HERKESE SELAM... 1 AY İÇERİSİNDE TOPLADIĞIM YENİ SİSTEM PUBG VE NADIREN DE OLSA CS GO KASA ÇALIŞIYO. GÖRÜNTÜ GİDİYOR. SİSTEM İ5-8400 8 GB RAM WD M2 240GB SSD SAPPHIRE RX580 NITRO + GIGA-BYTE B360M DS3H STOK FAN HIGHPOWER 600W 80+ KASA AEROCOOL AE-QRTZ-RD 1 ADET EGZOZ FANI VARDI.ÜST KISMA 2 ADET GAME POWER MARKA FAN TAKTIM. .. MÜŞTERİ PUBG DE 1 SAATİ GEÇİNCE GÖRÜNTÜNÜN GİTTİĞİNİ SÖYLÜYOR. İŞ YERİNDE TES ETDİYORUM SORUN YOK. LAKIN EVDE KASANIN FANLARIN ÇALIŞTIĞINI GÖRÜNTÜNÜN GİTTİĞİNİ SÖYLÜYOR EKRN KARTI 75 DERECE VE ÜZERİNDE OLDUĞU ZAMAN OLUYORMUŞ. İŞLEMCİ MAX 65 DERECE.KONU İÇİN FİKRİ, DÜŞÜNCESİ YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM.
sebep ortada. ekran kartı kendini korumaya alıyor. full grafikte kullanmadan fabrika frekanslarda kullanılmalı. ayrıca kasanın önüne ve yan kapağına da fan konulması daha iyi olur.
Konu açmayı ne zaman öğrenecek acaba insanımız ? Millet acil yardımmış. Sonrada niye kimse cevap yazmıyor diyorlar. Yazmazlar tabi şahsen böylesi başlıkları açmıyorum bile sırf bunu yazmak için girdim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme