Şimdi Ara

Millet deneme çözerken ben kitap bitiriyorum(5günde) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _empati _ kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız insanca cevap verdikçe konu başka yerlere gitmeye başladı
  • Muhahahaha ezige bak ben o soru bankasini sadece gozumle cozerek 3 dakikada bitirmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28772 -- 25 Mayıs 2014; 22:12:05 >
  • Kız kesin simdi odasina kapanmis agliyodur.yazik ya :(

• Yazık yahu yorumları okudumda siz hiçmi terbiye almadınız ailenizden kardeşim eşşek kadar adam olmuşsunuz bi bayanla nasıl konuşulması gerektiğinden haberiniz yok bir şeyi yazarken karşıdaki ne düşünür onu düşünün ilk sonra yazın ne diyeyim yazık cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuzsuyu

quote:

Orijinalden alıntı: GoldenAB

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Howard!

ben palme bitiriyorum ama bir anda değil

ben bir anda bitiriyorum palme A ve B yi 2 günde bitirmiştim hızımı alamıyorum galiba

Palme A ve B de 800'er soru olduğunu ve her sorunun çözülmesi için 45saniye haranacağını varsayalım. Soruları sadece çözmen en iyi hoş ihtimalle 600dakikanı alır ki bu 10 saat eder. 10 saat boyunca hiç işemeden(bunu penisinin ucuna bir hortum bağlayarak kovaya yaptığını varsayarak söylüyorum) ve hiç yemek yemeden(bunu da birkaç adet merdiven altı serum alarak damardan glikoz ve gerekli diğer küçük besin parçacıklarını aldığını varsayarak söylüyorum) bitirebilirsin. Ama bu çözdüğün her testin cevaplarını kontrol etmek durumunda kalacaksın. Ne var ki yanlışın da çıkacak. Ama ben 45 saniyede bir soru olmak üzere tam on saat aralıksız biyoloji çözdüğünü varsayarak söylüyorum ki hiç yanlışın çıkmadığını düşünelim. Ama tabii, testlerini kontrol ederken zamanın gidecek. Resimde tik koymuşsun ki bunun için kalemini falan değiştirmen gerekecek. Onun yerine ne de olsa hiç yanlış yapmadığından tik falan atmadığını sadece emin olmak için sadece kontrol ettiğini düşünürsek bir 5-10 dakika da sadece cevaplarını kontrol etmen sürecektir.
    Normal bir insanın uyumasının hesabı ayakta durduğu her 90-120 dakikaya 60dk uykudur. (Bir bilim dergisinin verisi) Senin de 10saate yaklaşık gelen 5,5 saat uykuyu deliksiz uyuduğunu düşünmek. Tabi üstünü falan değiştirmiyorsun o da zaman o da zaman.

Ertesi gün de hiç sıkılmadan aynı şeyi bir de 'SİSTEMLER' gibi biyolojinin en ağır ve ezber gerektiren soruları için yapıyorsun, ki belirtmek isterim bazı soruların cevap anahtarında yanlışlıklar var, bitiriyorsun.
    Tüm bunlara eyvallah da, sen neden hala Türkiye'desin yani, harcıyorlar seni. ÖSYM falan geç bunları. Kanatların falan da vardır senin, çırp onları yukarda nirvana olacaktı. oraya git sen. Vaktini boşa harcıyorsun.

yorumlarını okumak isterdim ama çok uzun geldi ayrıca belirteyim kızım
    çözerken biraz zorlandım ama imkansızda değildi benim için kanatlarım yok gayet normal bir insanım

Bırak bu ayakları. Hortum yokmuş o zaman işte direk kova falan varmış. Deneylimli öğrenciyiz biz de. Bunları yapıp burada yazacak kadar zamanının olmaması lazım senin. Bizim okulda da 360. 900. öğrenciler çıktı. Böyle abarta abarta bir şey yaptıklarını duymadım. Halk efsanelerini yedirtmeye çalışma burada insaf. Söylediğim matematiksel hesabı bir dene. 45 saniye diyorum. Palmede 45saniyede okunamayacak kadar uzun sorular var. Düşünmeden cevap versen daha uzun sürer arkadaş. Azcık destekli salla. Bu kadar zeki birisi de günde sadece 1 ders çalışmayacağını bilir, böyle bir şey yapacak kadar saçma olmaz yani.

