Şimdi Ara

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.607
Cevap
31
Favori
116.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda aynı konu belirtildiğinde alper bey kampanyanın devam ettiğini belirtmişti.

Anlaşılan birbirlerinden haberleri yok...
  • Millenicom adlı internet sağlayıcısına kesinlikle bulaşmayın. özgürümnet adlı bir kampanya yapmışlar bende içinde telefon olan özgürümnet paketine başvuru yaptım benim başvuru dan 2 gün sonra bu paketi sitelerinden kaldırdılar ve beni 1 hafta oyaladıktan sonra "şebekenizle alakalı problem oluştuğundan aboneliğiniz iptal edilmiştir" diye bir mesaj ne müşteri hizmetleri nede WhatsApp destek hattı hiç bir şekilde yardımcı olmuyor bunlara güvenip turknet i de iptal ettirdiydim 10 gündür evde internet yok yani arkadaşlar UCUZ ETİN YAHNİSİ = MİLLENİCOM
    Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ttnet fiber altyapısını kullananlarda sıkıntı var mı
    ben de geçmeyi düşünüyorum ama bir çok olumsuz yorum var.
  • Bugün 12:00-13-00 saatlerinde internet durumum normaldi. Sonra 2 saatliğine dışarı çıkıp tekrar eve geldiğimde internete bir türlü bağlanamadım. 2 kez aradım modeme reset atıp tekrar kurulum yapmamı söylediler. Dediklerini uyguladım ama bir türlü internetim aktif olmadı. Arıza kaydı bıraktım bakalım ne zamana gelirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyn1982

ttnet fiber altyapısını kullananlarda sıkıntı var mı
    ben de geçmeyi düşünüyorum ama bir çok olumsuz yorum var.
    ben de fiber ttnet'ten milenicom a başvurdum. bekliyorum bakalım inşallah sorun çıkmaz.

• Millenicoma geçiş yapacağım referans numarasını pm atabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: doomhan

ben de fiber ttnet'ten milenicom a başvurdum. bekliyorum bakalım inşallah sorun çıkmaz.

Alıntıları Göster
    fiber ttnet'ten millenicom a geçişim bir kaç günde tamamlandı.

• Her yerde bayisi olan geniş kapsamlı internet servis sağlayıcıları seçin ...millenium kesinlikle MACERADIR....

• 100 Mbit paketi kullanan varmı 100 TL olan sıkıntı yaşıyor musunuz TürkNetin yalanlarından sıkıldım altyapım 85 mbit hız kaldırıyor 16 zor alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertTR23

100 Mbit paketi kullanan varmı 100 TL olan sıkıntı yaşıyor musunuz TürkNetin yalanlarından sıkıldım altyapım 85 mbit hız kaldırıyor 16 zor alıyorum.
    Merhaba, ben varım. SOL altyapısı üzerinden Millenicom’dan hizmet alıyorum. Arada kesilmeler vardı, modemi (Router daha doğrusu) değiştirdiler, 5GHz üzerinden 110 Mbit veriyor hız testi. Ben oldukça memnumum, biz sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım.

