Şimdi Ara

Millet deneme çözerken ben kitap bitiriyorum(5günde) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam mezunmusunuz?Mezunsanız önceki dönem sıralamanız neydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWolverine

quote:

Orijinalden alıntı: Proctorx

Yazık yahu yorumları okudumda siz hiçmi terbiye almadınız ailenizden kardeşim eşşek kadar adam olmuşsunuz bi bayanla nasıl konuşulması gerektiğinden haberiniz yok bir şeyi yazarken karşıdaki ne düşünür onu düşünün ilk sonra yazın ne diyeyim yazık cidden

hay sen çok yaşa da sana ne oluyor kardeş gece gece güldürdün yemin ederim ya.

bunların hepsi köylü.senin gibi parisde yetişmemişler ki ne bilsinler bir bayanla(?) konuşmasını

Bunun pariste yetişme ile ne alakası var?Köylü dediğin adamlar burda bi bayana ağıza alınmaması gereken sözleri söyleyen mahluklardan inan bin kat daha insan

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading..

quote:

Orijinalden alıntı: karpuzsuyu

quote:

quote:

heyecanlı olduğum doğru evet yanlış algı böyle olsa gerek çalışan insan güzel/yakışıklı değil ve asosyal olur değil mi

yani sen şimdi güzel olduğunu mu söylüyorsun?

hayır ama hayal ettiğiniz gibi gözlüklü sivilceli biri değilim

nasılsın peki gözlüksüz sivilcesiz mini dar siyah etek dar beyaz gömlek siyah Jartiyer siyah uzın topuklu önü yarım yuvarlak ayakkabı giyen birimisin ?¿?¿?¿?$€$€#&×(@($*"*@

Alıntıları Göster
    Terbiyesizliğin lüzumu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 26 Mayıs 2014; 17:44:38 >

• Bayanım dedikten sonraki atılan mesajlara bak yazık
  • quote:

quote:

quote:

Yazık yahu yorumları okudumda siz hiçmi terbiye almadınız ailenizden kardeşim eşşek kadar adam olmuşsunuz bi bayanla nasıl konuşulması gerektiğinden haberiniz yok bir şeyi yazarken karşıdaki ne düşünür onu düşünün ilk sonra yazın ne diyeyim yazık cidden

bunların hepsi köylü.senin gibi parisde yetişmemişler ki ne bilsinler bir bayanla(?) konuşmasını

Bunun pariste yetişme ile ne alakası var?Köylü dediğin adamlar burda bi bayana ağıza alınmaması gereken sözleri söyleyen mahluklardan inan bin kat daha insan

ben parisle alakası olmadığını biliyorum zaten.
    ayrıca köylü derken köyde yaşayan maksadında söylemiyoruz tabiki.köylü milletin efendisidir. bunun bir esprisi var.

sana bi kelime laf söyledim 10 kelime açıklama yaptım.yuh artık

• quote:

quote:

quote:

heyecanlı olduğum doğru evet yanlış algı böyle olsa gerek çalışan insan güzel/yakışıklı değil ve asosyal olur değil mi

yani sen şimdi güzel olduğunu mu söylüyorsun?

hayır ama hayal ettiğiniz gibi gözlüklü sivilceli biri değilim

Buralarda bir laf vardır joe bilir misin ? NO SS NO GÜVEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 26 Mayıs 2014; 18:27:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenAB

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Howard!

ben palme bitiriyorum ama bir anda değil

ben bir anda bitiriyorum palme A ve B yi 2 günde bitirmiştim hızımı alamıyorum galiba

Palme A ve B de 800'er soru olduğunu ve her sorunun çözülmesi için 45saniye haranacağını varsayalım. Soruları sadece çözmen en iyi hoş ihtimalle 600dakikanı alır ki bu 10 saat eder. 10 saat boyunca hiç işemeden(bunu penisinin ucuna bir hortum bağlayarak kovaya yaptığını varsayarak söylüyorum) ve hiç yemek yemeden(bunu da birkaç adet merdiven altı serum alarak damardan glikoz ve gerekli diğer küçük besin parçacıklarını aldığını varsayarak söylüyorum) bitirebilirsin. Ama bu çözdüğün her testin cevaplarını kontrol etmek durumunda kalacaksın. Ne var ki yanlışın da çıkacak. Ama ben 45 saniyede bir soru olmak üzere tam on saat aralıksız biyoloji çözdüğünü varsayarak söylüyorum ki hiç yanlışın çıkmadığını düşünelim. Ama tabii, testlerini kontrol ederken zamanın gidecek. Resimde tik koymuşsun ki bunun için kalemini falan değiştirmen gerekecek. Onun yerine ne de olsa hiç yanlış yapmadığından tik falan atmadığını sadece emin olmak için sadece kontrol ettiğini düşünürsek bir 5-10 dakika da sadece cevaplarını kontrol etmen sürecektir.
    Normal bir insanın uyumasının hesabı ayakta durduğu her 90-120 dakikaya 60dk uykudur. (Bir bilim dergisinin verisi) Senin de 10saate yaklaşık gelen 5,5 saat uykuyu deliksiz uyuduğunu düşünmek. Tabi üstünü falan değiştirmiyorsun o da zaman o da zaman.

