Şimdi Ara

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.289
Cevap
48
Favori
151.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bu referans olayının detayı nedir?

Diyelim kodu aldık 1 aylık fatura düşülecek mi yoksa bu tutar 6 aya mı bölünecek?

Tam olarak referans kampanyalarının faydasını söyleyebilecek var mı? Yani tavsiye eden 2 ay, alan 1 ay, onu da 6 taksitte mi alacak?

• Merhaba forumdaşlar,

Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak iseniz başvuru yaptığınızda müşteri hizmetlerine aşağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık faturanız bedavaya gelir.

Web sitesinden veya 0850 333 0 334 nolu çağrı merkezinden abonelik başlatmanız için 🧾 Davet kodum: F82F7397 (FATSA-82-FATSA7397) 🧾

Detaylar için PM'den ulaşabilirsiniz.✏️

Teşekkürler.

• 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya indirim kodu B8F69A45. Bu kodla beraber, https://www.milleni.com.tr 'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurduğunuzda karşılıklı olarak indirim kazanıyoruz.

İndirim kodu paylaşırken sorulduğu için adım Tolga.

• Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine alağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık bedava olur.

Sorunsuz

En son Güncel İndirim Kodu: 2 8 4 B D 9 B A  

Müşteri Temsilcisi teyit amaçlı isim sorması halinde : Süleyman

• Merhaba tıp fakültesi öğrencisiyim.Davet kodumla abone olarak hem siz hem de ben indirimden faydalanabiliriz.1 AY ÜCRETSİZ KULLANABİLİRSİNİZ.

Davet kodum aktif ve günceldir.Faturalarımı son ödeme tarihinden önce ödüyorum.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

DAVET KODUM: E 8 B A B 1 1 6

• Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine alağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık bedava olur.

Sorunsuz

En son Güncel İndirim Kodu: 2 8 4 B D 9 B A  

Müşteri Temsilcisi teyit amaçlı isim sorması halinde : Süleyman

• KOD GÜNCELDİR 06.12.2024

Referans kodum : 2FAF390D (SONDAN İKİNCİ HANE SIFIR)

KALAN KULLANIM SAYISI: 8

KULLANIM HAKKI DOLMUŞ KODLARI KULLANARAK SIKINTI YAŞAMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCEL !! 6 ARALIK 2024 -- 2 Yıldır Millenicom kullanıyorum :)

Millenicom arkadaşını getir kampanyasından hem kendin hem de biz öğrencilerin faydalanması için aşağıdaki kodu kullanarak abonelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu sayede hem sizin hem de bizim 1 aylık internetimiz ücretsiz olacak.

Şimdiden teşekkürler :)

KOD: F82F7397

• Merhaba dostlar,

***Kampanya***

12 aya kadar indirimli internet fırsatından yararlanın!

Yeni Abonelerin bu kodu Müşteri hizmetlerine veya 0850 333 0 334 numaralı çağrı merkezine bildirmesi ve başvurunun tamamlanması yeterlidir.

Kampanya indirim kodum: 068B47D2

• Merhaba forumdaşlar,

Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak iseniz başvuru yaptığınızda müşteri hizmetlerine aşağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık faturanız bedavaya gelir.

Web sitesinden veya 0850 333 0 334 nolu çağrı merkezinden abonelik başlatmanız için 🧾 Davet kodum: F82F7397 (FATSA-82-FATSA7397) 🧾

Detaylar için PM'den ulaşabilirsiniz.✏️

Teşekkürler.

• Fiber-gpon altyapıya sahibim ve faturalar otomatik ödeme'de!

Millenicom Kod 1 Ay Ücretsiz: 2587DF04

• 1 ay bedava kullanım için

Millenicom'a abone olurken bu kodu müşteri temsilcisine iletmeniz yeterli:

E1 42 B5 5B

Bana sormak istedikleriniz varsa özel mesajla iletişime geçebilirsiniz.

Taahhütsüz abone olunabiliyor, bölgenizdeki hizmeti beğenmezseniz diğer aya iptal edebilirsiniz.

• !!! G Ü N C E L D İ R !!!

Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine aşağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık faturası bedavaya gelir.

Kampanya indirim kodu: 7 B D C A B 4 5
    İsim : Berkay Uğur
    Kalan Kullanım Hakkı: 11

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KOD GÜNCELDİR 07.12.2024

Referans kodum : 2FAF390D (SONDAN İKİNCİ HANE SIFIR)

KALAN KULLANIM SAYISI: 8

KULLANIM HAKKI DOLMUŞ KODLARI KULLANARAK SIKINTI YAŞAMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F89FD8E5

Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya indirim kodu F89FD8E5. Arkadasinizin bu kodla beraber,
    www.milleni.com.tr
    Millenicom: Taahhütsüz Fiber Ev İnterneti Deneyimi
    https://www.milleni.com.tr
    'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir. Detayli bilgi icin:
    m.milleni.com.tr
    Arkadaşını Getir Kampanyası | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/ek-hizmetler/mevcut-musteri/arkadasini-getir
    B002

F89FD8E5

Turk telekom üzerinden gpon fiber 1000mbps ( 1 gigabit ) download / 50 mbps mbps upload kullanıyorum modem zte H3600P V9.0 TTN.5_240228

Sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MILLENICOM güncel Kampanya indirim kodu

04F46CD9 (baştaki sıfır)

Teyit için isim Mahir

• MILLENICOM güncel kod:

2B9AE666

Fatura otomatik ödemede

Bu kodla başvurursanız 1 ay bedava hem size hem bana sağlamış olur. Kod güncel ve güvenilirdir.

• Referans Kodu: 914BE8EE

Referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanmak için webden veya 0850 333 0 333 çağrı merkezinden başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.Mevcut internetiniz varsa herhangi bir kesintiye uğramadan direk millenicom'a taşıma yapabilirsiniz.

Ayrıca 300 tl'ye kadar cayma bedelini'de karşılıyorlar.Başvuru sırasında e-devlet onayı ile üye olursanız herhangi bir evrak vs doldurmadan direk e-devlet üzerinden onay verip işlemleri tamamlayabilirsiniz.Bunun için size e-devlet onayı gönderdikten sonra herhangi bir banka hesabınızdan e-devlete giriş yaparak bu onayı verebilirsiniz.Normal girerseniz onay gözükmeyecektir.Arama kutusuna btk onay yazarak yada aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi

Kod vermeniz yeterli,isim ve soyisim gerekmemektedir.Teyit etmek için isim bu mu diye soruyorlar onay verebilirsiniz

6 yıldır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım :) Tahahutsuz 100 mbit VDSL kullanıyorum.

Referans Kodu: 914BE8EE

• MILLENICOM güncel Kampanya indirim kodu

04F46CD9 (baştaki sıfır)

Teyit için isim Mahir

• 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.