Şimdi Ara

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
31
Favori
116.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millenicom'dan uzak durun arkadaşlar. Başıma gelen olay aynen şu şekildedir : Ben ttnet 16mbps kullanıyordum daha sonra taahhüt sürem sonlandı sonra yeni bir servis sağlayıcı olarak Millenicom'u buldum ve telefon açtım bana söylenen aynen şu şekildedir

- Beyfendi bulunduğunuz bölgede hattınız 27mbps hız desteklemektedir vdsl kullanabilirsiniz dediler.

Bende 35 mbps paketini bağlattım ilk ay olan deneme zamanında hiç bir sorun yaşamadım (2 kere kopma dışında ama önemsemedim) sonra 2.aya girdiğimde koplar başladı hemen hemen her gün 2-3 kere kopma yaşıyorum ve bu kopmalar öyle 2 dakikalık değil gittimi 1 saat yok. Sanırım mileni müşterisi olalı 2 ay oldu ve 28 kere telefon açmak zorunda kaldım. Daha sonra hızımı 24mbps yaptım yine değişen bir şey yok. Sonra arıza kaydı oluşturdum (bu işlemi bir çok kez yaptım) adamın bana söylediği

-Beyfendi bulunduğunuz bölgenin hattı upload hızını desteklemiyor bu yüzden kopuyorsunuz siz adsl kullanın dedi.

Şimdi size soruyorum bunun adı dolandırıcılık değil midir? Ben zaten uygun fiyata ttnet ten adsl kullanıyordum madem siz bu hızı veremiyorsunuz neden sanki veriyormuş gibi beni kandırıp daha yüksek fatura ve bağlantı ücreti ile kendinize geçirdiniz? Bu yapılan benim gözümde düpedüz dolandırıcılıktır. Elinizde olmayan bir hizmeti (problemli olan)sanki varmış gibi insanlara pazarlıyorsunuz!!!! Heee madem vdsl var deyip satış yapıyorsunuz o zaman ttnet e baskı yapıp alt yapıyı destekler hale getireceksiniz. Benden buraya kadar başka firmaya geçeceğim.Bunlarda bu güne kadar aldığım hız testi sonuçlarıdır
    Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)

• Müşteri hizmetleri çalışmıyor mu? Üyeliğimi dondurmuştum açtırmak için arıyorum ama tek söyledikleri borcunuz var, ödeme yöntemleri falan. Bir temsilci ile görüşemiyorsam nasıl müşteri hizmeti oluyor bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millenicoma geçmeyi düşünüyorum da arkadaşlarım geçme çok kötü diyorlar bilgi verirmisiniz kullanan varsa ?
  • millenicom internet hattımı kapatmaya çalışıyorum inanır mısınız telefonlara çıkmıyorlar.

kapama için uzman ekiple görüşmeniz gerekiyor ancak telefonu açmıyorlar dolayısıyla kapatamıyorsunuz. fatura yazılmaya devam ediyor.

inanılmaz derecede kötü niyetli bir firma aman ha bulaşmayın
  • bugünkü hız sorunu.

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunathebarbarian

Millenicom'dan uzak durun arkadaşlar. Başıma gelen olay aynen şu şekildedir : Ben ttnet 16mbps kullanıyordum daha sonra taahhüt sürem sonlandı sonra yeni bir servis sağlayıcı olarak Millenicom'u buldum ve telefon açtım bana söylenen aynen şu şekildedir

- Beyfendi bulunduğunuz bölgede hattınız 27mbps hız desteklemektedir vdsl kullanabilirsiniz dediler.

Bende 35 mbps paketini bağlattım ilk ay olan deneme zamanında hiç bir sorun yaşamadım (2 kere kopma dışında ama önemsemedim) sonra 2.aya girdiğimde koplar başladı hemen hemen her gün 2-3 kere kopma yaşıyorum ve bu kopmalar öyle 2 dakikalık değil gittimi 1 saat yok. Sanırım mileni müşterisi olalı 2 ay oldu ve 28 kere telefon açmak zorunda kaldım. Daha sonra hızımı 24mbps yaptım yine değişen bir şey yok. Sonra arıza kaydı oluşturdum (bu işlemi bir çok kez yaptım) adamın bana söylediği

-Beyfendi bulunduğunuz bölgenin hattı upload hızını desteklemiyor bu yüzden kopuyorsunuz siz adsl kullanın dedi.

Şimdi size soruyorum bunun adı dolandırıcılık değil midir? Ben zaten uygun fiyata ttnet ten adsl kullanıyordum madem siz bu hızı veremiyorsunuz neden sanki veriyormuş gibi beni kandırıp daha yüksek fatura ve bağlantı ücreti ile kendinize geçirdiniz? Bu yapılan benim gözümde düpedüz dolandırıcılıktır. Elinizde olmayan bir hizmeti (problemli olan)sanki varmış gibi insanlara pazarlıyorsunuz!!!! Heee madem vdsl var deyip satış yapıyorsunuz o zaman ttnet e baskı yapıp alt yapıyı destekler hale getireceksiniz. Benden buraya kadar başka firmaya geçeceğim.Bunlarda bu güne kadar aldığım hız testi sonuçlarıdır
    Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

