Şimdi Ara

Milleni 85 mbit Telekom 16 mbit diyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 35 mbit turk Telekom fiber internet kullanırken yeni adresime taşındım. Nakil başvurusu yaptım 12 gün sonra bugün aldığım bilgi kendi kendilerine benim için seçtikleri 24 mbit internet tarifesini hattım desteklemediği için basvurum iptal edilmiş. Ne yapılacak edilecek bilmiyorum. Telekom gidip sorduğumda en fazla 15 mbit destekliyor demelerine rağmen kendi kendilerine 24 mbit seçmişler .

Neyse şimdi yarın tekrar başvuru yapacağım ancak milleni de sorgulama yaptığımda adresimin 85 mbit desteklediğini gösteriyor. Komşular da genel olarak 16 mbit tarifeler kullanıyor ve normal adsl. Benim adresime bilgiyi yanlış mı gösteriyor yoksa başka sıkıntı mı var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim mahallede bi bizim ev 35 destekliyor gidip vdsl modem alayım diyorum sonra diyecekler aa vdsl desteklemiyormuş.

• Bunun Telekoma gittim. Hattı 16 mbitten fazlasını desteklemiyor diye iptal etmişlerdi nakil başvurumu. Şimdi de diyorlardı hattiniz fiber destekliyor . Yan sitede varmış ordan mi ne cekecekmis

• Fiber varsa digeriyle ugrasmaya hic gerek yok. Hat zayifligi kopma filan yasanmiyor. En azindan kafa rahat olur.
  • Türk Telekom hat desteklese bile vdsl vermiyor. Vermeye yanasmiyor. Uğraşmam lazım.

Netspeed e falan başvur. Orada hattin ne destekliyorsa veriyor.

• Bakalım ne oluyor. Yarın belli olacak muhtemelen

• TT çok çakal bir firma bu durumlarda. Sana verdikleri teklif hep yedirebilirsek AKN sonra hız düşümlerinde minimuma inecek değerler oluyor. Banada hattınız 24mbit vdsl diyorlar. Dedim niye 25 değilde 24. AKN sonrası aralarında hız düşümlerinde fark var. Kem küm. Gerçi o 24'de şöyle. Önce 16mbit adsl bağlayacaklar bakacaklar hat değerleri iyi hat 24 kaldırıyorsa o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün aradım. Telefon naklim tamamlanmış . İnternet naklim için de yarın gelecekler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.