Ertesi gün de hiç sıkılmadan aynı şeyi bir de 'SİSTEMLER' gibi biyolojinin en ağır ve ezber gerektiren soruları için yapıyorsun, ki belirtmek isterim bazı soruların cevap anahtarında yanlışlıklar var, bitiriyorsun.
    Tüm bunlara eyvallah da, sen neden hala Türkiye'desin yani, harcıyorlar seni. ÖSYM falan geç bunları. Kanatların falan da vardır senin, çırp onları yukarda nirvana olacaktı. oraya git sen. Vaktini boşa harcıyorsun.

üşenmeden yazmış ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hyperfex kullanıcısına yanıt
    Aynen ya erinmiyorlar da Ben sadece yanlışımı işaretlerim..
  • İster 1 saatte çöz biz ne ki? Buraya gelmiş çözdüğün kitabın fotoğrafını falan atıyosun. Çok çalışıyor olabilirsin ama bunu bizim gözümüze sokmak veya bununla hava atmaya çalışmak gerçekten gülünç. İstediğin kadar derece yap bu hayatta başarılı olacağın anlamına gelmez. Neyse bu yorumu okuyarak vakit kaybetme daha bitirmen gereken yığınla kitap var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben parisle alakası olmadığını biliyorum zaten.
    ayrıca köylü derken köyde yaşayan maksadında söylemiyoruz tabiki.köylü milletin efendisidir. bunun bir esprisi var.

sana bi kelime laf söyledim 10 kelime açıklama yaptım.yuh artık

yahu zaten benim sana bir şey dediğim yok sadece adamların yaptığın yanlışı savunuyor gibi bi görüntü oluşturdun onu açıkladım

• ŞU KARŞISINDAKİ BAYAN İLE NASIL KONUŞMASINI BİLMEYEN İNSANLAR DOKTOR OLSA KAÇ YAZAR ADAM OLAMADIKTAN SONRA.
  • Bu calismaysa ben calismaktan sogudum su an. zaten calismamaya yer ariyordum. her neyse. bende oyle irade yok tabi hep ayni dersi calismaktan acaip sıkılirim. kizda boyle bir irade azim hirs varki bunu paylasmak istemis. Burasi ygs lys forumu sonucta boyle bir hakki var. biyoloji benim icin gecen sene cozdugum soru sayisi artsin diye cozdugum bir dersti. Yapilamayacak sey degil ki palmenin zor oldugunu biliyorum. fizigi zaten konu anlatimlidan cozmus. Yine de tebrik etmek lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gillbert

Aynen ya erinmiyorlar da Ben sadece yanlışımı işaretlerim..

yorumunu begenme tuşuna bastım bundan sonra alıntı yapmam he oraya bakarsın ^^
  • quote:

5 günde anca bitirebildim

O fizik kitabı piyasadaki en zor fizik kitaplarındandır ben fen lisesinden mezunum bize çözdürmüşlerdi hadi kendimi baz almıyorum yanımdaki eleman Türkiye 50. Oldu adam onu 3 ayda bitirdi ki o kitapta hocaların bile yapamayacağı basınç sorusu var diye hatırlıyorm. Palma hakkında bişey diyemeceğim neyse yinede helal olsun 5 günde bunları yapmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

quote:

Orijinalden alıntı: GoldenAB

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Howard!

ben palme bitiriyorum ama bir anda değil

ben bir anda bitiriyorum palme A ve B yi 2 günde bitirmiştim hızımı alamıyorum galiba

Palme A ve B de 800'er soru olduğunu ve her sorunun çözülmesi için 45saniye haranacağını varsayalım. Soruları sadece çözmen en iyi hoş ihtimalle 600dakikanı alır ki bu 10 saat eder. 10 saat boyunca hiç işemeden(bunu penisinin ucuna bir hortum bağlayarak kovaya yaptığını varsayarak söylüyorum) ve hiç yemek yemeden(bunu da birkaç adet merdiven altı serum alarak damardan glikoz ve gerekli diğer küçük besin parçacıklarını aldığını varsayarak söylüyorum) bitirebilirsin. Ama bu çözdüğün her testin cevaplarını kontrol etmek durumunda kalacaksın. Ne var ki yanlışın da çıkacak. Ama ben 45 saniyede bir soru olmak üzere tam on saat aralıksız biyoloji çözdüğünü varsayarak söylüyorum ki hiç yanlışın çıkmadığını düşünelim. Ama tabii, testlerini kontrol ederken zamanın gidecek. Resimde tik koymuşsun ki bunun için kalemini falan değiştirmen gerekecek. Onun yerine ne de olsa hiç yanlış yapmadığından tik falan atmadığını sadece emin olmak için sadece kontrol ettiğini düşünürsek bir 5-10 dakika da sadece cevaplarını kontrol etmen sürecektir.
    Normal bir insanın uyumasının hesabı ayakta durduğu her 90-120 dakikaya 60dk uykudur. (Bir bilim dergisinin verisi) Senin de 10saate yaklaşık gelen 5,5 saat uykuyu deliksiz uyuduğunu düşünmek. Tabi üstünü falan değiştirmiyorsun o da zaman o da zaman.

