Şimdi Ara

Millet acil yardım lazim (Ekran kartını gormuyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün satın aldığım ekran kartimla ramim geldi hemen monte edip tekrar calistirdim ve iso dosyası yukleyip formata basladim(12gb ram olduğu için win7 32bitten win 8 64bite yukseltecektim).USB bellegimi boot edilebilir hale getirip pc yi kapattim ve tekrar actigimda ise giriş ekranından(press del for boot vs yazan ilk ekran) sonra Windows logosu gelmedi ki boot edecektim USB yi.Bundan sonra her açtığımda ilk ekrandan sonra monitorden No signal uyarısı aldım ne güvenli moda gecebiliyorum ne boot edebiliyorum.Ekran kartını çıkartıp onboarddan denedim yine aynı hata rami falan tamamen çıkartıp eski haline getirdim problem hala aynı bios pilini çıkardım yine düzelmedi , lcd ye bağlayıp denedim hala aynı hata.Tahminimce pc ekran kartını gormuyor ve bana görüntü veremiyor bi yardımcı olun bey!er yarın sabaha hallolmasi lazım şimdiden çok teşekkürler .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim bak ekran kartını çıkartmışsın yine aynı hatayı almışsın. Ram'lerni çıkarttıktan sonra düzelmiş. Anakartına uyumsuz ram almışsın ama ramlerle sürekli oynayarak pc'yi açabilme ihtimalin var. Aynı sorun bende var bazen görüntü alabılmek için 1saat söküp söküp çıkartmam gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Kardeş hayır eski haline getirdim derken parçaları takmadan önceki ilk haline getirdim ve sorun hala aynı demek istedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmos sıfırla , ayrıca güç düğmesine bastığında herhangibi bir görüntü geliyormu ? Yazı vs vs
  • bios pilini çıkar bios jumperini 0 moduna tak sonra power kablosu takmadan açma butonundan aç kapa yap ki kondanstorlerdeki elektrikte bitsin.
    yada git çay falan iç.
    sonra pili tak jumperi tekrar yerine tak ram takma.
    kasadan bip sesi geliyormu bak. bu ses buzzer takılı ise yada anakartta varsa gelir.
    ses geliyorsa ramları tek tek tak açması lazım.
    ne kadar stres yapar elin ayağına dolaşırsa o kadar açmaz bu meret :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.