Şimdi Ara

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
31
Favori
116.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 gün önce türknet den millenicom a geçiş yaptım ancak pişman oldum. Türknet de geceleri ping yükselmesi sebebiyle millenicom a geçtim ve ping vr hız değerleri türknet den daha iyi olmasına rağmen sayfalara erişim de sıkıntılar yaşıyorum. Aynı sayfaları mobil internetim ile deniyorum ve sıkıntısız şekilde gezebiliyorum;Örnek olarak instagram ve bazı siteler millenicom a geçtiğim den bu yana çok ağır çalışıyor. Defalarca destek kaydı da açtım ancak çözüm bulamadım. Anlamadığım nokta hız testlerinde hızım 30 mbit çıkarken instagram çok ağır olabiliyor ,teknik açıklaması nedir bilmiyorum ancak türknet De böyle bir sorun yaşamıyordum.

Millenicom a geçmeyi düşünenlerin bilgisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 29 Mart 2020; 12:5:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonskennedy kullanıcısına yanıt
    dns değiştirdiniz mi 208.67.222.222 ve 4.2.2.1 ben de millenicom kullanıyorum ve çok memnunum
  • memet0864 M kullanıcısına yanıt
    Bu gece nasıl internetiniz, hız düşmesi yaşıyor musunuz? Dns de türknet de iken de millenicom da da otomatik kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 29 Mart 2020; 12:4:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Bu gece nasıl internetiniz, hız düşmesi yaşıyor musunuz? Dns de türknet de iken de millenicom da da otomatik kullandım.
    hyr ben hiç bi şekilde hız düşmesi dalgalanma vs yaşamıyorum sadece +10 ping yaşıyorum akşamları oda 1 saat içinde kendiliğinden düzeliyor siz dns yi değiştirin giremediğiniz sitelere sorun yaşadığınız sitelere birde böyle bakın deneyin
    netspeed.speedtestcustom.com
    Speedtest Custom - Test your internet speeds
    https://netspeed.speedtestcustom.com/result/61316390-713a-11ea-a815-57c60efbde85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 29 Mart 2020; 0:24:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: memet0864

hyr ben hiç bi şekilde hız düşmesi dalgalanma vs yaşamıyorum sadece +10 ping yaşıyorum akşamları oda 1 saat içinde kendiliğinden düzeliyor siz dns yi değiştirin giremediğiniz sitelere sorun yaşadığınız sitelere birde böyle bakın deneyin
    https://netspeed.speedtestcustom.com/result/61316390-713a-11ea-a815-57c60efbde85

Alıntıları Göster
    Teşekkürler dns deneyeceğim.

• 100 mps Fiber paketi kullaniyorum, baglatmadan once 100 mps hiz albilecegim soylendi ama baglandiktan sonraki durum bu, ping 20nin altina dusmuyor

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITT

100 mps Fiber paketi kullaniyorum, baglatmadan once 100 mps hiz albilecegim soylendi ama baglandiktan sonraki durum bu, ping 20nin altina dusmuyor

testi kablolu yap
    malesef bilgisayarimda ethernet girisi yok :S
  • Merhaba , yaklaşık 1 haftadır Millenicom saçmalığı firmasını kurulum için bekliyorum. Şuan internetten memnun musunuz ? Yoksa başvurumu arayıp iptal edeceğim birazdan.

• quote:

malesef bilgisayarimda ethernet girisi yok :S
    telefonunzda 5 ghz varsa ordan yapın ozaman hızınızda problem yok bence 35 ve üstü için 5ghz bağlantı veya kablo lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Popcorner

Merhaba , yaklaşık 1 haftadır Millenicom saçmalığı firmasını kurulum için bekliyorum. Şuan internetten memnun musunuz ? Yoksa başvurumu arayıp iptal edeceğim birazdan.
    Çok memnunum ben

telefonum da var ama hiz ayni ayni ping daha fazla amacim 100 almak degil ama 35-40 alacaksam neden 100luk paketteyim 35lige gecerim
  • quote:

telefonum da var ama hiz ayni ayni ping daha fazla amacim 100 almak degil ama 35-40 alacaksam neden 100luk paketteyim 35lige gecerim
    hatttın vdsl olsa değerlere bakarız anlarızda fiberde böyle sorun yaşaman ilginç fiberde değerleride göremiyoruz tak çalıştır zaten
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Umarım beklediğime değer de ben de memnun kalırım o zaman, çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: memet0864

hatttın vdsl olsa değerlere bakarız anlarızda fiberde böyle sorun yaşaman ilginç fiberde değerleride göremiyoruz tak çalıştır zaten

Alıntıları Göster
    Ben de anlamadim, teknik ekip bakacakmis duruma eskiden turktelekom 35mps paket kullanirdim stabil 33 alirdim ping 6-10 arasi
  • Ben bugün fiber alt yapısı bulunduğu için 100mbit alabiliyormuşum, başvuruda bulundum gelip bağlıcaklar hız durumunu iletirim sizlere.
    http://openspeedtest.com/ şu hız testi sitesini deneyin, diğerleri yanlış test yapıyor.
  • Pazar günü başvuruda bulundum. TC mi sorup kuruluma gelecekler dendi. Fakat duyduğuma göre evrak imzalıyormuşuz evrakları geri gönderip daha sonra kuruluma geliyorlarmış vs. Bu süreç ne kadar sürüyor , nasıl işliyor? Cevaplarsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeforRelic -- 31 Mart 2020; 22:5:59 >
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Bir gelişme oldu mu hocam?Bir de il hangisi?
  • Merhaba uzun süredir millenicom kullanıcısıyım ve çok memnunum sol altyapısını kullanıyorum. Millenicom a geçmeyi düşünen arkadaşlara tavsiyem kendi modemlerini alması olucaktır ben tplink archer c60 kullanıyorum 93 - 94 mbs alıyorum (kablolu) Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millenicom yetkili temsilcisi burada mı? Twitter'den yönlendirdiler, 100 hız paketinde problemler yaşıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.