam first olsan da çok bir numarası yok merak etme. asıl olay thy üyelik sınıfı, orada elite yada elite plus değilsen 1-1 mil vermiyor.

ben first müşterisiyim ama statüm classic diye 1000tl harcamaya bile 1000mil vermiyor internette

Alıntıları Göster
    öyleyse garantinin son mil oranı güncellemesini de hesaba katarsak miles&smiles kredi kartları ms statüsü classic plus ve üzeri müşterilere hitaben sunulan bir kart olmuş oldu. gerçi garanti en azından ayda 4-5 tane ekstra mil kampanyası yapıyor. bunda henüz görmedik. iptal ettim ben kartı.

• Suanda piuasada duzgun mil karti yok anlasilan. Peki alinabilecek en duzgun kk hangisi? Havalimaninda lounge, fasttrack falan versin en azindan

• Ben First'üm. Hiç esprisi yok kartın. Zamanında iyiymiş. O zamanlar biz kullanmıyorduk. İlk defa mil kartı aldım tatmin olmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Hocam, benimde zaradan yaptıgım alışverişde görünmüyordu ama alışverişi toplayınca mil verdığini fark ettim sadece uygulamada yazmıyor, bi bakıp toplayın belkı sizde de öyledir.

Alıntıları Göster
    Hayır, ilgili satırda mil gözükmüyorsa toplama da yansımaz. Sizin hesaplamanızda bir hata var.
    Ayrıca QNB'ye ben konuyla ilgili itirazda bulundum ve Amazon.de'yi e-ticaret sektöründen sayMAdıklarını öğrendim.
    Evet, QNB'ye göre Amazon e-ticaret sektöründe DEĞİL.
    Israrlı itirazlarıma rağmen dünyanın en büyük e-ticaret sitesini e-ticaret sektörü saymayıp "kısıtlı/yasaklı sektör" kategorisine sokarak 1 adet mil dahi vermemekte kararlılar.
    Oysa
    milesandsmiles.qnbfinansbank.com
    E-ticarette ayrıcalıklı Mil! | Miles and Smiles QNB Finansbank
    https://milesandsmiles.qnbfinansbank.com/kampanyalar/e-ticarette-ayricalikli-mil
    adresinde kartlarını "E-ticarette ayrıcalıklı mil" diye pazarlıyorlar.

Tüketici Hakem Heyeti kanalıyla alacağım millerimi tabii ki.

Bu iş öyle "restoran sahibi POS cihazını yeme-içme yerine başka sektörde kaydettirmiş" demeye benzemiyor. Söz konusu olan Amazon.de. Ve ben Garanti Miles & Smiles kartımla defalarca amazon.de'den sipariş verdim, hepsinden de mil kazandım. QNB bırak ekstra mili, tek bir mil dahi vermiyor.

Dikkat edin. Ekstrelerinizi kontrol edin. Ve yanlarına bırakmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgi: Degerli Musterimiz, 1 Ocak 2020 tarihi itibariyle QNB First uyesi olmak ve ayricaliklardan yararlanabilmek icin bankamizda bulunmasi gereken minimum birikim tutari 150.000 TL olarak guncellenecektir. Bu kosulu saglamaniz halinde QNB First dunyasinin sundugu birbirinden ozel ayricaliklardan yararlanmaya devam edebilirsiniz. Ayricaliklarimiz hakkinda detayli bilgi icin
    qnbfinansbank.com
    QNB First
    http://qnbfinansbank.com/qnbfirst

Sanki bi kampanya bişi yapıyonda 125.000 den 150.000 e çekiyosun yazıklar olsun

• soul_spear S kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bu kadar az mevduat karşılığı verilen bir karta ne gibi kampanya sunabilirler, 150.000TL mevduatı olan kaç milyon insan vardır. Adını first mirst koyup kendini zengin sananlara vermek için yapılmış bir kart.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalniz qnb finansbank herhalde müşteri kaybetmek için herşey yapıyor abi garanti shop and fly bile her markada anlaşması var ekstra mil kazanımı varmış kampanyalar felan vallaha qnb finansbank kendini düzeltti düzeltti eget düzeltmezse garantiye geçeceğim gibi

• Arkadaş shop and fly a bak adamlar netflix kampanyası yapmış ve kampanyaya katılana netflix üyesi olan shop and fly kartı olan kişilere extra 2.500 mil hediye bide finansbank a bak REZILLIK finansbank anca saçma sapan markalarla kampanya yapsın

• Arkadaşlar first olunca %75 mil veriyor e-ticaret için. Bu şuan en iyi kartlardan biri yapıyor bunu. Shopfly ile 500 bin civarı mil topladım ama bu kart ile 250-300 bin mil toplanır, ve 2 katı değerli en az shopfly millerinin.
  • xxb X kullanıcısına yanıt
    Mil değerleri de önemli.
    QNB’de miller daha avantajlı.
    Örnek olarak kendiniz ile Shop&Fly kredi kartı kullanan kişinin bilet alırkenki mil harcama tutarına bakın, anlarsınız.
    Ha şöyle bir durum var. 125 ya da 350k üzeri mevduat yok ise kart çöp, orası ayrı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emrtkn E kullanıcısına yanıt
    qnb mili il shop&fly mili aynı değil yalnız, hatta alakaları yok. kıyaslama yanlış olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.