Şimdi Ara

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
18
Favori
77.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, mümkünse bir traceroute yapıp bağlantınızın hangi güzergahı izlediğini paylaşabilirmisiniz?

Benim (kendi bağlantımda) gördüğüm kadarıyla, veri Türk Telekom tarafına geçer geçmez bir tür throtle (hız kısıtlamaya) maruz kalıyor.

Müşteri hizmetleri kendini istediği kadar yırtsın "tamamıyla Superonline altyapısı kullanıyorsunuz" diye. Trafik kontrolü bir noktadan sonra Türk Telekom a geçiyorsa, dilediği yönlendirme ve kısıtlamayı yapar; ne Millenicom ne de Superonline müdahale edemez bu hız kısıtlamasına.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba şuan işyerindeyim eve geçince yapabilirim ama biraz önce iptal başvurusu yaptım :)

• Eski aboneliğini iptal ettirmemiştim tekrar yeniledim. Millenicoma fesih gönderdim. Gençleştim resmen bu kadarmı farkeder şunu anladım ki fantezi aramaya gerek yok biraz pahalıda olsa 5 gündür doğru düzgün internet kullanamamaktan iyidir.

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sol alt yapısından bu firmaya başvurduğumuzda aşşağadaki kutudan daire içine kadar kabloyu kim çekiyor bizmi firmamı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt

5 yıll evvel bağlatmıştım.Apartman girişindeki kutudan, evin içine kadar ücretsiz fiber kablo çekmişlerdi .

• Bu millenicom referans olduğum kişiler aktif olmadığı için indirim tanımlanamamaktaıdr diye bir kaç seferdi ne ayak bu

• jordi J kullanıcısına yanıt

Ben de yeniletmeye çalıştım. Ama eve gelen ekipler ellerinde daha iyi bir router cihaz olmadığını söylediler. Dilerseniz wifi 6 cihaz var ama onunda ücreti farklı dediler.

Ben de kendi TP Link cihazımı aldım. Onu kullanıyorum. Millenicom kullanıcı adı ve şifreyi verdiği için doğrudan kendi cihazıma bağlanabiliyorum. Huawei router cihazı söktüm, dolapta duruyor.

• rtsbora kullanıcısına yanıt

Gelen ekip Superonline. Wifi 6 cihazı zaten Millenicom abonesine ücretli de olsa vermez diye düşünüyorum.

Sene 2023 olmuş, Huawei dışında daha iyi cihaz olmaması çok garip.. Sanki başlarından savmak için söylüyor gibiler.

Neyse, bilgilendirme için teşekkürler.

Ben de elimdeki farklı bir TP Link modemini (4G LTE Router) dağıtıcı olarak kullanmaya başladım. Hiç yoktan iyidir.. Ne yapalım.

• Taahhütsüz millenicom, taahhütsüz superonline'dan daha pahalı.

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübüwww.superonline.net
    Fiber Taahhütsüz Tanışma Paketleri - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/taahhutsuz-teklifler/fiber-taahhutsuz-tanisma-paketleri

• 3-4 yıldır Millenicom fiber internet kullanıyorum. hızım 100MBs.

Genellikle hızteslerimde 90 MBs üzeri çıkıyordu.

Bugün ise hızda sorunlar yaşayınca test yaptım ve 1 Mbps altında download hızım ve 16 Mbs upload hızım olduğunu gördüm.

TP-Link router'ımı devre dışı bırakıp fiber kabloyu doğrudan bilgisayara bağladım ama sonuç aynı.

Müşteri temsilcisine ulaşmak imkansız. Whatsapp üzerinden kayıt açtım. hala dönüş yok.

Taahütümün bitmesine 3 ay kaldı. küfrederek bıraktığım Superonline'a sanırım geri döneceğim.

• theidol T kullanıcısına yanıt

Merhaba,

İsim soy isim ve irtibat numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? Konu hakkında size yardımcı olmak isteriz. Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü 

• millenicom kullanıcısına yanıt

SOL altyapısı paketlerinizde sizden modem talep etmeyip kendi routerımızı kullanabiliyor muyuz?

• Arkadaşlar diyelim ki vdsl internet bağlattım ve aktivasyon ücretini ödedim, sonrasında da binamıza superonline geldi diyelim (çünkü kutu var ama aylardır aktif edilmiyor) ben yine millenicomdan fiber hizmete geçmek için tekrar bir aktivasyon ücreti ödememe gerek var mı?
    Çünkü farklı altyapalar vdslden fibere geçerken bir ücret alınıyor mu?

• agritux kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Belirtilen alt yapıda modem fiber destekli olduğu ve mülkiyeti alt yapı sağlayıcıya ait olduğu için kendi modeminizi kullanamamaktasınız.

• Tyznker kullanıcısına yanıt

Merhaba,

İsim soy isim ve irtibat numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? Konu hakkında size yardımcı olmak isteriz.

• merhaba gibirnetteyim kanunla belirlenen engelli indirimi uygulaması olmadığı için yeni liman arayışındayım. sizde engelli indirimi bulunuyor mu?

• Arkadaşlar Merhaba millenicom superonline altyapıda,superonline çıkışlarını mı kullanıyor yoksa türk telekom çıkışları da denk geliyor mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ibcg1995 kullanıcısına yanıt

6 ay öncesine kadar lokasyonum da sadece superonline çıkışı kullanılırken artık her ikisi de denk geliyor.

• Merhaba,
    Millenicomdan Superonline altyapısı 100 mbps başvurusu yaptım. Bir önceki aboneliğim Türk Telekom fiber 100mbps idi. Elimde oradan kalan tplink marka modem mevcut. Bu modemi yeni aboneliğimde kullanabiliyor muyum bilgisi olan var mı?
    Modemin model numarasını eve geçince editleyeceğim.
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.