imkansız gibi görünüyor olabilir ama öyle her dersi yaya yaya çalışan biri değilim en kısa zamanda çözülmesi gereken kaynakları bitirip deenemelere dönmeyi karalaştırdık hocamla eğer palmeyi iki günde bitirmeseydim hiç bitirmezdim ben kitap bitirerek gaza gelen biriyim ygs den öncede böyleydim herkesin çalışma stili farklıdır buraya hac-va atmak için değil forumdakilere motive olsun diye kendim motive olduğum için atıyorum şu ana kadar senin haricinde de böyle diyen biri olmadı saygı duyuyorum sana inanmayabilirsin ama buraya yapmadığım birşeyi koymakla elime ne geçtiğini düşündüğünü merak etmekteyim ki palmeyi 2 günde bitiren arkadaşlarım da var senin çevrende olmuyor olabilir ama benimkinde var

ztn ilk 10bindeki tm mallr bnm çvrmde hpsi grkçtn hpsi ml 10bine girmşlr ama işte nprsn tsadf işte.dddd
    hadi ben seni tutmayayım git bi koşu fem biyoloji soru bankası, birey b soru bankası falan bitiri 5 saatte falan :D çok iyisin yaa abii çook iyi yaaa :D
    Seviyorsan git çöz yani :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Loading..

quote:

heyecanlı olduğum doğru evet yanlış algı böyle olsa gerek çalışan insan güzel/yakışıklı değil ve asosyal olur değil mi

yani sen şimdi güzel olduğunu mu söylüyorsun?

hayır ama hayal ettiğiniz gibi gözlüklü sivilceli biri değilim

güzel olmadığını biliyordum

• Ne gerek var bu kadar zorlamaya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proctorx

Yazık yahu yorumları okudumda siz hiçmi terbiye almadınız ailenizden kardeşim eşşek kadar adam olmuşsunuz bi bayanla nasıl konuşulması gerektiğinden haberiniz yok bir şeyi yazarken karşıdaki ne düşünür onu düşünün ilk sonra yazın ne diyeyim yazık cidden

hay sen çok yaşa da sana ne oluyor kardeş gece gece güldürdün yemin ederim ya.

bunların hepsi köylü.senin gibi parisde yetişmemişler ki ne bilsinler bir bayanla(?) konuşmasını

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bahira34

quote:

hayır tam aksine baya zayıfım stresten zayıfladım en önde oturuyorum

Yanlis anlama ben senin basarilarina inaniyorum bu 3-5 gunde kitap bitirme felan.tipin hakkinda konu acildi ya daldik bizde..
    Neyse gelelim tipine zayif kisa boylu gozleri icine cokmuslerdenmisin?

konu iyice saçmalamaya başladı hayır o tiplerden de değilim normal bir insan tipindeyim bende insanları böyle nitelendirmek çok kötü birşey bence öyle insanlara saygı duymak lazım bir gidin tıp fakültelerini falan gezin bence derecelerini sorun kaççla girmişler bakın öyle tipler mi diye

Adamın niyeti güzel olup olmadığını anlamak :D hem çok zeki hem güzel zor bulunuyor bu zamanda

Edit; diğer mesajları şimdi okudum belli etmiş zaten niyetini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaLeBee -- 26 Mayıs 2014; 0:11:24 >

• Bu hatun da abarttı iyice. Konuların eksizsizse, ki 3-5 günde kitap biturdigine göre öyle, otur deneme çöz bence. Daha yararlı olur

• Lan atmayin boyle seyler demoralize oluyorum :D

11 im daha aslinda ama rakiplerin alt etmek icin en iyi yontemlerden. Yalniz geri tepebilir hirs yapan adam cok bu memlekette :D

• quote:

Orijinalden alıntı: gillbert

Ne gerek var bu kadar zorlamaya ?

+1

• Ygs derecen kaç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Howard!

ben palme bitiriyorum ama bir anda değil

ben bir anda bitiriyorum palme A ve B yi 2 günde bitirmiştim hızımı alamıyorum galiba

