Adamlar olaydan bir buçuk saat sonra tweet atıp cevap verdiler |
Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (81. sayfa)

-
-
Neyse ki geldi internet umarım tekrar kesilip iyice ilk günden midemi bulandırmaz hiç düşünmem direk ttnet geçerim.
-
yeni gecti iseniz tt kurulum ucreti alir 3 ay tasima yok bu arada cok buyuk sorunlar olmaz millenicom ben kullandim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Altyapı ve bölge önemli olabilir gibi geldi
Benim de kopmadı galiba
Tt gpon fiber 1 gigabit, istanbul benim
Tt vdsl
Tt adsl
Tt gpon eve fiber 1 gigabite kadar
Tt fiber ama eve 100 mbps
Superonline fiber
Gibi seçenekler var diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fiyatlar ne kadar süre ile geçerli olacakmış?
-
Dostlar selamlar yaklaşık 1 senedir ev İnterneti kullanmıyorum
Eve gelen kablo apartman girisindeki ankastreye kadar gidiyor fakat kabloda sinyal yok,
modemim de bulunmakta.
Milenicoma başvuru esnasında evde kurulum icin ucret odemek istemiyorum. (750 TL)
evde kurulum ücreti yeni abonelikte zorunlu mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet zorunlu
Referans kampanyasıyla üye olursanız 1 ay bedava kazanıyorsunuz, o farkı bundan düşmüş gibi düşünebilirsiniz belki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Port sorunundan dolayı zorda olsa abonelik başlattım. 16 adsl bağlanmış. Artık Turktelekom sisteminde ne hız görünüyorsa o hızı veriyorlar. Hat değerlerim iyi olmasına rağmen (1 hafta öncesine kadar turknet 100mbit vdsl kullanıyordum) yüksek hız vermediler. Bugün zorda olsa turktelekom güncelledi.
-
Referansla gelen biri 5.ayda başka operatöre geçerse indirimler geri alınıyor mu? Sitesinde ilk 3 ay için yazmışlar ama 5.ay yani zamlı fiyat için yazmamışlar.
Arkadasi mileniden turknete gecirecegiz. Abone no olmaz diyorlar. 10 haneli baska numara olacakmis. Onu da bulamadik. Istedikleri abone numarasini nereden bulacağız?
Milenicom uygulaması varsa ya ordan ya da online işlem merkezinde ya da sözleşmesinde de yazar.
Ödediği faturada da yazıyor. Hizmet no 10 haneli oluyor, fiber aboneler 17-18 ile, dsl aboneler 88 ile başlıyordu bildiğim kadarıyla.
VDSL altyapı kullanıyorsa xdsl numarası 88 ile başlar, fiber kullanıyorsa başka rakamlarla başlıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 5 Nisan 2025; 20:10:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faturada yazıyorsa
Telefon varsa,
https://www.fixnet.com.tr/internetbasvurutransfer/3523/84350-84369/11-10/1
-
@HesaplıBilgi Fafuranin sol altinda yazıyormuş. Sonradan öğrendim. (edevletten çıkmıyor bizimki). Yalniz soyle bir sorun oluştu. Turknetin sitesinde de yaziyor. 17 ile baslayabilir diye. Bunu turknete bildirdim. Diyorlar 10 haneli olacak. E sifir ekleyin o zaman basina ya da sonuna. Diyor yok olmaz. Bu noktada tıkandı bizim mevzu. Yarin farkli biri çıkarsa onda deneyeceğim sansimi
https://www.fixnet.com.tr/internetbasvurutransfer/3523/84350-84369/11-10/1
Hizmet no yazan yere noyu yazıp Enter deyin; çıkmıyorsa sonuna sıfır koyup deneyin. Bakalım Millenicom çıkıyor mu?
17-18 veya 88 ile başlar.
-
Sonuna da koydum basina da hizmet numarası cevrilemedi diyor. En temizi yarin tekrar turknete bakayim hocam. Bir ara forumda vardi kendileri. Ona da bakayim. Veya olmadi twitter
Başka firmalara geçmek için 3 ay beklemek zorundayız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X