• MertTR23 kullanıcısına yanıt
    Ben 1 yıldan fazla kullandım ancak şu an FTTH olarak kullanıyorum 100 Mbps.
    VDSL altyapım 62 Mbps gösteriyordu ancak daha önceden tecrübeli olduğumdan biliyorum hat 80-85 Mbps'lere kadar çıkabiliyordu.Millenicom'a siz 100 Mbps sinyalini verin bir sorun çıkarsa düşürürüz demiştim.Sinyali verdiklerinde hız 80-90 Mbps arası geiniyordu.Kopma-takılma gibi bir sorun da yaşamamıştım zamanında.
  • Daha önce 16mb bir hat almıştım 1 aydır kullanıyorum. 7 gün önce de 100mb fiber için başvurmuştum, hala "provizyonda" diyorlar.her gün arıyorum müşteri hizmetlerini sözde "acil" notu düşüyorlar ama hala bekliyorum.
    Telefonun ucunda bir yetkili bulmanın zor olduğu bir firma anladığım kadarı ile. Müşteri temsilcileri iyi niyetli olsa da ellerinden bir şey gelmiyor. 7. günü de bekleyeceğim, sonrası için ne tavsiye edersiniz? Normalde 7 gün içinde bağlamaları gerekiyordu diye biliyorum.
  • cat_power C kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim bir sorum olacaktı izninle.
    Ben evimde 100 Mbps hızında Türk Telekom fiber kullanıyorum. Ama 3 yıldır hiç 95 Mbps hızı geçemedim. Fiber kılı binaya kadar geliyor oradan ise cat 6 ile evime (FTTB/GPON) geliyor. Türk Telekom dan Millenicoma geçersem hızım 100 Mbps geçermi. Birde Türk Telekom zorla kendi zyxel marka routerını kullandırtıyor. Benim pahalı Asus routerım var ben ana router olarak onu kullanmak istiyorum. Bu millenicomda mümkünmü. zyxel routera asus routerı bağlayarak bu durmu çözdüm ama 2 routerı aynı anda kullanmak istemiyorum. Bu hakkında bilgi verirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  • semihsahin45 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Ben 110Mbit civarı hız alabildim, teorik olarak daha da yüksek hızları desteklediği için sıkıntı olmaması lazım diye düşünüyorum. Türk Telekom’da neden 95’in üzeri alamadığına bakmak lazım belki de, bilemiyorum ama sağladıkları router gigabit olmayabilir mi? Sanki IP overhead ile birlikte o sınıra takılmış gibi geldi.

Ben başka router takmadım ama, Millenicom fiber kullanıcı adı ve şifreyi abone olunca hemen paylaşıyor, sıkıntı olmaması lazım diye tahmin ediyorum.

Bu arada, tabii ki 100Mbit hız almak istediğinizi anlıyorum ama, 95 ile 100 arasında çok fark olmadığını düşünüyorum 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: cat_power

Merhaba hocam,

Ben 110Mbit civarı hız alabildim, teorik olarak daha da yüksek hızları desteklediği için sıkıntı olmaması lazım diye düşünüyorum. Türk Telekom’da neden 95’in üzeri alamadığına bakmak lazım belki de, bilemiyorum ama sağladıkları router gigabit olmayabilir mi? Sanki IP overhead ile birlikte o sınıra takılmış gibi geldi.

Ben başka router takmadım ama, Millenicom fiber kullanıcı adı ve şifreyi abone olunca hemen paylaşıyor, sıkıntı olmaması lazım diye tahmin ediyorum.

Bu arada, tabii ki 100Mbit hız almak istediğinizi anlıyorum ama, 95 ile 100 arasında çok fark olmadığını düşünüyorum 😀
    Bana verdikleri router zyxel vmg8324-b10a ben buna lan çıkışından asus routerı bağlayıp kablosuz o şekilde giriyorum. Türk telekom başka router kullanımına izin vermiyor. Asus routerı bağladım kullanıcı adı ve şifremi girdim herşey normal gözükmesine rağmen internet gelmedi. Birde benim fiber eve kadar değil. Sadece binaya kadar geliyor ordan cat6 kablo ile daireme geliyor. Evet dediğiniz gibi 100 ile 95 arasında bir fark yok ama 126 T.L. aylık bir internet faturası ödüyorsanız bu hızı tam almak istiyorsunuz. Ben daha önce uzun yıllar süperonline fiber kullandım eve kadar fiber. Onda hiç 110 altına düşmemiştim. Hatta geceleri 200 -250 bile görüyordum. Çok şaşırtıcı idi. Ve 3-4 yıl başka bir yere taşınana kadar bu şekilde kullandım. Ama türk telekomda hıza takılıyorsun sanırım hızı sınırlandırıyorlar. Normaelde eve kadar fiberde türk telekom kullanıcıları 110 Mbps alıyormuş ama benimki eve kadar olmadığı için alamıyorum. Aslında cat6 kablo 1000 Mbps kadar destekliyor Sanırım fiber kablonun sonlandığı yerde takılı olan ont cihazı bu hızı sınırlıyor.

• 09.01.2020 tarihinde ttnet ten telefon ve fiber internet geçişi için,
    yalın fiber internet (engel yok tarifesi) milleni.com a başvuru yaptım.

m.temsilcisine 2-3 kere ısrarla bu şekilde geçiş olur mu dedim, olur dedi,
    emin misiniz, bir bakın/sorun öyle arayın dedim,
    telefonda beni bekleterek bakıyorum/soruyorum... ve oluyor beyefendi, dedi.

