Bildirim
Millet deneme çözerken ben kitap bitiriyorum(5günde)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben palme bitiriyorum ama bir anda değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Howard!
ben bir anda bitiriyorum palme A ve B yi 2 günde bitirmiştim hızımı alamıyorum galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: karpuzsuyu
quote:
ben bir anda bitiriyorum palme A ve B yi 2 günde bitirmiştim hızımı alamıyorum galiba
ilk 10 da mısın ygs de
quote:
quote:
quote:
ben bir anda bitiriyorum palme A ve B yi 2 günde bitirmiştim hızımı alamıyorum galiba
ilk 10 da mısın ygs de
3bin
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ilk 10 da mısın ygs de
3bin
hedef?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben sizi görünce böyle çok heves ediyorum YGS-LYS çalışmaya, sonra bakıyorum okul sınavları var, ne okul sınavlarına çalışıyorum ne de asıl sınava. -
quote:
quote:
650 sayfa kitabı (içinde 3200 civarı soru vardır) 2 günde kaçar saat çalışarak bitirdin?
-
cerrahpaşa ama iyi bişi gelirse istanbulda özel üni yazabili gibiyim -
quote:
Orijinalden alıntı: sosyalik
quote:
quote:
650 sayfa kitabı (içinde 3200 civarı soru vardır) 2 günde kaçar saat çalışarak bitirdin?
5 günde bitirdim
palme A ve B 2 günde
-
quote:
quote:
Palme A ve B de 800'er soru olduğunu ve her sorunun çözülmesi için 45saniye haranacağını varsayalım. Soruları sadece çözmen en iyi hoş ihtimalle 600dakikanı alır ki bu 10 saat eder. 10 saat boyunca hiç işemeden(bunu penisinin ucuna bir hortum bağlayarak kovaya yaptığını varsayarak söylüyorum) ve hiç yemek yemeden(bunu da birkaç adet merdiven altı serum alarak damardan glikoz ve gerekli diğer küçük besin parçacıklarını aldığını varsayarak söylüyorum) bitirebilirsin. Ama bu çözdüğün her testin cevaplarını kontrol etmek durumunda kalacaksın. Ne var ki yanlışın da çıkacak. Ama ben 45 saniyede bir soru olmak üzere tam on saat aralıksız biyoloji çözdüğünü varsayarak söylüyorum ki hiç yanlışın çıkmadığını düşünelim. Ama tabii, testlerini kontrol ederken zamanın gidecek. Resimde tik koymuşsun ki bunun için kalemini falan değiştirmen gerekecek. Onun yerine ne de olsa hiç yanlış yapmadığından tik falan atmadığını sadece emin olmak için sadece kontrol ettiğini düşünürsek bir 5-10 dakika da sadece cevaplarını kontrol etmen sürecektir.
Normal bir insanın uyumasının hesabı ayakta durduğu her 90-120 dakikaya 60dk uykudur. (Bir bilim dergisinin verisi) Senin de 10saate yaklaşık gelen 5,5 saat uykuyu deliksiz uyuduğunu düşünmek. Tabi üstünü falan değiştirmiyorsun o da zaman o da zaman.
Ertesi gün de hiç sıkılmadan aynı şeyi bir de 'SİSTEMLER' gibi biyolojinin en ağır ve ezber gerektiren soruları için yapıyorsun, ki belirtmek isterim bazı soruların cevap anahtarında yanlışlıklar var, bitiriyorsun.
Tüm bunlara eyvallah da, sen neden hala Türkiye'desin yani, harcıyorlar seni. ÖSYM falan geç bunları. Kanatların falan da vardır senin, çırp onları yukarda nirvana olacaktı. oraya git sen. Vaktini boşa harcıyorsun.
