Şimdi Ara

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu (480. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.650
Cevap
53
Favori
158.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine aşağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık faturası bedavaya gelir.

Kampanya indirim kodu: 0 1 8 5 D C 7 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Millenicom güncel davet kodu:

D A 3 D 9 5 3 0 (0=sıfır)

ABONELİK Adı : Zuhal (Çağrı merkezi ile başvurularda teyit için bilgilendiriyorlar.)

Sağlam ve hızlı süreç için çağrı merkezi ile yapmanızı tavsiye ederim.

0850 333 0 334

Avantajınız - !1 AY HEDİYE İNTERNET! (6 ay taksitli şekilde faturanıza indirim olarak yansıtmaktadırlar.)

Taşımalarda 300 TL'ye kadar cayma bedelinizi faturanıza indirim olarak karşılıyorlar.

Comnet mağduruydum, Turknet ile aynı kalitede hizmet almaktayım, detaylı tüm bilgileri

vermektedirler ve 4 saat içinde internetimi turknet'ten taşıdılar.)

• Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine alağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık bedava olur.

Sorunsuz

En son Güncel İndirim Kodu: 7 8 0 F D 0 4 2 (0= sıfırdır)

2 yıllık aboneyim sorun yaşamadım.Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu 

• Millenicom güncel Kampanya indirim kodu

04f46cd9

Teyit için isim Mahir

Bir yıldır kullanıyordum, yılbaşında 1 yılda tahahüt verdim. Faturalarım otomatik ödemede. Çok memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni abone oldum 12 ay taahhüt var. Beraber indirimli kullanalım kullanıcı özay

Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya indirim kodu

3BBB2CC7.

• !!!!!!!!!!!!!!!! GÜNCEL 21 MART 2025 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Millenicom güncel davet kodu: B26A31EA

Fatura otomatik ödeme talimatındadır, indirimden yararlanabilmek için iki tarafın da faturasını zamanında ödemesi gerekmektedir.

Hat sahibi: Salih (Çağrı merkezi ile başvurularda teyit için gerekli olabilir. İnternet üzerinden yapılan başvurularda sadece kod bilgisi yeterlidir.)

1 AY HEDİYE İNTERNET (6 ay taksit şeklinde faturanıza indirim yansıtıyorlar)

KOD: B26A31EA

!!!!!!!!!!!! GÜNCEL 21 MART 2025 !!!!!!!!!!!!!!!!

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu

• Geçiş düşünüyordum ama bi baktım ki google araması sonucu üst firma olarak SOCAR'ı gördüm ve anında vazgeçtim. Bebek ve masum katili siyonist israil işbirlikçisi SOCAR. Bu kadar sert yazmak istemezdim çok özür dilerim bu mesajı okuyan arkadaşlardan ama bu vicdansız siyonistlerin masum bebeleri masum halkı parça parça etmeleri canlarına kıymaları vicdana sığmıyor insanın bütün sinirlerini geriyor. Bunlara destek olacağıma 10 kat daha fazla ücret verir başka firma tercih ederim. Mesajımla zamanınızı aldım yazmadan edemedim özür dilerim.

BİLGİ : @millenicom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsai79 -- 22 Mart 2025; 1:20:58 >
  • Merhaba

ABONELİK Adı : Zuhal (Çağrı merkezi ile başvurularda teyit için bilgilendiriyorlar.)

0850 333 0 334

Avantajınız - !1 AY HEDİYE İNTERNET! (6 ay taksitli şekilde faturanıza indirim olarak yansıtmaktadırlar.)

Taşımalarda 300 TL'ye kadar cayma bedelinizi faturanıza indirim olarak karşılıyorlar.

Comnet mağduruydum, Turknet ile aynı kalitede hizmet almaktayım, detaylı tüm bilgileri

• Fiber-gpon altyapıya sahibim ve faturalar otomatik ödeme'de!

Millenicom Kod 1 Ay Ücretsiz: 2587DF04

• Referans Kodu: CBA2A2A4

Referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanmak için webden veya 0850 333 0 333 çağrı merkezinden başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.Mevcut internetiniz varsa herhangi bir kesintiye uğramadan direk millenicom'a taşıma yapabilirsiniz.

