Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine alağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık bedava olur. Sorunsuz En son Güncel İndirim Kodu: 7 8 0 F D 0 4 2 (0= sıfırdır) 2 yıllık aboneyim sorun yaşamadım. |
Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu (473. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Millenicom'a bu konuda paylaşılan kodlardan birini kullanarak geçiş yaptım. 100mbps VDSL kullanıcısıyım. Siz de aşağıdaki kodu kullanarak 1 aylık internet ücretiniz kadar indirim alabilirsiniz. İlgili kodu başvuru formuna girebilir veya müşteri temsilcisine bilhassa başvuru ve onay aşamalarında belirtebilirsiniz. Kodu girmeyi unutup başvuru yaptıysanız, sonradan müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Kodu verdikten sonra size belirtilen isme onay vermeniz yeterlidir. Ayrıca isim sorulmamakta. Spesifik ip adreslerine tracert veya ping atmamı isteyenler özel mesaj atabilir.
Güncel Referans Kodu: 77BCE35A
Oyun ping testlerim: https://i.ibb.co/DWYRft2/2024-12-14-131439.jpg
DNS ping testlerim: https://i.ibb.co/ZMvR8R1/2024-12-14-131452.jpg
Speedtest değerlerim:
-
Merhaba arkadaşlar, 3 yılı devirmiş olup 4. Yılımıza girmiş bulunuyoruz Millenicom ile. Fiyatları muadili firmalara göre uygun, güvenilir bir internet sağlayıcısı. Bağlantı da gayet stabil ve sorunsuz. 1 Ay ücretsiz kullanım için kampanya kodumu aşağı bırakıyorum. Bu kod ile bir faturanız ücretsiz olacak.
Adı Soyadı: Egemen Ustalar
Kampanya kodu: 0 8 E 1 F 5 4 E
(SIFIR - SEKİZ - Edirnenin E'si - BİR - Fatsanın F'si - BEŞ - DÖRT - Edirne'nin E'si)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
!!! G Ü N C E L D İ R !!!
Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine aşağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık faturası bedavaya gelir.
Kampanya indirim kodu: 0 1 8 5 D C 7 1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GÜNCEL
MILLENICOM ARKADAŞINI GETİR DAVETİYE KODU
Başvuru aşamasında müşteri temsilcisine bu kodu söyleyiniz:
4E9B7F61
Not: Yeni Başvuranlar, başvuru aşamasında söylemediyse bile, müşteri hizmetlerini arayıp, referans kodum var deyip, kodu iletebilirler.
-
MILLENICOM güncel Kampanya indirim kodu
04F46CD9 (baştaki sıfır)
Teyit için isim Mahir kalan kontenjan 4
Bir yıldır kullanıyordum, yılbaşında 1 yılda tahahüt verdim. Faturalarım otomatik ödemede. Çok memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine alağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık bedava olur.
Sorunsuz
En son Güncel İndirim Kodu: 7 8 0 F D 0 4 2 (0= sıfırdır)
2 yıllık aboneyim sorun yaşamadım.
-
Merhaba
Kampanya kodu:3D86A160(sıfır)
Üye adı:nesrin özyılmaz
Kalan hak:12
referans numarası ile kayıt olursanız 1 ay ücretsiz.
Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya indirim kodu 3D86A160. Arkadasinizin bu kodla beraber, www.milleni.com.tr 'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir.
-
KOD GÜNCELDİR
Hat Sahibi: FATİH (Çağrı Merkezi İle Başvurularda Teyit İçin Gerekli Olabilir. İnternet Üzerinden Yapılan Başvurularda Sadece Kod Bilgisi Yeterlidir.)
KAMPANYA KAZANIMI İÇİN FATURANIZI ZAMANINDA ÖDEMENİZ GEREKMEKTEDİR. (BEN DÜZENLİ OLARAK ÖDEME YAPIYORUM)
KAMPANYA KODU: DCECD7FE
KAMPANYA DETAYLARI
-
GÜNCEL !! 13 ŞUBAT 2025 -- 2.5 Yıldır Millenicom kullanıyorum :)
Millenicom arkadaşını getir kampanyasından hem kendin hem de biz öğrencilerin faydalanması için aşağıdaki kodu kullanarak abonelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu sayede hem sizin hem de bizim 1 aylık internetimiz ücretsiz olacak.
Şimdiden teşekkürler :)
KOD: F82F7397
-
KOD GÜNCELDİR 13.02.2025
Referans kodum : DD5E0957 (SONDAN DÖRDÜNCÜ HANE SIFIR)
Referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanmak için webden veya 0850 333 0 333 çağrı merkezinden başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.Mevcut internetiniz varsa herhangi bir kesintiye uğramadan direk millenicom'a taşıma yapabilirsiniz.
KULLANIM HAKKI DOLMUŞ KODLARI KULLANARAK SIKINTI YAŞAMAYIN
Teyit amaçlı isim sorarlarsa ismim: VAHİT
-
Merhaba dostlar,
***Kampanya***
12 aya kadar indirimli internet fırsatından yararlanın!!!
Yeni Abonelerin bu kodu Müşteri hizmetlerine veya 0850 333 0 334 numaralı çağrı merkezine bildirmesi ve başvurunun tamamlanması yeterlidir.
İki tarafa da hayırlı olsun...
Kampanya indirim kodum: 068B47D2
-
MILLENICOM güncel Kampanya indirim kodu
04F46CD9 (baştaki sıfır)
Teyit için isim Mahir kalan kontenjan 4
Bir yıldır kullanıyordum, yılbaşında 1 yılda tahahüt verdim. Faturalarım otomatik ödemede. Çok memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X