internetim kesildi arıza kayıtı yaptım 1 gün sonra turk telekom elemanı geldi kablo kırılmış dedi soydu telleri sardı bantladı gitti sonra hemen sms geldi arıza için gelicek ay faturanıza 399 tl sapladım diyor. yok böyle saçmalık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatdalkali -- 23 Temmuz 2024; 22:41:20 > |
Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (78. sayfa)
-
-
millenicom pişmanlık mı acaba | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
Bakalım bana ne diyecekler hattımı binlara taşıdım tasiyali internet yok banada bahane bulamazlar herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garip17 -- 23 Temmuz 2024; 22:51:9 > -
3 gündür fena bir ping problemi yaşıyorum. hiçbir sorun yokken böyle bir sıkıntı yaşıyorum ne oyun oynayabiliyorum ne bir şey.. kafayı yemek üzereyim.
Gelen zam sonrası da artık düşündürmeye başladı beni farklı bir sağlayıcıya mı geçsem diye.
özellikle BF vs gibi oyunlarda ping sorunu yaşayan var mı ?
-
şu an vodafone vdsl kullanıyorum 50 megabit için 550 tl teklif geldi. taahhüt 10 güne bitecek.
şans eseri miillenicom'u gördüm, fiyat aldım 100 megabit fiber internete modem kurulum ücreti dahil 319 tl dediler.
Pişman olur muyum acaba ama taahhütsüz olduğu için beğenmezsem direkt iptal eder farklı sağlayıcıya mı geçerim bilemedim kafam karıştı gerçekten
-
Arkadaşlar merhaba. Milleniye başvurdum evde kurulum ücreti 550 hizmeti alacağım. Ev inşaattan çıkma yani ilk kez internet hizmeti alacağım. Tercih sebebim de bu hizmeti veren tek firma olmasaydı. Ama bu hizmetin sınırı ne yani aşağıda ve evde internet var ama aşağıdan yukarıya olayı sıkıntılı gibi bu hususta yardımcı oluyorlar değil mi? Bilginiz var mı?
-
1 yıldır kullanıyorum problem yaşamadım -
çok şikayet de var ben de kararsız kaldım ne yapsam acaba...
-
Millenicom'dan uzak durun. Sürekli zam yapıyorlar. Yeni abonelere düşük fiyat veriyorsunuz diye arayınca siz oradaki fiyatlara bakmayın, onlara her şey dahil değil diyerek yeni kullanıyı çekmek için aldatıcı kampanya yaptıklarını itiraf ediyorlar.
İptal ettirdim bu sefer de modemi gönderdiğim halde göndermedin diye fatura çıkardılar. En ufak arızada ücret isterler. Yıllarca kullandım ancak son 1 yılda maalesef çok bozdular.
-
4.aydan sonra kaç lira olduğunu okumayanlara güzel tuzak kuran ISS :)
Sözleşme çakalı , tüketici aldatmayı seven bir ISSdir bu Millenicom..
-
Arkadaşlar selamlar ,
Yılın 6 ayı yazlıkta 6 ayı kışlıkta yaşıyorum, hali hazırda millenicom abonesiyim.
Millenicom'da 6 aylık dondurma yok, ben şimdi buradaki aboneliği iptal ettirip, kışlık kısmına yeni abonelik başlatmak mı daha mantıklı olur ? yoksa nakil yaptırmak mı ?
Her sene bu şekilde oalcak, yani ekim ayında kışlıkta internet lazım yazlıkta olmayacagız, 2025 mayısta yazlıkta internet oalcak kışlıkta olmayacak, 2025 ekimde tam tersi gibi gibi.
-
süperonlineden geçiş yapamıyormuyuz
-
"Millenicom Telekomünikasyon Hizmetleri AŞ'nin paylarının tamamının Albaraka Portföy Yönetimi AŞ Dördüncü Karma Girişim Sermayesi Yatırım Fonu tarafından devralınması işlemi uygun bulundu."
Aha da firma el değiştirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat5757 -- 27 Eylül 2024; 14:0:55 >
-
beyler ne diyorsunuz millenicom icin ? binaya yeni tt altyapı geldi 100mbps kadar kullanabiliyorum. Kafasına göre zam yapmayan ,kesinti-problem az olan bir net arıyorum.
-
Millenicom'dayım hızda kesinti yok. Ancak yurtdışı pingleri son bir ay 20 ms arttı. İlk 3 ay sabit fiyatı mevcut sonra fiyat artışı oluyor. Eğer uzun süre internet kullanacaksanız TT'nin taahhütlü tarifesini tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5CE2E848 -- 1 Ekim 2024; 17:20:48 > -
sagolun hocam bakacam ama 500+ tl görünüyor diret kampanya vs bisey alabilirsem bir bakacagım yoksa comnet 239a veriyor görünüyor...
-
bu milleni fatura olayı öde-kullan mı kullan-öde mi? 30 eylül de başvurdum dün gelen ekip(teknofix) kullanıcı adı ve şifreyi modem arayüzüne girdi. "dsl" bağlantısı yok diye arıza kaydı açıp gittiler. fatura başlangıç tarihi başvuru olayının tamamlandığı gün mü yoksa başvuru tarihi mi oluyor?
-
yeni eve taşınıcam bi iss lazım oldu foruma girip dh neler kullanıyor bakayım dedim bu konuyu gördüm tüylerim diken diken oldu gene. arkadaşlar 50 tane iss var gözünüzü seveyim mileni hakkında açılmış onca konu varken yaşanmış onca mağduriyet varken bir değil bin kez daha düşünün.
zamanında yaşadığım mağduriyeti incelemek isteyen varsa bakabilir:
https://forum.donanimhaber.com/millenicom-tarafindan-dolandiriliyorum-cozulmemis-yeni-fatura-geldi--139104213
-
kullanmayın kullandırtmayın KAÇIN bu firmadan. 9 ekimden beridir 8mbit internet veriyor (16 mbit paketim) yetmiyo 14 kasım 2024 itibari ile 4mbitlere düştü hız. Kurulum ücreti zamazingosu bitsin (o da bi halt değil, teknofix adında birileri gelip kullanıcı adı şifre giriyor komedi gibi DSL bağlantısı felan hak getire, o sonraya telekom un gelip ilgilenmesine bakıyor) DİREKT BAŞKA OPERATÖRE TRANSİT GEÇİŞ. Whatsapp kanalı da çok çok kötü. Chat botu koymuşlar saçma sapan hiçbir halta faydası yok.
-
Millenicom mh yi arıyorum abonelik iptal etmek için bağlanabileceğim hiç bir yer yok.böyle ucuz numaralara başvurmasalar keşke. İptal eden arkadaşlar yardımcı olabilir mi,teşekkürler -
E devlet üzerinden bankacılık ile giriş yapıp iptal yapabilirsiniz hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X