Şimdi Ara

Millet bu kadar abercrombie Fitch i nerden buluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet lütfen biri açıklasın mersinde oturuyorum maşallah mersinin yarısınında görüyorum forumda magazası yok, ykmde yok boynerde yok herkes mi internetten alıyor ? tamam hadi yarısı sahte desek diger yarısı nerden buluyor ?

bende bir kaç tane almak istiyorum durumum orta düzeyde genelde lufian,gant,dockers ten giyiniyorum

• Piyasadakinin %99'u çakma.
  • Üstad üstgeçitlerde satılan kıyafetlere bir göz at
  • Köprülerde tezgahlarda 10 lira.Almayanı dövüyorlar.
  • LCW'deki maymunlu t-shirt'ler için ölüyordun eskiden, bayramda son maymunluyu alıcam diye ezilmiştin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Piyasadakinin %99'u çakma.

quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Üstad üstgeçitlerde satılan kıyafetlere bir göz at

ama giyenler arasında ailesinin durumu baya iyi olanlarda var yani çakma giyecegini düşünmüyorum
  • simdi kardes benim bir tanidigim var bu markayi isportacilardan topluyor elit bir yerdede dukkani var orada fahis fiyatlarla satiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeldimGördümGidicem

quote:

quote:

ama giyenler arasında ailesinin durumu baya iyi olanlarda var yani çakma giyecegini düşünmüyorum

Amerikada olsa neyse giyerim ama burada gerçekten orjinallere bile çakma damgası vurulduğundan mağazanın önünden bile geçmiyorum.

Paul & Shark, Jack & Jones, G-Star RAW şu an öncelikli olarak giydiklerim. Bunların da çakması mevcuttur ama diğerlerine oranla daha az ve çakma olanlar orjinaline yakın olmamakta, hemen belli olabiliyor.

• Cogu pazardan aliyor 15'li paket 30 tl hesabi
  • abrafoşoto foşato ne lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

quote:

quote:

Amerikada olsa neyse giyerim ama burada gerçekten orjinallere bile çakma damgası vurulduğundan mağazanın önünden bile geçmiyorum.

Paul & Shark, Jack & Jones, G-Star RAW şu an öncelikli olarak giydiklerim. Bunların da çakması mevcuttur ama diğerlerine oranla daha az ve çakma olanlar orjinaline yakın olmamakta, hemen belli olabiliyor.

zaten Jack & Jones ve G-Star RAW da ilgimi baya çekiyor ama çok çakması var onların öyle damga yemek istemedigim için gant,dockers giyiyorum

cevaplar içinde teşekkürler dockersa devam :D

• dostum türkiyede nerdeyse yok denecek kadar az var. nasıl buluyolar bende anlamıyordum. fakat arkadaşa sorduğumda pazardan aldım demişti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

zaten Jack & Jones ve G-Star RAW da ilgimi baya çekiyor ama çok çakması var onların öyle damga yemek istemedigim için gant,dockers giyiyorum

cevaplar içinde teşekkürler dockersa devam :D

Başka bir ürünle karıştırıyor olmayasın? Çakması nerede var söylermisin bana? Yukarıdaki yazdığım üründe çakması mevcuttur dedim ama J&J'i kastetmedim Paul & Shark'ın çok yapıyorlar ama yaptıkları da çakma olduğu belli oluyor.

Hiç bir çakma J&J kadar iyi bir ürün yapamıyor, J&J'a dikkat ederseniz renk konusunda bile dikkat etmeye çalışmakta. Şimdi burada dolabımı açıp bir kaç ürünün resimlerini koydurtmayın. Bu markanın tek beğenmediğim yanı J&J yazısını uzuncana bazı t-shirt'leri olsun, bazı ayakkabıları olsun çok fazla göze batar şekile üretim yapıyorlar ancak bazı kıyafetleri gerçekten çok elittir.

• quote:

Evet lütfen biri açıklasın mersinde oturuyorum maşallah mersinin yarısınında görüyorum forumda magazası yok, ykmde yok boynerde yok herkes mi internetten alıyor ? tamam hadi yarısı sahte desek diger yarısı nerden buluyor ?

bende bir kaç tane almak istiyorum durumum orta düzeyde genelde lufian,gant,dockers ten giyiniyorum

çoğunluk forumdaki matrak shoptan alıyor
  • Abd'de her caddede var. Zaten artık a&f'in modası gecti Avrupa ve Amerika'da. Yan kolu olan hollister giyiyor herkes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

quote:

Evet lütfen biri açıklasın mersinde oturuyorum maşallah mersinin yarısınında görüyorum forumda magazası yok, ykmde yok boynerde yok herkes mi internetten alıyor ? tamam hadi yarısı sahte desek diger yarısı nerden buluyor ?

çoğunluk forumdaki matrak shoptan alıyor

ah evet çok sagol bugün gidip bi incelerim, gap tarzı görmüştümde abercrombie nin orda olacagını hiç düşünmemiştim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.