Şimdi Ara

Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
788
Cevap
46
Favori
175.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıktılar iyice.
    Bankayı arayıp sordum, evet düşecekmiş.
    Oranları kendi segmentinize göre bankanızı arayıp sorabilirsiniz, söylüyorlar ne kadar mil kazanabileceğinizi.
    QNB ilk pazara girdiğinde yüksekten verdi milleri, aynı Garanti ve diğer bankalar gibi kademeli olarak düşüyor.
    1-2 seneye kalmaz diğer bankalar ile arasında fark kalmayacak.
    Yüksekten mil vermelerinin tek nedeni müşteri toplamaktı. Ama kaçmaya başladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 26 Ekim 2020; 11:31:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız

Evet ekstrede tam olarak böyle yazıyor bugün arayıp sordum da doğruladılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail513

merhabalar, benimde aylık 30-40 bin tl civarı fb ve google harcamam oluyor. Mil olaylarını hic bilmiyorum tavsiye edermisiniz bu kartı acaba?

yada benim icin en mantıklı kart nedir. Hey ay en az 1 kere dubai seyahatim olur, ama mil olaylarından pek anlamadıgım dan en ucuz fly dubai ile, normal kart ücreti dahi olmayan bir kartla biletimi alıyorum.

Sizden ricam bana bir kart tavsiyesi vermeniz olucak.

Harcamalar yurt dışı ise Garanti en mantıklı çözüm. Ancak bir şekilde statüyü yükseltmenize hedeflenin. Bunun için farklı varyasyonlar denenebilir. Eğer yurtdışı harcamalarda Amex kullanırsanız %62.5 mil kazanırsınız. Yani 100.000 TL harcama için 62.500 mil

Elite statüsüne geçmek için ise şunlar yapılabilir

1- Geçen yıl birikmiş millerim vardı onları statü miline sevirdim ve elite geçtim. Bu durumda statü yükselince zaten çok mil verdiği için eski milleri çok kısa sürede tekrar kazanıyorsunuz.

2- Yurtdışı bazı uçuşlarda çok iyi statü mil veriyor. Paraya kıyıp bir iki kez uzun mesafe uçuş yaparsanız güzel statü mil birikir. Bu şekilde de de elite e geçmek mümkün.

3- çevrenizde çok uçan var ise, rica edin THY biletilerini siz alın böylece THY den 1 TL 1 mil kazancınız olur. Rakamlar çok olursa miliniz artar, kampanyaları takip edip olabildiğince yükseltin sonra statüye çevirin. Eksikleri de uçuş ile tamamlayabilirsiniz.

Ben de oldukça yüksek google facebook ve başka diğer yurtdışı ödemeler yapıyorum. Şu an bu yöntemle çok çok yüksek mil kazanıyorum. Elite statüsü bitmeye yakın son aylarda tekrar statü miline çevrim yapıp uzatacağım. Eğer Garanti şartları değiştirmez ise şu an en iyi yöntem bu.

• Ne lanet kartmis. Toptan gida sektorunde yani market diye geciyor bu sektorler. Toplamda 26.250 tl harcama yaptim vere vere 649 mil vermis. Bankada birikiminiz yoksa hic tavsiye etmiyorum uzak durun acayip mantiksiz bir kart
  • Mil kazanım oranlarını yine düşürmüş banka.

En süt segmentte olmama rağmen kazanım oranları can sıkmaya başladı.

6 ayda bir düşürüyorlar. Artık çok fazla bir anlamı kalmadı.

Ne var ne yok ticari, bireysel çekip Garanti'ye geçeceğim sanırım.

• Beyler Garanti'de son birkaç aydır baya bozdu. 250 TL yakında 500 mil verirken sonra 250 TL yakıta 250 mile düşürdü, şimdi de 150 mil yapmış. Ulan zaten biletin vergisini ödüyoruz, milde kazanamayacaksak bu köleliğin anlamı kalmıyor ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: redcool

Ne lanet kartmis. Toptan gida sektorunde yani market diye geciyor bu sektorler. Toplamda 26.250 tl harcama yaptim vere vere 649 mil vermis. Bankada birikiminiz yoksa hic tavsiye etmiyorum uzak durun acayip mantiksiz bir kart
    o kadar harcamaya shop fly yüzde 1 yani, 260 tl civarı verir.
    amex 'e 1.5 ya da 1.25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 2 Temmuz 2021; 19:24:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfredo kullanıcısına yanıt
    İnternet alışverişine ne veriyor peki?
    Örnek 1.000₺ harcamaya yüzde kaç veriyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emrtkn E kullanıcısına yanıt

64,90 TL Trendyol alışverişime 5 mil vermiş. Ayırca Elite'im.

649 TL olsa, 50 mil yani.

• QNB First müşterimizseniz, yurt dışı, e-ticaret, seyahat ve eğlence harcamalarınızda %35, market ve giyim harcamalarınızda %10, sağlık, benzin ve diğer harcamalarınızda %5 oranında Mil kazanabilirsiniz. Bankamızda QNB First Plus müşterimizseniz alışverişlerinizde QNB First müşterilerimize oranla %25; Private Banking üyesi müşterimizseniz QNB First müşterilerimize oranla %50 daha fazla Mil kazanabilirsiniz.

