< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (80. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
teşekkür ederim tavsiye eder misiniz?
-
Teşekkür ederim evet varmış ama 3 ayı doldurmak gerek geçiş yapabilmem için.
-
Ederim ya da etmem; o benim meselem.
Kullanmadığım için yorum yapamayacağım; Ocak'ta zamlanabilir gibi.
-
Telefonda bana dönüş yapıldı 4 ay sabit fiyat garantisi var dediler. ama türknette olduğum için 3 ay beklemem lazım. comnet mağduru olarak.
-
Bence daha iyi; firmalar güncelleme yapar orada, ona göre yol haritanızı çizersiniz. Her şerde; bir hayır vardır misali.
-
comnet çok iyiydi ya.. 10 ay kadar kullandım 1-2 defa bakımdan dolayı kesinti oldu o kadar. online oyunlarda pingler süperdi. sansürde uygulamıyorlardı tüm sitelere girebiliyordum.
-
Olacakla öleceğe çare bulunmaz; maalesef.
-
Türkiye genelinde millenicom çöktü sanırım. Tüm servisleri iptal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet internet olmadığı gibi ne siteleri ne uygulamaları nede mh nodan ulaşılamıyor. hey Allahım bakalım ne çıkacak ardından.
-
Çok garip ya komple her şeyin kapanması aşırı garip. Ne web sitelerine giriliyor ne internete giriş var ne mh var ne wp var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende dedim yine mi gitti cam kablo, bunlar bide gece gece hiç uğraşmaz gram ümidim yok düzeltmelerinden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hadi internet kesilir de sitesi ne alaka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk telekomu aradım bilgi vermiyorlar. Comnet gibi patlamasın bu da.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir kaç ay önce yine böyle bir çökme olmuştu 30-45dk ya toparlamışlardı. Sistem güncellemesi yapıyor olabilirler, bu saatte nasıl yapıyorlar ise.
-
daha bugün turknetten millenicoma geçiş yaptım geçeli bir kaç saat oldu internet kesildi şaka gibi tam dedim böyle olucaksa kapattıralım neyse ki genel bir problemmiş
-
Bu sekilde sistem güncellemesi olmaz ki arka planda günceller sonra canlıya alırsın. Ya da yedeksiz iş yaptılar şimdi toparlamaya çalışıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ilk defa olmuyor ki, geçtiğimiz aylarda da bu şekilde bir sorun olmuştu. Hızlı bir şekilde toparlanmıştı ama şu an baya uzadı..
-
Comnet ten geldik. Bu da patlamasın artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cuma akşamıda yapılmazki en kopmaması gereken zaman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X