Şimdi Ara

MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.024
Cevap
26
Favori
470.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba , pm üzerinden yanıt verilmiştir. İyi akşamlar dileriz.

• International kullanıcısına yanıt

Merhaba ,

Kontrol edebilmemiz için pm üzerinden bilgilerinizi iletebilir misiniz ? İyi akşamlar dileriz.

• berkerden kullanıcısına yanıt

Merhaba , Talebinizi ilgili birime ilettik. Sonuçlandıktan sonra bilgi verilecektir. İyi akşamlar dileriz.

• @millenicom Geceden internet gidince arıza kaydı bırakalım dedik, 2-3 saat içerisinde durum kendiliğinden çözüldü. Ay sonu Teknik Destek, yerinde hizmet adı altında 299,99 TL faturaya yansıtmak nedir? Mahallede bulunan kutu, apartman ve daire kamera açısında yer almakta ve görüntülerle durum sabittir. Mobil uygulama üzerinden açılan şikayete cevap verilmiyor, müşteri hizmetlerine telefonla bağlanmak zaten mümkün değil. Bu durum en kısa zaman içerisinde çözülmezse, hukuksal anlamda problem yaşayacağız sanırım :)

• Elit Abonelere Elit Hizmet=300 TL

• buca*99 santrale bağlı millenicom kullanan var mı vars 100mb alabiliyor mu? kağıt üzerinde Turknet 100 veriyor ama uygulamada son bir aydır 40 ı geçemyorum. Turknet in dolapta ucuza kaçtığını düşünmeye başladım yada telekom sırf kendi müşterisine veriyor.

• Merhaba 70-80 mbit civarı hız almam için hattımda güncelleme yaparmısınız. Arıza kaydı bıraktım ne bir dönüş nede bir çözüm var. Arıza kaydım halen açık.

özelden abone no yu attım.

MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
  • merhabalar iyi akşamlar benim upload hızım yükseldi olarak görünüyor modemde. ama hız testleri yine 8 mbit. lütfen sorunumu çözer misiniz? Kısıtlamyı kaldırır mısınız? Aksi halde firma değişikliği yapmak zorunda kalacağım. @millenicom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 12 Kasım 2023; 0:13:23 >

• Kurulum istememe ragmen bastira bastira belirtmeme ragmen faaturaya yansilitmistir.

Burda ayrintili olarak belirtim lutfen derhal cozume kavusturun, musteri hizmetleri hic bir islem yapamiyacagini soyledi

MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla!www.sikayetvar.com
    Millenicom İnternet Kurulum Ücreti İstemediğim Halde Eklendi
    https://www.sikayetvar.com/millenicom/millenicom-internet-kurulum-ucreti-istemedigim-halde-eklendi
  • Ilk aydan 800tl sadece kurulum ve aktivasyon girdi ve ogrenci oldugum icin odiyecek durumum yok. Aktivasyon maglum mecbur odeniyor ama kurulum istemedim kurulum da yapilmadi ona ragmen faturamda kurulum gozukuyor lutfen duzeltin. Tüketici haklarina da basvurdum. Musteri hizmerleti de dediklerinin arkasinda durmadiklari gibi hic bir islem gerceklestiremediklerini soyluyorlar. Siz siz olun bu firmadan uzak durun cok magdur etiler bir ton ugras dur ki ona ragmen sonuc sifir.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Taahhütsüz ayağına iyi öpülüyoruz. Adıma kayıtlı 2 internet var biri bu, diğeri süperonline fiber. Süperonline'da yıllık taahhüt yapıyorum. 147'den 233'e çıktı, 100mbit internet, taahhütün bitmesine 8 ay varken Millenicom şimdiden fark attı. 8 ay sonrası fiyatını düşünemiyorum.

• Yüksek kalite = Yüksek fiyat

En azından öpülüyoruz.MİLLENİCOM Ayda Sadece 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla! 

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

Merhaba , Pm üzerinden bilgilerinizi iletmeniz durumunda yardımcı olunacaktır. İyi günler dileriz.

• trkocaer kullanıcısına yanıt

Merhaba , pm üzerinden yanıt verilmiştir. İyi günler dileriz.

• lollorosso L kullanıcısına yanıt

Merhaba , kontrol edebilmemiz için pm üzerinden gsm bilginizi iletmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

• Brgst B kullanıcısına yanıt

Merhaba ,

Müşteri numaranızı pm üzerinden iletmeniz durumunda yardımcı olunacaktır. İyi günler dileriz.

• omerkarakaya O kullanıcısına yanıt

Merhaba ,

Pm üzerinden müşteri numaranızı iletmeniz durumunda yardımcı olunacaktır. İyi günler dileriz.

• millenicom kullanıcısına yanıt

Merhaba hızım 80/20 olarak güncellenmemiş. Halen 65/8 olarak alıyorum. Güncelleme yapıldı diye mesaj attınız fakat herhangi bir güncelleme yapılmamış.

• 5029970 ve 5113500hesap nolu aboneliklerimi kapatmak istiyorum.

• Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşını getir kampanyası ile birlikte 1 ay ücretsiz internet kazanabilirsiniz. Herhangi bir dezavantajı yok. Aşağıdaki kod ile millenicom müşterisi olmak istediğinizi belirttiğinizde 1 ay ücretsiz kullanım kazanıyorsunuz. Kod kullanıma açıktır.

Kod: D4F429B6

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.