-
bence fake.
quote:
Orijinalden alıntı: komikmi
Ben sizi görünce böyle çok heves ediyorum YGS-LYS çalışmaya, sonra bakıyorum okul sınavları var, ne okul sınavlarına çalışıyorum ne de asıl sınava.
okul zamanı çözemezsin de raporlu olmanız gerekiyor diye biliyorrum:) ama şöylee de bişey var bir arkadaşım okul zamanı bile 600 deviriyordu -
yok zaten ben 11'im de, okul hevesimi körertiyor. -
Palme'den bahsediyorum kaç saatte bitirdin diye. Her sayfada 4-6 sorusu olan 600-650 sayfalık kitaplar toplamda. biraz zor gözüktü gözüme. -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldenAB
quote:
quote:
Palme A ve B de 800'er soru olduğunu ve her sorunun çözülmesi için 45saniye haranacağını varsayalım. Soruları sadece çözmen en iyi hoş ihtimalle 600dakikanı alır ki bu 10 saat eder. 10 saat boyunca hiç işemeden(bunu penisinin ucuna bir hortum bağlayarak kovaya yaptığını varsayarak söylüyorum) ve hiç yemek yemeden(bunu da birkaç adet merdiven altı serum alarak damardan glikoz ve gerekli diğer küçük besin parçacıklarını aldığını varsayarak söylüyorum) bitirebilirsin. Ama bu çözdüğün her testin cevaplarını kontrol etmek durumunda kalacaksın. Ne var ki yanlışın da çıkacak. Ama ben 45 saniyede bir soru olmak üzere tam on saat aralıksız biyoloji çözdüğünü varsayarak söylüyorum ki hiç yanlışın çıkmadığını düşünelim. Ama tabii, testlerini kontrol ederken zamanın gidecek. Resimde tik koymuşsun ki bunun için kalemini falan değiştirmen gerekecek. Onun yerine ne de olsa hiç yanlış yapmadığından tik falan atmadığını sadece emin olmak için sadece kontrol ettiğini düşünürsek bir 5-10 dakika da sadece cevaplarını kontrol etmen sürecektir.
Normal bir insanın uyumasının hesabı ayakta durduğu her 90-120 dakikaya 60dk uykudur. (Bir bilim dergisinin verisi) Senin de 10saate yaklaşık gelen 5,5 saat uykuyu deliksiz uyuduğunu düşünmek. Tabi üstünü falan değiştirmiyorsun o da zaman o da zaman.
Ertesi gün de hiç sıkılmadan aynı şeyi bir de 'SİSTEMLER' gibi biyolojinin en ağır ve ezber gerektiren soruları için yapıyorsun, ki belirtmek isterim bazı soruların cevap anahtarında yanlışlıklar var, bitiriyorsun.
Tüm bunlara eyvallah da, sen neden hala Türkiye'desin yani, harcıyorlar seni. ÖSYM falan geç bunları. Kanatların falan da vardır senin, çırp onları yukarda nirvana olacaktı. oraya git sen. Vaktini boşa harcıyorsun.
yorumlarını okumak isterdim ama çok uzun geldi ayrıca belirteyim kızım
çözerken biraz zorlandım ama imkansızda değildi benim için kanatlarım yok gayet normal bir insanım
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sosyalik
Palme'den bahsediyorum kaç saatte bitirdin diye. Her sayfada 4-6 sorusu olan 600-650 sayfalık kitaplar toplamda. biraz zor gözüktü gözüme.
ikisi toplam 480 sayfa civarı c.tesiden ptesi öğleden sonra bitmişti diye hatırlıyorum pekde imkansız değil yani sistemlerde harcadığın zamanı ekoloji hücre çözerek telafi ediyorsun zaten ki ben hızlı çözerim ygs yide 70 80dk da bitirdiğimi bilirim bazı denemelerde -
1996 yılında soru bankalarına karşı doğdu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
bence fake.
saygı duyuyorum
Benzer içerikler
- turizm işletmeciliği mezunları yorumları
- bh3 polar mı apolar mı
- psikoloji okumak pişmanlık mi
- kenko saat ayarlama
- y=x doğrusuna göre simetrik ne demek
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X