Ertesi gün de hiç sıkılmadan aynı şeyi bir de 'SİSTEMLER' gibi biyolojinin en ağır ve ezber gerektiren soruları için yapıyorsun, ki belirtmek isterim bazı soruların cevap anahtarında yanlışlıklar var, bitiriyorsun.
    Tüm bunlara eyvallah da, sen neden hala Türkiye'desin yani, harcıyorlar seni. ÖSYM falan geç bunları. Kanatların falan da vardır senin, çırp onları yukarda nirvana olacaktı. oraya git sen. Vaktini boşa harcıyorsun.

üşenmeden yazmış ya

kanka sen de palme çöz bak biraz sorularına kafam kadar olan sorular var yahu. okuyamazsın bile soruyu. bazı sorularda da şıklar sıradan gitmiyor 123 en başta yalnız 2 D şıkkında falan. ezberden yaparsan patlarsın yani. ayar oldum böyle yazdı ya kız. neyse bak yine sinirleniyorum.
    Başarılar sana ilk 3bine anca girebilen arkadaşım. umarım ilk100e çekersin onu da emeklerin boşa gitmez en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thu.rapnes

quote:

5 günde anca bitirebildim

O fizik kitabı piyasadaki en zor fizik kitaplarındandır ben fen lisesinden mezunum bize çözdürmüşlerdi hadi kendimi baz almıyorum yanımdaki eleman Türkiye 50. Oldu adam onu 3 ayda bitirdi ki o kitapta hocaların bile yapamayacağı basınç sorusu var diye hatırlıyorm. Palma hakkında bişey diyemeceğim neyse yinede helal olsun 5 günde bunları yapmak.

kaarşim benim adamsın sen.
    bir de kız görünce ağzı sulananlar var burada. lan din kardeşim, canım Türkiye vatandaşı anasının çocuğu olan arkadaşım. Bayanlarla nasıl konuşulacağını bilirim, ama böyle İnsancıklara alerjim var. Fena sinirleniyorum yani bak. Alerji işte, imminoglobulin E salgılanıyor bunları görünce bende.

• Ben de 2 günde sistemlerin hepsi tekrar edebildim diye seviniyodum adamlar neler neler yapıyomuş. Sorun kim de ki acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kırdılı dövüşlü konu olmuş lan :D Ayrıca dostum yanlış anlama ama Palme 2 günde bitmez.
  • ulan ne saçma sistemdir bu tümüyle doğal insan yaşamına aykırı bu sen 1 sene boyunca neredeyse her gün bu şekilde ders çalıştıysan çok şey kaybettin haberin olsun gençliğin gitti iç organların kemiklerin ve kasların 1 sene boyunca neredeyse hiç gelişmedi bunun acısını ileriki yaşlarda yaşayacaksın... hadi ders çalıştın tam puan aldın napacaksın tıpa gidecesin :D :D gene hayatıın kararacak doktor olacam diye kendini hasta edecen hatta intahar bile edicen hahhaa çok gülüyorum bu çok çalışanlara o kadar çalışıp tıpa gidiyolar :D sanki o kadar puanı doktor olmak için aldırlar neyse bunları dedim çok rahatladım :) tıp vb. yerler okursan anca 70 yaşından sonra mutlu olursun hayatını yaşamaysın hiç bir zaman sen bilirsin ama :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askop -- 27 Mayıs 2014; 18:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askop

ulan ne saçma sistemdir bu tümüyle doğal insan yaşamına aykırı bu sen 1 sene boyunca neredeyse her gün bu şekilde ders çalıştıysan çok şey kaybettin haberin olsun gençliğin gitti iç organların kemiklerin ve kasların 1 sene boyunca neredeyse hiç gelişmedi bunun acısını ileriki yaşlarda yaşayacaksın... hadi ders çalıştın tam puan aldın napacaksın tıpa gidecesin :D :D gene hayatıın kararacak doktor olacam diye kendini hasta edecen hatta intahar bile edicen hahhaa çok gülüyorum bu çok çalışanlara o kadar çalışıp tıpa gidiyolar :D sanki o kadar puanı doktor olmak için aldırlar neyse bunları dedim çok rahatladım :) tıp vb. yerler okursan anca 70 yaşından sonra mutlu olursun hayatını yaşamaysın hiç bir zaman sen bilirsin ama :D

Bunu yazıp sadece kendini tatmin ediyorsun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.