Şimdi Ara

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
31
Favori
115.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok abi e imza istiyor malesef

• Hocam ben bu ayın 6 sında Turknet i e imzasız bankacılıkla e devlete girip iptal ettim hocam bir daha deneyin hocam bence
    Xpressmusic34 hocam iptal edilmesi lazım değil mi benim dediğim gibi çünkü ben Turknet i o şekilde iptal ettim bu ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 17 Kasım 2024; 14:43:20 >
  • lordert kullanıcısına yanıt

Bankacılık uygulaması üzerinden e devlete girilip iptal talebi iletilebilir hocam

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam öylede yapabilir
  • Arkadaşlar konuya çok hakim değilim bilgili arkadaşlarım varsa yardım ederse sevinirim. Konu yasaklı sitelere çok rahat vpn kurmadan dns değiştirmeden girebilmem modem ile alakalı değil kesinlikle iss alakalı diğer iss lerde de durum aynımı örnek discord da çok rahat giriyorum yada zamanında kapanan instegram a rahat girebilmiştim

• bykutluay kullanıcısına yanıt
    Diğer operatör hangisiydi
    Tt ise
    Türk telekom ile millenicom farklı mı
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt

Fixnet benim kullandığım hocam onu yazmayı unutmuşum

• bykutluay kullanıcısına yanıt

Turknet (telekom altyapılı) kullanıyorum. Aynı şekilde ben de giriş yapabiliyorum, engelleme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_can -- 19 Kasım 2024; 20:27:5 >
  • FiberMill özellikle 1000mbps kullanıcıların durumu vs. test sonuçları nasıl acaba?

• Mevcutta SO kullanıyorum, sansür ve pingten bıktım. MH yi aradım 100mbit için model kullanım dahil 370-TL dedi. 4 ay sonra 470 veya 440-tl olacak dedi tam hatırlamadım. İlk kez millenicom kullanacaksanız ilk 2 ay yarı fiyat 220-tl oluyor dedi.

Telekom altyapısı şeklinde olması daha iyi olur çünkü binada telekom gpon da var. fiberde sorunsuz kullanan var mıdır tavsiye eder misiniz?

• Selamlar, yıllardır millenicom kullanıcısıyım 100mb vdsl,herhangi bir şikayetim yok ve memnunum. Taşınacağım evde FiberMill 1000mbps var, kullanan arkadaşlar memnun mu?

• Millenicomda yasaklı sitelere girmek için hangi dnsyi kullanmalıyız?

• Davet kodu gönderebilir misiniz özelden

• millenicom bağlantı ücreti alıyor ama kabloyu içeri çekmezler dışarıdan parayla yaptırın demiş, bu nasıl iş, kurulum parası alıp kurmadan mı gidiyorlar?

@millenicom

• Zaris kullanıcısına yanıt

20mbit olması gerekir, ben de 100/20 kullanıyorum. İletişime geçip düzeltmelerini talep edin.

• Siceyy kullanıcısına yanıt

pahalı değil mi 350 ye veren var

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

Diğer iss ler mi hocam

• Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)

419.90 diyor. Fiber ise + 70 rüter kirazı var.Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) 

• Merhabalar comnetten türknete geçenlerden biriyim. Mahallemdeki gigafiber çalışmaları durmuş durumda umudum kalmadı bende 200 ve üstü hız veren firma arayışındayım. TT ftth altyapısı mevcut altyapı sorgu yaptığımda sadece 500 lük paketi öneriyorlar 1000 lik paketi yok mu bunların?

• quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

Merhabalar comnetten türknete geçenlerden biriyim. Mahallemdeki gigafiber çalışmaları durmuş durumda umudum kalmadı bende 200 ve üstü hız veren firma arayışındayım. TT ftth altyapısı mevcut altyapı sorgu yaptığımda sadece 500 lük paketi öneriyorlar 1000 lik paketi yok mu bunların?

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.