okuldaki bir kulübün, tunalıda partisi var. şu an ağlaya ağlaya viski içerek kod yazıyorum. hayal ettiğim üniversite hayatı bu değildi. |
Bildirim
okuldaki bir kulübün, tunalıda partisi var. şu an ağlaya ağlaya viski içerek kod yazıyorum. hayal ettiğim üniversite hayatı bu değildi. |
aynen knk
|
Konuyla direkt alakalı değil fakat nillet bu """"sosyalleşmeyi""" neden bu kadar önemsiyor anlamış değilim asla
Yani gidip boş beleş adamlarla 2 saat iğrenç muhabbetler edip, içki içip, boş beleş gezmeye nasıl özeniliyor ki? Ha tabi ki sanayi devrimi 1970'ten sonra anca yaşamaya başlayan, avrupa'nın geçirdiği iğrenç değişimlerle biz 70 sene sonradan tanıştığımız için bu iğrenç batı kültürlerini de yeni yeni özümsüyoruz. İçi bomboş, anlamsız, sadece maddeci bir hayata evrileceğiz yakında. Oturup ders çalışmak >>>>> bomboş insanlarla """""sosyalleşmek""""" |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
E sen de git, onların da dersi yok muydu sanki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
onlar idealist olmayan başarısız kesim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1508D13E -- 20 Aralık 2024; 23:3:9 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
zafer partiliyim. |
1 günden de bı şey olmaz bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tabela partisi. Seni Başkan Fatih Erbakan Hocanın yoluna davet ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
içmeyi seviyorum.
|
olm sizin üni kolay yapılır. egon kankam kızmasın. |
Haram ☝🏻🏴 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
belli |
Fatihin paralı Başkent EE mezunu olduğunu öğrendiğimden beri hiç ısınamıyorum. |