• Örneğin, 1.000 TL tutarındaki yurt dışı harcaması için QNB First müşterilerimiz 350 Mil, QNB First Plus müşterilerimiz 440 Mil, Private Banking üyesi müşterilerimiz ise 530 Mil kazanabilirler.

• Yukarıda belirtilen kazanımlara ek olarak Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles üyeliği Classic Plus olan müşterilerimiz alışverişlerinden kazandıkları Milin %25; Elite ve Elite Plus müşterilerimiz ise %50 daha fazlası kadar Mil kazanabilirler.

• Private Banking üyesi müşterilerimiz için her müşterinin ekstre dönemi boyunca maksimum Mil kazanımı 50.000 mil, diğer müşterilerimiz için maksimum Mil kazanımı her ekstre dönemi için 30,000 Mil’dir.

• QNB First müşterisi olabilmeniz için Bankamızdaki birikiminizin 175,000TL ve üzerinde olması, QNB First Plus müşterisi olabilmeniz için birikiminizin 500,000TL ve üzerinde olması, Private Banking üyesi müşterimiz olabilmeniz için birikiminizin 1,750,000TL ve üzerinde olması gerekir. Bankamızdaki birikimlerinize Enpara.com'daki birikimleriniz dahil değildir.

Mil Hesaplama Aracı | Miles and Smiles QNB Finansbank

• Uzun süredir qnb müşterisiydim, bu ay yeni ev düzdüğüm için çok harcamam oldu

Garanti shop&fly 25.000 tl alışverişe 34.000 mil verdi. Limitim kalmayınca qnb kartıma yöneldim
    Qnb miles&smiles 19.000 tl alışverişe 786 mil verdi

Qnb birde 319TL aidat yansıttı . Aradım, aidatı iptal edin dedim ,"yapamayız" dediler ...Ona denk gelen mil hediye edin dedim , "yapamayız" dediler...Kapatın o zaman kartı dedim , "peki" dediler ve kapattılar

Alsınlar kıymetli kartlarını..... kendileri kullansınlar 👹

• landmoon L kullanıcısına yanıt
    aidat muhtemelen gelecek 12 ay için. sen ise ilk 1. ayda iptal ettin. Yani kullanmadığın 11 ayın parasını banka senden aldı.

Bunu sebep gösterek kullanmadığın 11 ayın aidatını Bankacılık hakem heyetine başvurarak hızlı bir şekilde iade alabilirsin.

Yanlız bu aidat işi garantide sakat. Bu hıyar banka aidatı yıl bittiğinde alıyot. Bu sebepten kullanmadığın ay için ödediğin aidat hiç olmuyor.

Merhaba hocam. Belirttiğiniz gibi kazanım çok düşük maalesef kartta. Size sormak istediğim, bankanın first, first plus gibi segmentlerinde miydiniz? Sanki üst segment müşterilerinden kart ücreti talep etmiyorlar diye biliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutalmis

Merhaba hocam. Belirttiğiniz gibi kazanım çok düşük maalesef kartta. Size sormak istediğim, bankanın first, first plus gibi segmentlerinde miydiniz? Sanki üst segment müşterilerinden kart ücreti talep etmiyorlar diye biliyordum.
    Evet öyleydim , artık değilim. Özel müşteriyken de pek birşey değişmiyordu , ilk aldığımda beraberinde havaalanında hızlı geçiş sağlayan tav kart vermişlerdi o nedenle kullanıyordum.
    Kazanımı rakibine göre yerlerde sürünen üstüne birde aidat istedikleri kartlarıyla onlara hayatta başarılar dilerim

• Kartı kapatmanın en kolay yolu nedir? Var mı faks numarası v.s.?

Sim kart değişikliğinden kaynaklı atm ya da şubeye yönlendiriyorlar yakınımda da yok maalesef.

Teşekkürler...

Garanti’den kazandığınız miller TK hesabınıza yüklenen miller değil mi?
    Ben de bunu anlamıyorum.
    Bazı arkadaşlar garanti mil kazanımı daha iyi diyor, bazı arkadaşlar QNB daha iyi diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Garanti’den kazandığınız miller TK hesabınıza yüklenen miller değil mi?
    Ben de bunu anlamıyorum.
    Bazı arkadaşlar garanti mil kazanımı daha iyi diyor, bazı arkadaşlar QNB daha iyi diyor.

Garantinin 2 kartı var.İlki M&S ve çöpe atsan çöp utanır.O kadar işe yaramaz bir kart.Diğeri S&F ve kendi mil sistemi olduğu gibi bolca da kampanyası var.

• thundere kullanıcısına yanıt
    Kazanılan mil değeri QNB ile aynı değil sanırım.
    Yani 100₺ değerindeki uçak bileti için 10.000 milinizi harcarsınız deniyor. S&F

• Mil Hesaplama Aracı | Miles and Smiles QNB Finansbank

Miles&Smiles Kredi Kartı Mil Programı Ayrıcalıkları (milesandsmilesgaranti.com)

Kişinin nakit durumu, kart statüsü, kart limiti ve harcama yaptığı sektöre göre kazanım değişir.

Avans çekip satanları ayrıca değerlendirmek gerek.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.