Müşteri hizmetleri çalışmıyor mu? Üyeliğimi dondurmuştum açtırmak için arıyorum ama tek söyledikleri borcunuz var, ödeme yöntemleri falan. Bir temsilci ile görüşemiyorsam nasıl müşteri hizmeti oluyor bu?
    Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.
  • 9946832 Abone numarası ile bugün millenicom lu oldum. Eski servis sağlayıcım ttnetti ve 35 mbit sınırsız paketten 33 mbit hız alıyordum. 100 mbit lik pakete geçtim ama hız çok dalgalı 18,4 mbit 45,0 mbit ve 24,3 mbit download değeri aldım. Wifi yi arayüzden kapatıp kablolu olarak millenicom internet sitesi üzerinden aldığım değerler çok düşük. Sanırım millenicom ile olan beraberliğimiz fazla uzun sürmeyecek.Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun7

9946832 Abone numarası ile bugün millenicom lu oldum. Eski servis sağlayıcım ttnetti ve 35 mbit sınırsız paketten 33 mbit hız alıyordum. 100 mbit lik pakete geçtim ama hız çok dalgalı 18,4 mbit 45,0 mbit ve 24,3 mbit download değeri aldım. Wifi yi arayüzden kapatıp kablolu olarak millenicom internet sitesi üzerinden aldığım değerler çok düşük. Sanırım millenicom ile olan beraberliğimiz fazla uzun sürmeyecek.
    Aynı sorunu bende yaşıyorum.

35mbit kullanıyordum. Speedtest 35 çıkıyordu neredeyse. Bugün 75mbit olan tarifeye geçtim. Speedtest 20 felan çıkıyor. 15 çıkıyor. 35 çıkıyor.

Modem arayüzünde ise değerler normal gibi 76mbit değer gözüküyor. Desibel değerleride düşük.

Download felan denersem ama 4,5,6 mbit görüyor ama çok iniş çıkışlar oluyor.

• KalemKolik kullanıcısına yanıt
    testi kablo ile yaptınız mı? 75 mbps için 5ghz modem ve ac bağlantı lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: memet0864

testi kablo ile yaptınız mı? 75 mbps için 5ghz modem ve ac bağlantı lazım
    Kablosuz router
    Router xiaomi 5ghz
    Telefon xiaomi mi9t

2 torrent dosyası test ettim aynı anda toplam 6 ve 6.5mbit arası download yapıyor ama speedtest çok düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 27 Mart 2020; 21:56:45 >
  • 75mbit olarak katıldım millenicoma. İlk 2 ay hız değerlerim 72mbit civarlarında ve 70'ten aşağı düşmüyordu. Şimdi bakıyorum 58-60 civarlarında geziyor. Testleri kablolu şekilde denedim. Özellikle düşmeleri cumartesi günleri yaşıyorum. Teknik destek hattındaki temsilcisi ile konuştuğumda kablolardan olduğunu söyledi. Madem kablolar ile ilgiliyse neden ilk aylarda normal hız değerleri verdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Kablosuz router
    Router xiaomi 5ghz
    Telefon xiaomi mi9t

2 torrent dosyası test ettim aynı anda toplam 6 ve 6.5mbit arası download yapıyor ama speedtest çok düşük

Alıntıları Göster
    speedtestte cookileri sil öle yap testi o bazen hatalı sonuç veriyor en doğru testi nperf yapıyo ayrıca idmde yada torreentte sıkıntı yoksa hatta sıkıntı yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

75mbit olarak katıldım millenicoma. İlk 2 ay hız değerlerim 72mbit civarlarında ve 70'ten aşağı düşmüyordu. Şimdi bakıyorum 58-60 civarlarında geziyor. Testleri kablolu şekilde denedim. Özellikle düşmeleri cumartesi günleri yaşıyorum. Teknik destek hattındaki temsilcisi ile konuştuğumda kablolardan olduğunu söyledi. Madem kablolar ile ilgiliyse neden ilk aylarda normal hız değerleri verdiniz?
    aynı durumu yaşıyorum... btk ya şikayet bildirdim ve acikkapi.gov.tr den de talep gönderdm.
  • 100 mbs olarak dun baglattik ama 2 gundur 25-35 arasi hic yukselmiyor, sizlerde de oyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITT

100 mbs olarak dun baglattik ama 2 gundur 25-35 arasi hic yukselmiyor, sizlerde de oyle mi?
    modem değerlerini resim olarak atarsan birde testleri kablo ile yaparsan daha sağlıklı olur
  • quote:

modem değerlerini resim olarak atarsan birde testleri kablo ile yaparsan daha sağlıklı olur

Alıntıları Göster
    ZXHN H298A modem kullaniyorum tam olarka hangi sayfayi atmaliyim?
  • ITT I kullanıcısına yanıt
    hatttın vdsl mi fiber mi ?
  • Fiber sitesinde baktığımda 100 mps alabileceğim yazıyordu

• quote:

speedtestte cookileri sil öle yap testi o bazen hatalı sonuç veriyor en doğru testi nperf yapıyo ayrıca idmde yada torreentte sıkıntı yoksa hatta sıkıntı yoktur

Alıntıları Göster
    Çok tşk ederim. Nperf süpermiş. Kesinlikle sorun speedtest programındanmış.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.