Şimdi Ara

MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.024
Cevap
26
Favori
470.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Göklerden gelen bir en çok arkadaş getiren vardır ...

• Bu tip kampanyalar batış yoldadır demek içindir.

• Bu kadar tepki neden verilmiş anlamış değilim.100mbit internet hızı alabilirsiniz dediler 110 mbit sabit internet hızı alıyorum 2 aydır kopma donma ping sorunu vs. olmadı.Bedava internet taahhütünü de yerine getirdiler.Hatta başvurumdan 1 saat sonra kurulumu yaptılar ve interneti kullanmaya başladım.

Cidden bu firmaya neden bu kadar yükleniyorsunuz anlamış değilim

• Nervo kullanıcısına yanıt

E devlet üzerinden abonelik iptali veremiyor musun

Banka doğrulamasıyla giriş yapın gerisine karışmayın başvuru alındığında internetiniz donuyor ve fatura işlemiyor.

Abonelik Fesih Başvurusu (turkiye.gov.tr)

• Judoo kullanıcısına yanıt

Çoğunluğun yorumlarını okursanız anlarsınız kimse ulan adamlar harika hizmet veriyor haydi bunları kötüleyelim diye yazmıyor bunları

• Tahahutum 2 ay so ra bitiyor bunlar ariyor ve 129tl fiyat veriyor suan 112tl veriyorum(100mbps superonline fiber)

Sitenizde 104tl tahahiutlu fiyati diyorum, oyle bir fiyatimiz yok yanlis goruyorsunuz diyor (:

Muhtemelen turknete gecis yapacagim eger 104tl fiyatini alamazsam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne yani, 10 sene adı fiber olan fakat açıklamada "-e kadar" olan bir internet için arkadaşlarımızın başını mı yakalım ?

Sene 2021 fiber internette -e kadar nedir yahu ?

• Otomobil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16mbps net fibermiş MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla! 

• Ne yapın edin, Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun ama sağlığınız için bu firmadan uzak durun. Eski D-Smart olduklarını da not olarak bırakıyorum buraya. 7 sinde ne ise 70'in de aynılar.

• Her yere yazacağım, anlatacağım..

BTK üzerinden sonlandırdığım şikayet yazımın son hali.. Kimseye bu beceriksiz ve işe yaramaz, insanları aptal yerine koyan firmayı tavsiye etmiyorum. Tam 12 yıllık aboneliğimi sonlandırdım bugün itibari ile ve @TurkNet Destek 1000 Mbit Gigafiber hızına geçiş yaptım. 1 haftadır en ufak bir sorun dahi olmadan inanılmaz hız ile internete giriyorum.

Alıntı

metni:
    Bugün itibari ile firmanızın müşteri ile alay edercesine kopyala yapıştır yaparak verdiği cevaplardan, Her akşam benden değil SİZDEN kaynaklanan ama sizin bir türlü kabul etmediğiniz internetteki yavaşlamadan ve yükselen ping sorunundan, 2 ay boyunca uğraşıp çözüme kavuşmayan suçu müşteriye atan siz MİLLENİCOM firmasından kurtulmuş bulunmaktayım..  
    1 haftadır geçiş yaptığım firmadan aldığım hizmet ile sizde yaşanan sorunların hiç birini yaşamamış olmak, aynı paraya 20 kat daha hızlı sorunsuz internet hizmeti almanın verdiği konfor ile size 12 yıl nasıl katlandığımı hala anlamış değilim.. Müşterilerinizin sorununu abonenizken çözmeyi deneyin. iptal aşamasına gelince arayıp "Ekip yollayalım, sorunu çözelim iptal etmeyelim" demeyin.! Daha öncede söyledim, yine söylüyorum. Bu şekilde kaybeden ben değil, hep siz olacaksınız. Sizin firmanızı tavsiye ederek yıllar içinde abonesi yaptığım en az 17 kişi daha iptallerini gerçekleştirecek. Süreci, yaşananları ve 2 aydır bana yaşatılan tüm eziyeti her ortamda anlatmaya çalışacağım.. 
    Son olarak, Tarafıma kesilecek cayma bedeli içeren tutarın da tamamını yeni geçiş yaptığım firma karşılıyor.. Tüketici hakları Madde 52 uyarınca ödenen tutarın faizi ile geri alınması konusunda da ne gerekiyorsa yapacağımı da bilmenizi isterim.. 

MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla!

@millenicom @Millenicom Destek 1 @Millenicom Destek 2 @Millenicom Destek 3

• Bu firma çok ama çok çok olumsuz yorum almış keşke bu yorumları görseydim Millenicoma geçerken..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 29 Kasım 2021; 10:20:4 >
  • ben nekadar arkadaşım varsa götürdüm bana kaç yıl internet verirsiniz yalına dönüşümü 2 ayda çözemeyen ve beni netsiz bırakan bir firma aman uzak durun sosyal medya nereden yazarsan yaz cevap vermezler görürler engeli basarlar :)))

• Türknette sürekli kopma yaşıyorum. İnternet gidince gelmesi günler sürüyor, millenicom nasıl bu konuda

• 1-1.5 sene sıkıntısız 80mbps hız kullandım. En son düştüğüm hızlar 2mbps ardından zorlaya zorlaya 24mbps idi. Ben en son 50 mbps fatura fiyatı ödememe rağmen. Sıkıntı yaşamazsanız bi sorun yok zaten hocam. Ama eğer problem yaşamaya başlarsanız rezillikten başka bir şey değil.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.