Ayrıca 300 tl'ye kadar cayma bedelini'de karşılıyorlar.Başvuru sırasında e-devlet onayı ile üye olursanız herhangi bir evrak vs doldurmadan direk e-devlet üzerinden onay verip işlemleri tamamlayabilirsiniz.Bunun için size e-devlet onayı gönderdikten sonra herhangi bir banka hesabınızdan e-devlete giriş yaparak bu onayı verebilirsiniz.Normal girerseniz onay gözükmeyecektir.Arama kutusuna btk onay yazarak yada aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kod vermeniz yeterli,isim ve soyisim gerekmemektedir.Teyit etmek için isim soruyorlar forumdan aldım diyip onay verebilirsiniz

6 yıldır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım :) Tahahutsuz 100 mbit VDSL kullanıyorum.

Referans Kodu: CBA2A2A4

https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 2 Nisan 2025; 12:42:11 >

• KOD GÜNCELDİR 23.03.2025

Referans kodum : CB33A84B

Referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanmak için webden veya 0850 333 0 333 çağrı merkezinden başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.Mevcut internetiniz varsa herhangi bir kesintiye uğramadan direk millenicom'a taşıma yapabilirsiniz. Ayrıca diğer firmaların (turknet) 1000mbps vermediği yerlerde 1000mbps İnternet sağlıyor. Benim başvurum geçişte 3 saatte tamamlandı.

Oyunlarda ping değerim oldukça düşük mesela lol oynarken 3 ping ile oynuyorum.

KULLANIM HAKKI DOLMUŞ KODLARI KULLANARAK SIKINTI YAŞAMAYIN

Teyit amaçlı isim sorarlarsa ismim: Görkem

• !!! G Ü N C E L D İ R !!!

Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine aşağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık faturası bedavaya gelir.

Kampanya indirim kodu: 0 1 8 5 D C 7 1

• KOD GÜNCELDİR

Referans kodum : B89E3BD3

KALAN KULLANIM SAYISI: 12

KULLANIM HAKKI DOLMUŞ KODLARI KULLANARAK SIKINTI YAŞAMAYIN.

Faturalarım otomatik ödemededir, uzun süredir kullanıyorum.Sizde indirimden yararlanmak için, kodumu kullanabilirsiniz.

Abonelikteki ismim: Bekir

Aklınıza takılan bir şey olursa mesaj atabilirsiniz.

Referans kodum : B89E3BD3

• KOD GÜNCELDİR 24.03.2025

Referans kodum : C B 3 3 A 8 4 B

Referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanmak için webden veya 0850 333 0 333 çağrı merkezinden başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.Mevcut internetiniz varsa herhangi bir kesintiye uğramadan direk millenicom'a taşıma yapabilirsiniz. Ayrıca diğer firmaların (turknet) 1000mbps vermediği yerlerde 1000mbps İnternet sağlıyor. Benim başvurum geçişte 3 saatte tamamlandı.

Oyunlarda ping değerim oldukça düşük mesela lol oynarken 3 ping ile oynuyorum.

Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa pm yolu ile sorabilirsiniz.

Teyit amaçlı isim sorarlarsa ismim: Görkem

• KOD GÜNCELDİR 24.03.2025

Referans kodum : E9D98A3F

Referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanmak için webden veya 0850 333 0 333 çağrı merkezinden başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.Mevcut internetiniz varsa herhangi bir kesintiye uğramadan direk millenicom'a taşıma yapabilirsiniz.

Teyit amaçlı isim sorarlarsa ismim: VAHİT

• Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine alağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık bedava olur.

Sorunsuz

En son Güncel İndirim Kodu: 7 8 0 F D 0 4 2 (0= sıfırdır)

2 yıllık aboneyim sorun yaşamadım.Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu 

• Merhaba

0850 333 0 334

• Buradan ben de kod kullanarak geçiş yaptım. Benim kodumu da kullanırsanız sevinirim, teşekkürler.

BFAB47F8

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 82124BC8 Benim kod kullanırsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.