Merhaba Dostlar MILLENICOM'a gececek olanlara tavsıyem lutfen bu firmayi biraz arastirip bu sekilde gecis yapmaniz olur. 2 ay once 5476800 abone no ile millenicom kullanmaya basladim 1 ay internette ara ara donmalar yasiyordum ve bir gun ansizin koptu gitti :) gidis o gidis
Forumda bu firma ile ilgili sorunlari paylasmislar lutfen dikkali okuyun cunku sorun yasandiginda cozemiyorlar, Bildigin problemin kendiliginden gecmesini bekliyorlar SAKA DEGIL.. En buyuk artilari topu turktelekom`a atmak ama eger turk telekom saha gelip sorun yok sinyal var ama dns probleminiz var dendigin iste orda anliyorsunuz milenicom`u ** Ben ve benim gibi gunlerdir (Bugun 21. Gun oldu) internete baglanamayan cokca kisiye denk geleceksiniz, yazılımcı olarak anladığım kadar ıle aynı comnet gıbı dns sunucuları ıle ılgılı sureklı sorunlar oluyor. Comnet kadar kıtlesel olmasada daha az bır kıtleye gunlerdır ınternet veremıyorlar ve bu ILK DEGIL.. Bu sızde olacaksınız bunu tatmayan mılenıcom musterısı yok gıbı.. Bir insana 21 gun boyunca internet verememek nedir arkadaslar sorun ne diyorum teknik ekibe aktardik diyor 21 gundur belki 30 defa aradik bazi gunler 2=3 kere artik sinir hastasi oldum... Surekli olarak teknik ekibe aktardik diyorlar ancak ne arayan var ne soran.. 2 KERE teknik ekip aradi, bana diyor ki modemi resetleniz mi :) ** Ayrica 24 saat destek oldugu soyleniyor ama boyle bir destekleri yok, telefonlara kimse cevap vermiyor bir sekilde ulastiysaniz da modem ac kapat demekten ileri gidemiyorlar. Vasat otesi bir mobil uygulamalari var ki ozellikle ios kullaniyorsaniz uygulamada menuleri bile 40 takla ile aciyorsunuz girin bakin deneyin goreceksiniz ne demek istedigimi... ** FARKLI BIR IIS SAGLAYICIDAN GECIS YAPTIGINIZDA 3 AY KULLANMAK ZORUNDASINIZ 3 AYI DOLDURMADAN GECIS YAPMAK ISTERSENIZ EGER O ZAMAN YENI BIR ABONELIK YAPMAK ZORUNDASUNIZ (500 TL BAZI FIRMALARDA DEGISIYOR )BU TUM IIS HEPSINDE ORTAK KURAL KARARINIZI ONA GORE VERIN 3 AY ZORUNLU MILLENICOM DA KALMANIZ GEREKIYOR EGER 500 TL VERMEK ISTEMEZSENIZ. ** He dostlar kurtulmak mi istiyorsunuz millenicom sizi gene salmiyor, FESIH Talebinde bulundunuz demi :) siz oyle sanin 1 gun sonra sak bi bakmissiniz sizin haberiniz bile olmadan fesih talebiniz kapatilmis...... Bakin adamlar bildigin kolpaci... Yani oyle buyuk felan degil he bildiniz merdiven alti bir firma, fesih taleplernizi size bildirmeden kapatiyor.. EN SON BTK`a fesih talebimi yapmadiklari icin sikayet kaydi actim, saka gibi oraya da sikayetiniz teknik ekibe iletilistir yaziyor allahim deliricem artik, diyorum ki 15 gun oldu fesih talebimi neden yerine getirmiyorsunuz tamam ilgili birime aktariyorum diyor ama yine fesih edemiyorum.. Yani demem o ki dostlar resmen sizi siniyor sardin mi isin bitti bu firmaya ben artik delirdim BTK !a bi kayit daha actim bu ay bana 21 gun internet veremediler fatura ıptalı yapayım barı dedım onu da aktardık dıyorlar ama sizi gunlerce kimse aramiyor bunu da btk` ilettim bakalim sonumuz hayrola. Sonuc olarak ben CEKTIM SIZ CEKMEYIN. Arastirin ona gore kararinizi verin.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madesti -- 25 Haziran 2024; 1:42:47 > |
Bildirim