Şimdi Ara

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu (465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.289
Cevap
48
Favori
151.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MILLENICOM güncel Kampanya indirim kodu

04F46CD9 (baştaki sıfır)

Teyit için isim Mahir kalan kontenjan : 8
  • Millenicom'a bu konuda paylaşılan kodlardan birini kullanarak geçiş yaptım. 100mbps VDSL kullanıcısıyım. Siz de aşağıdaki kodu kullanarak 1 aylık internet ücretiniz kadar indirim alabilirsiniz. İlgili kodu başvuru formuna girebilir veya müşteri temsilcisine bilhassa başvuru ve onay aşamalarında belirtebilirsiniz. Kodu girmeyi unutup başvuru yaptıysanız, sonradan müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Kodu verdikten sonra size belirtilen isme onay vermeniz yeterlidir. Ayrıca isim sorulmamakta. Spesifik ip adreslerine tracert veya ping atmamı isteyenler özel mesaj atabilir.

Güncel Referans Kodu: 77BCE35A

https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/kampanyalar/internet

Oyun ping testlerim: https://i.ibb.co/DWYRft2/2024-12-14-131439.jpg

DNS ping testlerim: https://i.ibb.co/ZMvR8R1/2024-12-14-131452.jpg

Speedtest değerlerim:

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu

• GÜNCEL !! 24 ARALIK 2024 -- 2 Yıldır Millenicom kullanıyorum :)

Millenicom arkadaşını getir kampanyasından hem kendin hem de biz öğrencilerin faydalanması için aşağıdaki kodu kullanarak abonelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu sayede hem sizin hem de bizim 1 aylık internetimiz ücretsiz olacak.

Şimdiden teşekkürler :)

KOD: F82F7397

• Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine alağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık bedava olur.

Güncell

En son Güncel İndirim Kodu: C5775373 Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu 

Müşteri Temsilcisi teyit amaçlı isim sorması halinde : ENES

• GÜNCEL !! 25 ARALIK 2024 -- 2 Yıldır Millenicom kullanıyorum :)

Millenicom arkadaşını getir kampanyasından hem kendin hem de biz öğrencilerin faydalanması için aşağıdaki kodu kullanarak abonelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu sayede hem sizin hem de bizim 1 aylık internetimiz ücretsiz olacak.

Şimdiden teşekkürler :)

KOD: F82F7397

• MILLENICOM güncel Kampanya indirim kodu
    04F46CD9 (baştaki sıfır)
    Teyit için isim Mahir kalan kontenjan 8
  • Merhaba tıp fakültesi öğrencisiyim.Davet kodumla abone olarak hem siz hem de ben indirimden faydalanabiliriz.1 AY ÜCRETSİZ KULLANABİLİRSİNİZ.

Davet kodum aktif ve günceldir.Faturalarımı son ödeme tarihinden önce ödüyorum.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

DAVET KODUM: E 8 B A B 1 1 6

• GÜNCEL

MILLENICOM ARKADAŞINI GETİR DAVETİYE KODU

Başvuru aşamasında müşteri temsilcisine bu kodu söyleyiniz:

4E9B7F61

Not: Yeni Başvuranlar, başvuru aşamasında söylemediyse bile, müşteri hizmetlerini arayıp, referans kodum var deyip, kodu iletebilirler.

• 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.