Şimdi Ara

Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
16.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
271 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana da aynı şeyi yaptılar. Mh yi aradım evet teslim edilmiş görünüyor mesajı dikkate almayın dediler. Sonra fatura bi geldi 250 lira modem parası yansımış. Tekrar aradım teslim edilmemiş görünüyor dedi. Daha önce görüştüğüm kişi teslim edilmiş görünüyor dedi siz nasıl görmüyorsunuz deyince kargo takip no varsa bakalım yoksa bişey yapamayız dediler. Ups i aradım ekran görüntüsü istedim kendilerini arayıp bilgi verdim mecbur iptal ettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alister Vale kullanıcısına yanıt
    Hocam acik acik 300 500un pesindeler. Binlerce kisiye gonderdigini dusunun yarisi ispatlasa yarisi ispatlayamayacak gonderdigini. Cikardiklari faturayi odemek zorunda kalanlar olacak. Millenicomun ne yaptigi cok acik bu firmanin ticari faliyetlerine niye hala son verilmiyor anlamak cok zor.
  • sml_akyz S kullanıcısına yanıt

ben türk telekomdan taahhüt bozup geçtim hocam, 70 lira gibi bi ücreti vardı taahhütün. Modem o yüzden onlardan türk telekoma aktarıldı bende ücret ödemedim, ama şaka gibi firma allah kimseyi bulaştırmasın.

• Bir kişide olur yanlışlık dersin ama bu şikayetten onlarca var, böyle firmalar nasıl batmıyor anlamıyorum hatta türknet artık kendi altyapısını kurmaya başladı o kadar büyüdüler demek böyle böyle büyüyorlar.

• Millenicom firmasinda kafası çalışan işini düzgün yapan bir tane bile adam yok ceoları dahil. Türknete taşıdım İnterneti, millenicom da üyelik sonlandırması gereken aboneliğim tuhaf bir durumda aktif görünüyordu onlarca görüşme yaptım ettik, yazmıştık ama nafile LinkedIn den ceo ya bile mesaj attım, adam okudu geçti.

Çalışanlar o kadar gerizekalı ki, modeme erişim yetkileri olmadığı halde hizmeti bizden alıyorsunuz internetiniz de herhangi bir problem yok diyecek. Modeme etmiştiniz mi diyorum, erişim yetkimiz yok diyor, peki neden yok acaba diyorum, teknik bir sorun olmalı diyor.

En son lanet okuyup bireysel iptal ettirdim geçen de modemi gönderin diye mesaj atmışlar. Aradım ilgili birime söyleyeceğim size dönüş yapacaklar vs dediler arayan soran yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millenicom artık karalistemde daha da selam vermem.

• Ne kadar kötü bir firmaymış, aklımın ucundan bile geçirmem artık bu firmayı.
  • benide mağdur ettiler bir iss den milenicoma geçmiştim oradaki numara iptal edildiğinden dolayı aboneliğimi dondurdular 3 akrabamı geçirmiştim davet kodu ile 1ay ne yaptım ettim tüm sosyal medyadan yazdım ilgilenmediler en sonunda cevap geldi aradılar hemen yalına geçirelim bırakın bu işleri dedim kullanmadığım ayın faturasını ödettiler arkadaş getirde yalan oldu btk dan yazdım yine abone iken geçerliymiş aldıkları haksız ücret zehir zıkkım olsun inşallah tabiki 3 akrabamıda türknete taşıdım çok şükür 6. aydan beri 100mbps sorunsuz kullanıyorum altyapıya göre degişir okadar abtalcaki milenicom uzaydan hizmet veriyormuş ama :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozserdar2834 -- 9 Ocak 2021; 4:15:27 >
  • Bazen bende ttkoma kızdım ama en iyisi o Türk net kullandım sorun yaşamadım ama ttkomdan vazgeçmeyin

• Abonelik düşünüyordum iyi denk geldi konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inside the nature

Bende millenicom dan çıkarken türk tekelomdan kalan modemi ups kargo ile iade ettim. ama ürünü paketlerken dahi her aşamada resim çektim çünkü böyle bir konu görmüştüm..

Aradan 5 ay geçtikten sonra ne göreyim? Modem bana fatura edilmiş:)))) Allahtan takip kodu ve aşama aşama tüm resimler var da itiraz edemeyip faturayı iptal ettiler.....

Merhaba, PM üzerinden İsim, soy isim ve irtibat bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.
  • Adamin isim soyisim bilgilerini alip adama almadigi modemin faturasini cikartacaksiniz heralde?

Vallahi gözumden dustunuz bu konu boyleyse, şok oldum Almanya'da böyle bir şey olmasının imkani yok

• Şu konuyu okuyunca bu firmaya geçtiğime pişman olmaya başladım (Bir de taahhüt verdim ekstra pişmanım) 3 aydır müşteri memnuniyeti nedeniyle 20 TL indirimi yapmamışlardı uzun uğraşlar sonucu (MH ile görüşme, Şikayetvar' a 2 kez şikayet sonucunda) ancak bu ay indirim yapılabildi Türksat Kablo neden Esenyurt' ta olmazsın ki oturduğum yerde sadece TT altyapısı var oda malum pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Merhaba, PM üzerinden İsim, soy isim ve irtibat bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.

Alıntıları Göster

Konuda bir çok mağdur var. Onlardan biride benim. Konuyu tamamen okuyun en baştan.

• Güzel dolandırıcılık yöntemiymiş. Şimdi bu başlık kapansın diye "teknik bir hata olmuş, faturayı iptal ediyoruz" derler. Konu sahibi de "çok kibar bir bayan aradı, defalarca kez özür dileyip faturamı iptal etti, konu silinebilir" derse şaşırmam. Millenicom foruma parayla reklam verenlerden zaten, konu öyle ya da böyle silinecek. Sizler de yine üç kuruşa tav olup abone olmaya devam edeceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen yıl eski modemi yolladım bana birşey yansımadı bende şimdi suphelendım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

Konuda bir çok mağdur var. Onlardan biride benim. Konuyu tamamen okuyun en baştan.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Alıntıları Göster

İlettik bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

Alıntıları Göster

Hocam, çok fazla insan konuyu görüyor. Bir çok insan firma hakkında hayal kırıklığına uğradığını dile getiriyor, diğer firmalar öneriliyor. Umarım çözüme kavuşturulacak adımlar atılır herkes için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alister Vale

Hocam, çok fazla insan konuyu görüyor. Bir çok insan firma hakkında hayal kırıklığına uğradığını dile getiriyor, diğer firmalar öneriliyor. Umarım çözüme kavuşturulacak adımlar atılır herkes için.

Alıntıları Göster

Hocam konu artık sosyal medya mahkemesine taşındı bu saatten sonra bizim problem çözülür. Bizden sonra geleceklere Allah sabır versin. Konuyu silmeyin lütfen ileride çok kişinin başı agriyacak belli ki burayı referans alsınlar .

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.