Şimdi Ara

Millet çok acil bi yarım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar öncelikle meraba bana en iyi burda yardım edeceklerini söylediler birincisi bu.
    sorunum a gelirsek pc mı acıyordum fakat masaüstüm gelmiyordu anakartın markasınını çıktığı yerde donup kalıyordu.ben de bu işten fazla anlamadığım için oynamaya basladım ve pc calısırken arkadasında bi düğme bulkdum 220 yı 110 na düşürdüm ve bi 5 saniye sonra heryer duman olçdu.bilgisayarımda ki zarar hakkında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    simdiden çok sağolun.

• 25 ila 30 milyon arası
  • Sanırım anakartın veya powersupply yanmış olabilir.

edit: İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 30 Ocak 2007; 13:09:17 >
  • geçmiş olsun kardeş anakartın yanmış olabilir ama o duman power suppy dan da gelmiş olabilir sadec o da yanmış olabilir sadece anakartta eğer anakartın üzerinde ışık yanmıyorsa power suppy yanmış olabilir değiştir tekrar dene
  • eyvallah kardes. bide ne olduğunu acıklarsan biliyorsan sanırım fanda bi sorun oldu.anakarta bişey yoktur umarım.
  • power suply yanmış bende de oldu almışken iyi bişey al 400 watt olsun
  • muhtemelen power supply in yanmıştır o düğme içeri giren voltaj seçimi. o dumanda kondanstörlerden gelmiştir ben anakartında bi sorun olduğunu sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağolun millet Allah razı olsun.
  • şebeke voltajı 220v dir sen bu ayarı 110v olarak değiştirdiğinde powersupply a gelen voltajı değiştirmiş oldun muhtemelen powersupply yanmıştır yenisiyle değiştir umarım sorun sadece power la sınırlı kalır geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

şebeke voltajı 220v dir sen bu ayarı 110v olarak değiştirdiğinde powersupply a gelen voltajı değiştirmiş oldun muhtemelen powersupply yanmıştır yenisiyle değiştir umarım sorun sadece power la sınırlı kalır geçmiş olsun

arkadaşlar bu Pc V arlarıyla oynamak sisteme zarar verir. işlemci ve ram lerin yanmasına kadar gider bu durum.
    onun için lütfen V ayarlarıyla oynamayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

şebeke voltajı 220v dir sen bu ayarı 110v olarak değiştirdiğinde powersupply a gelen voltajı değiştirmiş oldun muhtemelen powersupply yanmıştır yenisiyle değiştir umarım sorun sadece power la sınırlı kalır geçmiş olsun

arkadaşlar bu Pc V arlarıyla oynamak sisteme zarar verir. işlemci ve ram lerin yanmasına kadar gider bu durum.
    onun için lütfen V ayarlarıyla oynamayalım

+1 Kardeş güzel açıklamışsın sadece psu yanmıyor beraberinde yanına birçok arkadaşta alabilir lütfen herkes dikkatli olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.