< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü (78. sayfa)
-
-
Merhaba şuan işyerindeyim eve geçince yapabilirim ama biraz önce iptal başvurusu yaptım :)
-
-
Arkadaşlar sol alt yapısından bu firmaya başvurduğumuzda aşşağadaki kutudan daire içine kadar kabloyu kim çekiyor bizmi firmamı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yıll evvel bağlatmıştım.Apartman girişindeki kutudan, evin içine kadar ücretsiz fiber kablo çekmişlerdi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu millenicom referans olduğum kişiler aktif olmadığı için indirim tanımlanamamaktaıdr diye bir kaç seferdi ne ayak bu
Ben de yeniletmeye çalıştım. Ama eve gelen ekipler ellerinde daha iyi bir router cihaz olmadığını söylediler. Dilerseniz wifi 6 cihaz var ama onunda ücreti farklı dediler.
Ben de kendi TP Link cihazımı aldım. Onu kullanıyorum. Millenicom kullanıcı adı ve şifreyi verdiği için doğrudan kendi cihazıma bağlanabiliyorum. Huawei router cihazı söktüm, dolapta duruyor.
-
Gelen ekip Superonline. Wifi 6 cihazı zaten Millenicom abonesine ücretli de olsa vermez diye düşünüyorum.
Sene 2023 olmuş, Huawei dışında daha iyi cihaz olmaması çok garip.. Sanki başlarından savmak için söylüyor gibiler.
Neyse, bilgilendirme için teşekkürler.
Ben de elimdeki farklı bir TP Link modemini (4G LTE Router) dağıtıcı olarak kullanmaya başladım. Hiç yoktan iyidir.. Ne yapalım.
-
Taahhütsüz millenicom, taahhütsüz superonline'dan daha pahalı.
www.superonline.netFiber Taahhütsüz Tanışma Paketleri - TURKCELL SUPERONLINEhttps://www.superonline.net/kampanyalar/taahhutsuz-teklifler/fiber-taahhutsuz-tanisma-paketleri
-
3-4 yıldır Millenicom fiber internet kullanıyorum. hızım 100MBs.
Genellikle hızteslerimde 90 MBs üzeri çıkıyordu.
Bugün ise hızda sorunlar yaşayınca test yaptım ve 1 Mbps altında download hızım ve 16 Mbs upload hızım olduğunu gördüm.
TP-Link router'ımı devre dışı bırakıp fiber kabloyu doğrudan bilgisayara bağladım ama sonuç aynı.
Müşteri temsilcisine ulaşmak imkansız. Whatsapp üzerinden kayıt açtım. hala dönüş yok.
Taahütümün bitmesine 3 ay kaldı. küfrederek bıraktığım Superonline'a sanırım geri döneceğim.
-
Merhaba,
İsim soy isim ve irtibat numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? Konu hakkında size yardımcı olmak isteriz.
-
SOL altyapısı paketlerinizde sizden modem talep etmeyip kendi routerımızı kullanabiliyor muyuz?
-
Arkadaşlar diyelim ki vdsl internet bağlattım ve aktivasyon ücretini ödedim, sonrasında da binamıza superonline geldi diyelim (çünkü kutu var ama aylardır aktif edilmiyor) ben yine millenicomdan fiber hizmete geçmek için tekrar bir aktivasyon ücreti ödememe gerek var mı?
Çünkü farklı altyapalar vdslden fibere geçerken bir ücret alınıyor mu?
Merhaba,
Belirtilen alt yapıda modem fiber destekli olduğu ve mülkiyeti alt yapı sağlayıcıya ait olduğu için kendi modeminizi kullanamamaktasınız.
-
Merhaba,
İsim soy isim ve irtibat numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? Konu hakkında size yardımcı olmak isteriz.
-
merhaba gibirnetteyim kanunla belirlenen engelli indirimi uygulaması olmadığı için yeni liman arayışındayım. sizde engelli indirimi bulunuyor mu?
-
Arkadaşlar Merhaba millenicom superonline altyapıda,superonline çıkışlarını mı kullanıyor yoksa türk telekom çıkışları da denk geliyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 ay öncesine kadar lokasyonum da sadece superonline çıkışı kullanılırken artık her ikisi de denk geliyor.
-
Merhaba,
Millenicomdan Superonline altyapısı 100 mbps başvurusu yaptım. Bir önceki aboneliğim Türk Telekom fiber 100mbps idi. Elimde oradan kalan tplink marka modem mevcut. Bu modemi yeni aboneliğimde kullanabiliyor muyum bilgisi olan var mı?
Modemin model numarasını eve geçince editleyeceğim.
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X