Şimdi Ara

Millenicom Superonline Altyapısı Kullananlar Kulübü (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
18
Favori
77.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xbox series s konsolumda internete bağlanmada büyük problemler yaşıyorum. Sürekli bağlantı kopuyor. Modemi çekip çekip takmaktan yoruldum. Bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Yoruldum artık bu işten. Bunun bir çözümü olmalı. Oyun filan oynayamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyice bozdular zaten hocam fiyat olarak anlamı da kalmadı sol altyapısı için. Ben 115 e taahhüt yaptırmıştım bitince direkt soldan devam etmek lazım.Bu sıralar internet kalitesini yerlere düşürdüler.

• istanbul büyükçekmece de yaşıyorum. Superonline altyapısından, millenicom kullanırken ip'yi sürekli olarak Hatay, Gaziantep, Uşak, Sinop vs... yerlerden veriyordu.. Ping artışı oluyordu.

Superonline a geçtim istanbul haricinde ip verdiğini görmedim..

100/10 luk paketi 240 a çıkarttılar.. Ben superonline a geçtim. 200/20 lik pakete 260 ödüyorum 12 ay taahhütlü..

Bir sıkıntı da millenicom adamı çıldırtıyor. O yüzden bir daha abone olmayı falan düşünmem.. Kalanlara, Allah kolaylık versin.. Her şey güzel gider, ta ki bir sıkıntı yaşayana kadar.

• Arkadaşlar merhaba bugün beni müşteri hizmetleri aradı internet kullanımız çok yoğun paket değişikliği yada kota düşürme yapacaklarını söylediler. Bende taahhütüm var devam ediyor bu ikisi ide kabul etmiyorum dedim. Müşteri hizmetleri kapattı sonra hayır benim İnternetimden bunlara ne bu sınırsız dediklerinde mi kotası oluyor acaba? Daha önce başına gelen oldu mu? Bu ay senelik iznine çıktım altı üstü 6 TB veri çekmişim çok mu bu

• Arkadaşlar son 1-2 aydır sürekli pingim özellikle yurtdışı çıkışlı oyun bağlantılarında 400-500 lere kadar çıkıyor. Saatte 15 dakika 40-50 ms alırsam şükrediyorum. Ankara/Yenimahalle ilçesinde bu sorundan muzdarip olan başka kişiler var mıdır? Ne yapmak gerekir? Türk Telekom Fiber altyapısına geçsek daha mı iyi olur? Önerilere açığım.

• Ben millenicomdan memnun degilim artik. Yilda bir bir ton sorun oluyor. Yarin sorunumu cozmezlerse e devlet fesih yapacagim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızıl_Şaman kullanıcısına yanıt
    Millenicom kullanırken sorunun Superonline altyapısı kaynaklı olduğunu düşünüyordum fakat şuan Superonline dan direk hizmet alıyorum Ankara Keçiören lokasyonun da herhangi bir ping problemim yok.TT Fiber varsa Millenicom da çok fark edeceğini düşünmüyorum ayni cikislar kullaniliyor cunku Turknet yada farklı firmalara geçiş yapıp deneyebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ByCRiMiNaL. kullanıcısına yanıt

Hocam TTNet e geçeyim dedim, binada FTTH kutu olmamasına rağmen fiber veriyoruz diyerek keriz silkelemeye çalışıyorlar. Binaya kadar fiber kablo geliyormuş ama gerisi ankastre telefon kutusundan VDSL kablosu ile veriliyormuş  . O yüzden iptal ettirdim o işlemi de. Üstüne üstlük TT den gelen ekip sinyal verdim ben dedikten sonra ben modem arayüzüne hiçbir şekilde girememeye başladım.  

Süperonline'a geçiş yapmadan önce sizde de mi ping problemi vardı? Tek çekincem taahhüt olayı, taahhütsüz alsakta 600TL kurulum ücreti istiyor. Yoksa çoktan geçip denemiştim bile açıkçası.

Ben Millenicom kullanırken öyle sizinki kadar 400-500 ms almıyordum ama örneğin minimum 60-70 ms aldığım oyunda Superonline geçtikten sonra maksimum 20 ms gördüm ve genel olarak İnternet kullanımım da ki kalite arttı.Taahhüt konusu risk evet lokasyondan lokasyona da çok fark ediyor.Binada Superonline kullanan tanıdığınız varsa test ederek geçiş yapabilirsiniz.

• ByCRiMiNaL. kullanıcısına yanıt

Online oyun olarak neler oynuyorsunuz peki hocam?

Genellikle cs go oynuyordum fifa online 4 kapanmadan önce onu oynuyordum kendi laptopum da ama çok yeterli olmadığı için cihazim bu sıralar geforce now kullanıyorum. Geforce now da single oyunlarda bir problem yaşamadım gecikme süresi yok denecek kadar az.

• Merhaba bana bugün sms gelmiş. 100 mb fiber paket 379 lira olmuş. İçinde 50 lira da kullanamadığım modem kirası parası var.  En son ekim ayında 279 liraya yükselmişti. 6 ay geçmeden bir zam daha...

• Ülkemizde maliyetlerin hızla yükselmesi karşısında, fiyat güncellememizi siz değerli müşterilerimiz icin mümkün olan en son noktada yapmayı hedefledik. Son zamanlarda devam eden maliyet artışları, maalesef fiyatlarımızı da etkilediğinden fiyat güncellemesi yapma zorunluluğumuz doğmuştur. Bu kararı alırken, mümkün olan en iyi kalitede hizmeti sunmaya devam etmenin ana hedefimiz olduğunu belirtmek isteriz.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

• Her ay zam mi olur arkadas ben degistirecegim artik vodafone nete tasiyacagim birak allah askina 5 yildir kullaniyoruz hayir bir zam yaparsin 400 se 400 gider yada tahahhut yap nedir bu ya yok bu sene faturada ekstra modem ucreti cikti 5 yil sonra tuhaf tuhaf hareketler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 27 Ocak 2024; 14:14:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millenicom superonline fiberde sansür varmı varsa dns ile aşılabiliyormu

• Cs2 ping değerleri nedir arkadaşlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Superonline altyapısı ile 1000mbit 50 upload alabiliyor muyuz

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.