Şimdi Ara

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu (482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.650
Cevap
53
Favori
158.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millenicom'a bu konuda paylaşılan kodlardan birini kullanarak geçiş yaptım. 100mbps VDSL kullanıcısıyım. Siz de aşağıdaki kodu kullanarak 1 aylık internet ücretiniz kadar indirim alabilirsiniz. İlgili kodu başvuru formuna girebilir veya müşteri temsilcisine bilhassa başvuru ve onay aşamalarında belirtebilirsiniz. Kodu girmeyi unutup başvuru yaptıysanız, sonradan müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Kodu verdikten sonra size belirtilen isme onay vermeniz yeterlidir. Ayrıca isim sorulmamakta. Spesifik ip adreslerine tracert veya ping atmamı isteyenler özel mesaj atabilir.

Güncel Referans Kodu: 77BCE35A

Oyun ping testlerim: https://i.ibb.co/DWYRft2/2024-12-14-131439.jpg

DNS ping testlerim: https://i.ibb.co/ZMvR8R1/2024-12-14-131452.jpg

Speedtest değerlerim:

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu

• !!! G Ü N C E L D İ R !!!

Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine aşağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık faturası bedavaya gelir.

Kampanya indirim kodu: 0 1 8 5 D C 7 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Millenicom güncel davet kodu:

D A 3 D 9 5 3 0 (0=sıfır)

ABONELİK Adı : Zuhal (Çağrı merkezi ile başvurularda teyit için bilgilendiriyorlar.)

Sağlam ve hızlı süreç için çağrı merkezi ile yapmanızı tavsiye ederim.

0850 333 0 334

Avantajınız - !1 AY HEDİYE İNTERNET! (6 ay taksitli şekilde faturanıza indirim olarak yansıtmaktadırlar.)

Taşımalarda 300 TL'ye kadar cayma bedelinizi faturanıza indirim olarak karşılıyorlar.

Comnet mağduruydum, Turknet ile aynı kalitede hizmet almaktayım, detaylı tüm bilgileri

vermektedirler ve 4 saat içinde internetimi turknet'ten taşıdılar.)

• Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine alağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık bedava olur.

Sorunsuz

En son Güncel İndirim Kodu: 7 8 0 F D 0 4 2 (0= sıfırdır)

2 yıllık aboneyim sorun yaşamadımMillenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu 

• Referans Kodu: CBA2A2A4

Referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanmak için webden veya 0850 333 0 333 çağrı merkezinden başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.Mevcut internetiniz varsa herhangi bir kesintiye uğramadan direk millenicom'a taşıma yapabilirsiniz.

Ayrıca 1000 tl'ye kadar cayma bedelini'de karşılıyorlar.Başvuru sırasında e-devlet onayı ile üye olursanız herhangi bir evrak vs doldurmadan direk e-devlet üzerinden onay verip işlemleri tamamlayabilirsiniz.Bunun için size e-devlet onayı gönderdikten sonra herhangi bir banka hesabınızdan e-devlete giriş yaparak bu onayı verebilirsiniz.Normal girerseniz onay gözükmeyecektir.Arama kutusuna btk onay yazarak yada aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kod vermeniz yeterli,isim ve soyisim gerekmemektedir.Teyit etmek için isim soruyorlar Sebahat diyebilirsiniz forumdan aldığınızı da soylebilirsiniz.

7 yıldır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım :) FTTH Fiber kullanıyorum

Referans Kodu: CBA2A2A4

https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 4 Nisan 2025; 23:44:34 >

• MILLENICOM güncel Kampanya indirim kodu

04F46CD9 (baştaki sıfır)
    Teyit için isim Mahir

Bir yıldır kullanıyordum, yılbaşında 1 yılda tahahüt verdim. Faturalarım otomatik ödemede. Çok memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine alağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık bedava olur.

Sorunsuz

En son Güncel İndirim Kodu: 7 8 0 F D 0 4 2 (0= sıfırdır)

2 yıllık aboneyim sorun yaşamadımMillenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu 

• Merhaba

ABONELİK Adı : Zuhal (Çağrı merkezi ile başvurularda teyit için bilgilendiriyorlar.)

0850 333 0 334

Avantajınız - !1 AY HEDİYE İNTERNET! (6 ay taksitli şekilde faturanıza indirim olarak yansıtmaktadırlar.)

