Bildirim
Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (57. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Müşteri hizmetleri çalışmıyor mu? Üyeliğimi dondurmuştum açtırmak için arıyorum ama tek söyledikleri borcunuz var, ödeme yöntemleri falan. Bir temsilci ile görüşemiyorsam nasıl müşteri hizmeti oluyor bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millenicoma geçmeyi düşünüyorum da arkadaşlarım geçme çok kötü diyorlar bilgi verirmisiniz kullanan varsa ? -
millenicom internet hattımı kapatmaya çalışıyorum inanır mısınız telefonlara çıkmıyorlar.
kapama için uzman ekiple görüşmeniz gerekiyor ancak telefonu açmıyorlar dolayısıyla kapatamıyorsunuz. fatura yazılmaya devam ediyor.
inanılmaz derecede kötü niyetli bir firma aman ha bulaşmayın -
bugünkü hız sorunu. -
-
Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.quote:
Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne
Müşteri hizmetleri çalışmıyor mu? Üyeliğimi dondurmuştum açtırmak için arıyorum ama tek söyledikleri borcunuz var, ödeme yöntemleri falan. Bir temsilci ile görüşemiyorsam nasıl müşteri hizmeti oluyor bu? -
9946832 Abone numarası ile bugün millenicom lu oldum. Eski servis sağlayıcım ttnetti ve 35 mbit sınırsız paketten 33 mbit hız alıyordum. 100 mbit lik pakete geçtim ama hız çok dalgalı 18,4 mbit 45,0 mbit ve 24,3 mbit download değeri aldım. Wifi yi arayüzden kapatıp kablolu olarak millenicom internet sitesi üzerinden aldığım değerler çok düşük. Sanırım millenicom ile olan beraberliğimiz fazla uzun sürmeyecek.
-
Aynı sorunu bende yaşıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: tayfun7
9946832 Abone numarası ile bugün millenicom lu oldum. Eski servis sağlayıcım ttnetti ve 35 mbit sınırsız paketten 33 mbit hız alıyordum. 100 mbit lik pakete geçtim ama hız çok dalgalı 18,4 mbit 45,0 mbit ve 24,3 mbit download değeri aldım. Wifi yi arayüzden kapatıp kablolu olarak millenicom internet sitesi üzerinden aldığım değerler çok düşük. Sanırım millenicom ile olan beraberliğimiz fazla uzun sürmeyecek.
35mbit kullanıyordum. Speedtest 35 çıkıyordu neredeyse. Bugün 75mbit olan tarifeye geçtim. Speedtest 20 felan çıkıyor. 15 çıkıyor. 35 çıkıyor.
Modem arayüzünde ise değerler normal gibi 76mbit değer gözüküyor. Desibel değerleride düşük.
Download felan denersem ama 4,5,6 mbit görüyor ama çok iniş çıkışlar oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
testi kablo ile yaptınız mı? 75 mbps için 5ghz modem ve ac bağlantı lazım -
Kablosuz routerquote:
Orijinalden alıntı: memet0864
testi kablo ile yaptınız mı? 75 mbps için 5ghz modem ve ac bağlantı lazım
Router xiaomi 5ghz
Telefon xiaomi mi9t
2 torrent dosyası test ettim aynı anda toplam 6 ve 6.5mbit arası download yapıyor ama speedtest çok düşük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 27 Mart 2020; 21:56:45 >
75mbit olarak katıldım millenicoma. İlk 2 ay hız değerlerim 72mbit civarlarında ve 70'ten aşağı düşmüyordu. Şimdi bakıyorum 58-60 civarlarında geziyor. Testleri kablolu şekilde denedim. Özellikle düşmeleri cumartesi günleri yaşıyorum. Teknik destek hattındaki temsilcisi ile konuştuğumda kablolardan olduğunu söyledi. Madem kablolar ile ilgiliyse neden ilk aylarda normal hız değerleri verdiniz? -
speedtestte cookileri sil öle yap testi o bazen hatalı sonuç veriyor en doğru testi nperf yapıyo ayrıca idmde yada torreentte sıkıntı yoksa hatta sıkıntı yokturquote:
Orijinalden alıntı: KalemKolik
Kablosuz router
Router xiaomi 5ghz
Telefon xiaomi mi9t
2 torrent dosyası test ettim aynı anda toplam 6 ve 6.5mbit arası download yapıyor ama speedtest çok düşük
Alıntıları Göster -
aynı durumu yaşıyorum... btk ya şikayet bildirdim ve acikkapi.gov.tr den de talep gönderdm.quote:
Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe
75mbit olarak katıldım millenicoma. İlk 2 ay hız değerlerim 72mbit civarlarında ve 70'ten aşağı düşmüyordu. Şimdi bakıyorum 58-60 civarlarında geziyor. Testleri kablolu şekilde denedim. Özellikle düşmeleri cumartesi günleri yaşıyorum. Teknik destek hattındaki temsilcisi ile konuştuğumda kablolardan olduğunu söyledi. Madem kablolar ile ilgiliyse neden ilk aylarda normal hız değerleri verdiniz? -
100 mbs olarak dun baglattik ama 2 gundur 25-35 arasi hic yukselmiyor, sizlerde de oyle mi? -
modem değerlerini resim olarak atarsan birde testleri kablo ile yaparsan daha sağlıklı olurquote:
Orijinalden alıntı: ITT
100 mbs olarak dun baglattik ama 2 gundur 25-35 arasi hic yukselmiyor, sizlerde de oyle mi? -
ZXHN H298A modem kullaniyorum tam olarka hangi sayfayi atmaliyim?quote:
modem değerlerini resim olarak atarsan birde testleri kablo ile yaparsan daha sağlıklı olur
Alıntıları Göster -
hatttın vdsl mi fiber mi ? -
Fiber sitesinde baktığımda 100 mps alabileceğim yazıyordu
Çok tşk ederim. Nperf süpermiş. Kesinlikle sorun speedtest programındanmış.quote:
speedtestte cookileri sil öle yap testi o bazen hatalı sonuç veriyor en doğru testi nperf yapıyo ayrıca idmde yada torreentte sıkıntı yoksa hatta sıkıntı yoktur
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X