Palme A ve B de 800'er soru olduğunu ve her sorunun çözülmesi için 45saniye haranacağını varsayalım. Soruları sadece çözmen en iyi hoş ihtimalle 600dakikanı alır ki bu 10 saat eder. 10 saat boyunca hiç işemeden(bunu penisinin ucuna bir hortum bağlayarak kovaya yaptığını varsayarak söylüyorum) ve hiç yemek yemeden(bunu da birkaç adet merdiven altı serum alarak damardan glikoz ve gerekli diğer küçük besin parçacıklarını aldığını varsayarak söylüyorum) bitirebilirsin. Ama bu çözdüğün her testin cevaplarını kontrol etmek durumunda kalacaksın. Ne var ki yanlışın da çıkacak. Ama ben 45 saniyede bir soru olmak üzere tam on saat aralıksız biyoloji çözdüğünü varsayarak söylüyorum ki hiç yanlışın çıkmadığını düşünelim. Ama tabii, testlerini kontrol ederken zamanın gidecek. Resimde tik koymuşsun ki bunun için kalemini falan değiştirmen gerekecek. Onun yerine ne de olsa hiç yanlış yapmadığından tik falan atmadığını sadece emin olmak için sadece kontrol ettiğini düşünürsek bir 5-10 dakika da sadece cevaplarını kontrol etmen sürecektir.
    Normal bir insanın uyumasının hesabı ayakta durduğu her 90-120 dakikaya 60dk uykudur. (Bir bilim dergisinin verisi) Senin de 10saate yaklaşık gelen 5,5 saat uykuyu deliksiz uyuduğunu düşünmek. Tabi üstünü falan değiştirmiyorsun o da zaman o da zaman.

Ertesi gün de hiç sıkılmadan aynı şeyi bir de 'SİSTEMLER' gibi biyolojinin en ağır ve ezber gerektiren soruları için yapıyorsun, ki belirtmek isterim bazı soruların cevap anahtarında yanlışlıklar var, bitiriyorsun.
    Tüm bunlara eyvallah da, sen neden hala Türkiye'desin yani, harcıyorlar seni. ÖSYM falan geç bunları. Kanatların falan da vardır senin, çırp onları yukarda nirvana olacaktı. oraya git sen. Vaktini boşa harcıyorsun.

yorumlarını okumak isterdim ama çok uzun geldi ayrıca belirteyim kızım
    çözerken biraz zorlandım ama imkansızda değildi benim için kanatlarım yok gayet normal bir insanım

Bırak bu ayakları. Hortum yokmuş o zaman işte direk kova falan varmış. Deneylimli öğrenciyiz biz de. Bunları yapıp burada yazacak kadar zamanının olmaması lazım senin. Bizim okulda da 360. 900. öğrenciler çıktı. Böyle abarta abarta bir şey yaptıklarını duymadım. Halk efsanelerini yedirtmeye çalışma burada insaf. Söylediğim matematiksel hesabı bir dene. 45 saniye diyorum. Palmede 45saniyede okunamayacak kadar uzun sorular var. Düşünmeden cevap versen daha uzun sürer arkadaş. Azcık destekli salla. Bu kadar zeki birisi de günde sadece 1 ders çalışmayacağını bilir, böyle bir şey yapacak kadar saçma olmaz yani.

imkansız gibi görünüyor olabilir ama öyle her dersi yaya yaya çalışan biri değilim en kısa zamanda çözülmesi gereken kaynakları bitirip deenemelere dönmeyi karalaştırdık hocamla eğer palmeyi iki günde bitirmeseydim hiç bitirmezdim ben kitap bitirerek gaza gelen biriyim ygs den öncede böyleydim herkesin çalışma stili farklıdır buraya hac-va atmak için değil forumdakilere motive olsun diye kendim motive olduğum için atıyorum şu ana kadar senin haricinde de böyle diyen biri olmadı saygı duyuyorum sana inanmayabilirsin ama buraya yapmadığım birşeyi koymakla elime ne geçtiğini düşündüğünü merak etmekteyim ki palmeyi 2 günde bitiren arkadaşlarım da var senin çevrende olmuyor olabilir ama benimkinde var

ztn ilk 10bindeki tm mallr bnm çvrmde hpsi grkçtn hpsi ml 10bine girmşlr ama işte nprsn tsadf işte.dddd
    hadi ben seni tutmayayım git bi koşu fem biyoloji soru bankası, birey b soru bankası falan bitiri 5 saatte falan :D çok iyisin yaa abii çook iyi yaaa :D
    Seviyorsan git çöz yani :D

kör oldum ya

• Hayır şimdi bunu yazmandaki amaç ne?Ego tatmini mi?İlk 1000e girecem hepinizi geçecem mi demek istiyosun ne yani süperim mi demeye çalışıyosun alkışlayalım mı napalım?

Madem iyisin göster lysde başarını 1 temmuzda atarsın sonucunu tebrik ederiz biter olay.Ne egoist insanlar var ya..
  • Ayrı dünyaların insanlarıyız

• Hll knk

• Bir Dh konusunda bu kadar çok 0 mesaj sayılı üye görmemiştim. Yavrucuğum şizofren misin?
  • ya şu testlerin dogru yanlışların fosforlu kalemlerle çizen ameleleri anlamakta güçlük çekiyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.