7 iş günü içinde tüm işlemlerin biteceğini söyleyerek anlaşma sağladık.

14 ocak salı günü telefon geçişi yapıldığını beni arayarak söylediler,
    peki internet ne oldu, arkadaşlar çalışmalarını sürdürüyorlar en yakın zamanda size geri dönüş sağlanacak
    diyerek beni bugün 16:30 da aradılar...

-efendim başvurunuz vardı
    -evet vardı
    -o başvuru olmadı
    -neden
    -ttnet te (engel yok tarifesi) ni kullanmadığınız için bu şekilde geçiş olmuyor muş
    -ama başvuru başlangıcında m.temsilciniz bu şekilde oluyor dedi,
    ayrıca internet geçişi olmayacak ise neden telefon geçişini yaptınız?
    -evet haklısınız yanlışlık olmuş,
    yeni başvurunuzu alabiliriz
    -bu süreçten sonra artık düşünmüyorum

telefon hattı millenicom, internet hatı ttnet
    telefon yeni geçiş olduğu için tekrar ne zman tt geçebilirim
    millenicom ile yeni anlaşma mı yapayım yoksa bir süre öyle mi kalsın

sonuç: milleni.com hatası yüzünden ağrımayan başımı ağrıttım

• 2020 yılında 100mbit lik paketten aldığım hız 3 gundur 20mbit. Ne video izleniyor, ne siteler açılıyor. Telefonda söyledikleri şey hat değerleri normal. Kablonuzda sorun olabilir.
    Kabloyu zaten 2 ay önce gelip kendiniz değiştirdiniz.
    Yine aynı bahaneler.
  • Bütün gün oyunlarda pocket loss ve bedavaya durmadan internet kopmaları. Arıyoruz 30 dk da anca birine bağlanıyor o da sistemden dolayı bakamıyoruz lütfen sonra arayın diyor. İnternet tamamen gidince ttnet alt yapı çalışması yapıyor bölgenizde genel olarak yok deniyor ancak binadaki bütün ttnetlilerde sorunsuz internet oluyor sağ olsunlar onlardan çekiyoruz. Onların telefondan soruyoruz ttnet aktif alt yapı çalışmamız yok diyor. Şikayet ediyoruz forumdan telefon e-mail verin diyorlar veriyoruz dönen yok. Paramızla rezil oluyoruz teşekkürler millenicom.
  • 3 yıldır 24 mb ttnet kullanıyorum. Millenicom 100mb paketini öğrendikten sonra 20 gün önce başvurdum. bugün saat 18.00 gibi internetimi aktif ettiler. ancak şuana kadar beni kanser etti.hız 1mb bile değil.rezalet. 2 kere teknik destek aldım. düzelttik dediler sonuç yine bu. Bu şekilde giderse tüketici mahkemesine başvuracağım. ayrıca modem istememe rağmen modem ücreti keseceklerini e peki yeni modemim nerde dediğimde ise göndermeyeceğiz sizde zaten varmış diye cevap aldım şaka gibi. Acil buradaki temsilci bana ulaşsın.
    Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)
    ttnet.speedtestcustom.com
    Speedtest Custom - Test your internet speeds
    https://ttnet.speedtestcustom.com/result/78be3820-3fa4-11ea-861e-dddd4671e19b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akif681 -- 25 Ocak 2020; 22:9:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akif681

3 yıldır 24 mb ttnet kullanıyorum. Millenicom 100mb paketini öğrendikten sonra 20 gün önce başvurdum. bugün saat 18.00 gibi internetimi aktif ettiler. ancak şuana kadar beni kanser etti.hız 1mb bile değil.rezalet. 2 kere teknik destek aldım. düzelttik dediler sonuç yine bu. Bu şekilde giderse tüketici mahkemesine başvuracağım. ayrıca modem istememe rağmen modem ücreti keseceklerini e peki yeni modemim nerde dediğimde ise göndermeyeceğiz sizde zaten varmış diye cevap aldım şaka gibi. Acil buradaki temsilci bana ulaşsın.
    https://ttnet.speedtestcustom.com/result/78be3820-3fa4-11ea-861e-dddd4671e19b
    Ön başvuru yapmıştım bunu görünce vazgeçtim bu nasıl saçmalık!

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.