Taşımalarda 300 TL'ye kadar cayma bedelinizi faturanıza indirim olarak karşılıyorlar.

Comnet mağduruydum, Turknet ile aynı kalitede hizmet almaktayım, detaylı tüm bilgileri

• !!! G Ü N C E L D İ R !!!

Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine aşağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık faturası bedavaya gelir.

Kampanya indirim kodu: 0 1 8 5 D C 7 1

• Millenicom 1 ay ücretsiz kodu : E0C610D5

Hat sahibİ:İZZET

Fatura otomatik talimattadır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KOD GÜNCELDİR 05.04.2025

Referans kodum : C B 3 3 A 8 4 B

Referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanmak için webden veya 0850 333 0 333 çağrı merkezinden başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.Mevcut internetiniz varsa herhangi bir kesintiye uğramadan direk millenicom'a taşıma yapabilirsiniz. Ayrıca diğer firmaların (turknet) 1000mbps vermediği yerlerde 1000mbps İnternet sağlıyor. Benim başvurum geçişte 3 saatte tamamlandı.

Oyunlarda ping değerim oldukça düşük mesela lol oynarken 3 ping ile oynuyorum.

NOT: Henüz ilk faturası kesilmemiş yeni millenicom üyesi iseniz, MH arayarak referans kodunu iletip indirimden yararlanabilirsiniz.

KULLANIM HAKKI DOLMUŞ KODLARI KULLANARAK SIKINTI YAŞAMAYIN

Teyit amaçlı isim sorarlarsa ismim: Görkem

• Merhaba

0850 333 0 334

• Yeni kod: D2E7E344

İsim: Atakan

• Güncel millenicom kampanya indirim kodu 2A5802F6 (0=sıfır)

teyit için abone adı muhammed

• MILLENICOM güncel Kampanya indirim kodu

04F46CD9 (baştaki sıfır)
    Teyit için isim Mahir

Bir yıldır kullanıyordum, yılbaşında 1 yılda tahahüt verdim. Faturalarım otomatik ödemede. Çok memnunum

• KOD GÜNCELDİR 05.04.2025

Referans kodum : C B 3 3 A 8 4 B

Referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanmak için webden veya 0850 333 0 333 çağrı merkezinden başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.Mevcut internetiniz varsa herhangi bir kesintiye uğramadan direk millenicom'a taşıma yapabilirsiniz. Ayrıca diğer firmaların (turknet) 1000mbps vermediği yerlerde 1000mbps İnternet sağlıyor. Benim başvurum geçişte 3 saatte tamamlandı.

Oyunlarda ping değerim oldukça düşük mesela lol oynarken 3 ping ile oynuyorum.

NOT: Henüz ilk faturası kesilmemiş yeni millenicom üyesi iseniz, MH arayarak referans kodunu iletip indirimden yararlanabilirsiniz.

KULLANIM HAKKI DOLMUŞ KODLARI KULLANARAK SIKINTI YAŞAMAYIN

Teyit amaçlı isim sorarlarsa ismim: Görkem

• MİLLENİCOM GÜNCEL KOD

8 4 8 9 A D 0 2 (0=SIFIR'DIR)

ABONE ADI =ENES

1 AY BEDAVA ÜYELİK İÇİN KULLANABİLİRSİNİZ

900 TL YE KADAR CAYMA BEDELİNİZİ KARŞILIYORLAR.

8 4 8 9 A D 0 2 (0=SIFIR'DIR)

• Kod:E0C610D5

Kullanıcı adı:İzzet

Kalan adet:7

Faturam otomatik talimatta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin!

Hat sahibi Aşkın diye belirtin

Kampanya indirim kodu D694C98C.

Arkadaşlar kodu bugün yani 6 nisan 2025 itibarıyla aldım ,ilk kullanan siz olun teşekkürler,

Sizde bende 1 ay ücretsiz faturadan faydalanalım

Arkadasinizin bu kodla beraber, https://www.milleni.com.tr 'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir. Detayli bilgi icin: https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/ek-hizmetler/mevcut-musteri/arkadasini-getir B002

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berat3475 -- 6 Nisan 2025; 15:29:41 >

• Fiber-gpon altyapıya sahibim

Millenicom Kod 1 Ay Ücretsiz: 2587DF04

• 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.