Bildirim
MİLLENİCOM’DAN TAAHHÜTSÜZ, KOTASIZ, FİBER HIZINDA İNTERNET AYDA SADECE 69,90 TL (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Bu nedenle oran orantı kullanıp müşteri başına düşen şikayeti paylaşıyoruz. Müşteri sayısı artınca müşteri başına düşen şikayetin artması beklenmez. Listede müşteri sayısı az olup müşteri başına çok yüksek şikayet alan servis sağlayıcı da görebilirsiniz.
Umarım bu açıklama yararlı olmuştur.
Not: daha küçük ISS’ler var ama BTK çok küçük oldukları için onların müşteri sayılarını firma bazlı yayınlamıyor. Yani en küçük değiliz :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Olumsuz deneyim yaşamış bir müşteri olarak memnuniyetsizliğinizi anlıyorum ve samimiyetle üzüntümü belirtmek isterim. Gün içinde sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
Fax göndermediğiniz sürece iptal etmiyorlar, ilk önce arayıp iptal talebi veriyorsunuz, daha sonra fax gönderiyorsunuz. İptal talebi verdikten sonra fax göndermezseniz iptal edemezler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 e fiber demeye utanmadınızmı ? -
Benim artık umudum kalmadıquote:
Orijinalden alıntı: Alper_Karaer
Merhaba,
Olumsuz deneyim yaşamış bir müşteri olarak memnuniyetsizliğinizi anlıyorum ve samimiyetle üzüntümü belirtmek isterim. Gün içinde sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
Bugun zaten çözülmez
2019 yılında Fax mi kaldı yaquote:
Orijinalden alıntı: Shellot
Fax göndermediğiniz sürece iptal etmiyorlar, ilk önce arayıp iptal talebi veriyorsunuz, daha sonra fax gönderiyorsunuz. İptal talebi verdikten sonra fax göndermezseniz iptal edemezler.
Merhaba,
bağlantı için gereken kullanıcı adı ve şifreyi veriyor musunuz?
Yani istediğimiz router ile bağlanabilir miyiz?
Süperonline bunu vermediği için forumda herkes çeşitli yöntemlerle öğrenmeye çalışıyor hala. -
Evet veriyoruz. Forumda kendi routerı ile bağlanan müşterilerin mesajlarını görüyoruz.
Şuan TürkNet 35mb tarifedeyim ayda 64.99 TL üstelik taahhüt yok. Siz daha pahalıya üstelik 24mb veriyorsunuz + 24 ay taahhüt kim neden geçsin? akıl işi değil. -
Merhaba,
Bu superonline altyapısınsa özel olan teklifimizdir. Bu alryapıda 50 ve 100 mbps tekliflerimizi web sitemizden inceleyebilirsiniz. Türk Telekom altyapısında taahhütsüz 35 Mbps ve 100 mbps tekliflerimiz var.
Yok hocam tabloyu okumayı biliyorum ancak müşteri sayısı ne kadar yüksekse şikayet alma riski o kadar yüksektir. O risk bu tabloda görünmez.quote:
Bu nedenle oran orantı kullanıp müşteri başına düşen şikayeti paylaşıyoruz. Müşteri sayısı artınca müşteri başına düşen şikayetin artması beklenmez. Listede müşteri sayısı az olup müşteri başına çok yüksek şikayet alan servis sağlayıcı da görebilirsiniz.
Umarım bu açıklama yararlı olmuştur.
Not: daha küçük ISS’ler var ama BTK çok küçük oldukları için onların müşteri sayılarını firma bazlı yayınlamıyor. Yani en küçük değiliz :)
-
Hocam ayıptır yaptığınız yaquote:
Merhaba,
Gerçekten ayıptır ya ağır kufurler etmem lazım ama gerçekten üyeliğime yazık olacak
Bak güzel kardeşim
Saat 16.25’de beni
0850 201 22 62 numaralı telefon aradı modem değişimi varmış evdemisiniz dedi bende isteyim izin alıp hemen geliyorum dedim
İzin aldım apar topar eve geldim
Yine ayni şey oldu
Modem değişimi icin kayıt oluşmamış arıza kaydı oluşmuş modem değişmeden sorun çözülmez Benin yapacağım Birsey yok dediler gittiler
Siz Benin’le dalgamı geçiyorsunuz ya
05320623436 telefon numaram allah rızası icin ara beni ya
Böyle rezillik hayatımda görmedim ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maksat yokuşa sürmek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar
Arkadaşlarımın ilettiği bilgiye göre sorununuz çözülmüş. Gecikme için tekrar özür dilemek isterim. Saha ekibi ile ilgili yaşanmış bir sorun. Tekrarlanmaması için gerekli aksiyonları alıyoruz.
Daha kendi sistemlerinizde alt yapı sorgulaması yapamıyorsunuz. İnternet sitenizde superonline alt yapısı ile sorgulama yapıyorum 100mbps alabilirsin yazıyor ancak çağrı merkezinizi ve whatsapp destek hattınızla konuşuyorum mevcut adresinizde superonline alt yapısı bulunmamaktadır diyorsunuz. İşin komik tarafı ise bu mesajı Superonline Fiber internet ile internete bağlanıp yazıyor olmam :) 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Tabi size göre alt yapı yok :) Eğer sistemlerinizde kenara köşeye sıkışmış dosyalar falan varsa bir bakın oralarda bir yerde benim adresimdeki alt yapıyı bulabilirsiniz. Adresimi pm olarak gönderiyorum. -
4 Mart 2019 dan beri millenicom 100mbit sınırsız paketini kullanıyorum. Şu an için bir sorun sıkıntı yok.. CGN ip havuzundayım ama sıkıntı olmuyor benim için.. Bağlantı stabilse sorun yok.. ama cgn ip ile sorun yaşayanlar olabilir. port açma, evinde ki kamerayı izleme vs.. orasını bilemem.. CGN ip veriyorlar bunu bilin..
Kendi routerimi kurdum. Online işlemlerde kullanıcı adınız ve şifreniz vs.. her şey açık seçik yazıyor. Superonline gibi sır gibi saklamıyorlar yani.
5 günlük süre içerisinde memnunum. İnşallah böyle devam eder de, rahat rahat internet kullanmış oluruz.. -
Abi senin serzenişlerini duydukça benim içim daralıyor.. İnşallah tez zamanda sorunun hallolur.. Anlayabiliyorum seni, hissettiklerini vs..quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
Hocam ayıptır yaptığınız ya
Gerçekten ayıptır ya ağır kufurler etmem lazım ama gerçekten üyeliğime yazık olacak
Bak güzel kardeşim
Saat 16.25’de beni
0850 201 22 62 numaralı telefon aradı modem değişimi varmış evdemisiniz dedi bende isteyim izin alıp hemen geliyorum dedim
İzin aldım apar topar eve geldim
Yine ayni şey oldu
Modem değişimi icin kayıt oluşmamış arıza kaydı oluşmuş modem değişmeden sorun çözülmez Benin yapacağım Birsey yok dediler gittiler
Siz Benin’le dalgamı geçiyorsunuz ya
05320623436 telefon numaram allah rızası icin ara beni ya
Böyle rezillik hayatımda görmedim ben
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X