Şimdi Ara

Millet sevgilisiyle nasıl tatile gidebiliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
18.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

Şunu öğrendim, gece dışarı çıkamayan kızlara aşık olmuyorum, zamanında aşık oldum avm'ye git ye iç çık eve bırak kızı, bune abi.

Gece dışarı çıkan kız bulursanız hayatınızı yaşarsınız, gece dışarı çıkan kızla tatilede gidersiniz içip, mıçmayada

o tarz bi kızda sana boynuzu takar iki gün sonra aldatıldığını farketmezsin
  • yaş 19 20 ise aile ne karışır karışmaya hakları yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vancha

sen büyüttün para emek verdin diye senin altına mı girsin?

Tamam sen kızını sevgilisiyle tatile gönderirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 7 Eylül 2017; 15:6:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

Şunu öğrendim, gece dışarı çıkamayan kızlara aşık olmuyorum, zamanında aşık oldum avm'ye git ye iç çık eve bırak kızı, bune abi.

Gece dışarı çıkan kız bulursanız hayatınızı yaşarsınız, gece dışarı çıkan kızla tatilede gidersiniz içip, mıçmayada

o tarz bi kızda sana boynuzu takar iki gün sonra aldatıldığını farketmezsin

Süper damgaladin genelledin helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki anne babasi uzaktadir haberi yoktur

Belki anne babasi fazla ilgisizdir bagimsizdir

Belki anne babasi ölmuştur size ne yani

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Konudaki mesajların yarısı alçak, adi, yobaz her attığı adımı seks e bağlayan sapıkların mesajlarından oluşuyor. Sanane gençler beraber tatile gitmiş eğlenmiş beraber kalmışsa kâhyası sen misin?

İzmirli misin?
  • Bu durum ne normal karşılanmamali - size ne istediğini yapabilirler gibi- ne de bu kız yollu veya bu ne rahatlık denmeli. Eğer ilki gibi olursa toplum gittikçe sapıklasan bir hale bürünür. Düzen ahlak gittikçe bozulur. Her şey kararında olmalı.

Ailesine yalan söyleyip yapanlar veya bunu evleneceği kişiden saklayanlar kadar alçak insan olamaz. Onlara bence istediğinizi söyleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nearyone

quote:

Orijinalden alıntı: star scream

Neden kızdı? Ailesi bilmiyordur, arkadaşlarımla gidiyorum diyorlar. Bende gittim kesinlikle tavsiye ederim, rahat rahat herşeyi yapabiliyorsunuz.

Hocam ben de isterdim gitmeyi ama olmuyor

Kızla ne kadar yakınsınız tensel olarak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat kesim konuya giriş yapmış. Onlar aşırı özgürlükçü insanlar. Onlar için bu tarz şeylerin önemi yok.

Ben iyi niyetle bakamam olaya. İki sevgili tatile gidecek, aynı odada kalacak eee sonra ben olaya kötü niyetle bakıyorum :) yobazım falan.

Hadi geçin bu işleri. Varsın sizin gözünüzde yobaz olayım. Ama hiçbir zaman sizler gibi rahat olmam.

Ahlak ve edep neyse benim için önemli olan o. Evlilik olmadan neyin tatili? Neyin baş başa kalması bu?

Madem öyle gidin gezin dolaşın kafede iki kahve için dönün eve.

2-3 gün baş başa tatile izin veren insanlar rahat insanlardır. Bazı yorumları okuyorum kız babasına yalan söylüyor. İŞTE BÖYLR KIZDAN HAYIR GELMEZ. Benim kardeşim veyahut kızım bana yalan söylerse benim gözümde değeri biter.

Biliyor tabii babasının izin vermeyeceğini. Basıyor yalanı. İyi bir şey mi?

Benim kız kardeşim ya da kızım böyle bir şey yapamamaz, yapmamalı. Ama siz aşırı özgürlükçü kimliğiniz ile izin verirsiniz.

Şahsen ben bile bir kıza 2-3 gün baş başa tatile gitmem. İşin doğrusu bu. Ama iblis hep şunu fısıldar 'ne olacak bir şey yapmazsınız'

Eğer bu fısıldıya uydum mu yandım demektir.

Tamam ben saçmalıyorum. Doğrusunu siz biliyorsunuz. Ama emin olun yalan söyleyen birinden hayır gelmez.

Bu rahat ve aşırı özgürlükçü haliniz size zarar verir.

Doğru tektir. Bir sınavda sorulan sorunun 2 cevabı yoktur. O yüzden burada doğru olan evlenmeden baş başa tatile gitmemektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 7 Eylül 2017; 16:50:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vancha

sen büyüttün para emek verdin diye senin altına mı girsin?

He o cümleden onu mu anladın sen ? Yoksa sen kızının..
  • Col basit. Annesine yalvarir kizlarla gezecegiz 2-3 gun inlarin babasi izin verdi babama soylede bebde gidiyim. Sonra babasi cagitir yanina Baba kizlarla gezecegiz basimizda da hoca olacak der hadi gule gule der babasida llur biter. Ifsa sitelerinde cok gordum belki sahtedir ama kiz sakso aninda babasiyla ya da annesiyle konusuyordu. Evdeyiz anne gelirim birazdan tarzinda..

Oglanlar nasil izin aliyor diye merak ederseniz eger o da baba arkadaslarla 3-4 gun gezecegiz iki para atesle(ya da kendisi gidebilmek icin amelelik yapmistir) anasida der oglan gitsinde az basini becersin der uyusuk olmasin der(meali evde asosyal olacagina gezsin sosyal olsun)

• Beraber tatile gitti diye hemen kızı erkeğin altında arayanlar olmuş, vah yazık sizin açlığınıza.

Yobaz olunca insan herhalde kendi şeyine hakim olamayacağına inanıyor o yüzden bu kısıtlayıcı kafalar. Sizin gibi içten yanmalı, abaza olmayan insanlarda var ey arkadaşlar.

Aynı yerde tatil yapıp, farklı odalarda da kalabiliyor insanlar. Sen her gördüğün resim için altta mı üstte mi diye hayal kuruyorsun ama keşke gözünle görüp, konuşsan.

Mükemmel müslümanlıklar var yemin ediyorum. Başlık okuyup, sınava çalıştım demek gibi geliyor bana bu. Herkes üç, beş haram başlığı okumuş ama gözünle görmediğini, kulağının duymadığını iddia etmenin günah olduğu kısma bir türlü gelememiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Valla arkadaş istediklerini yapsınlar toplu sex partisi yapsınlar hiç umrumda değil ama sonra saf iyi niyetli insanlara bulmasınlar. Ben şuanki kızları bu yüzden sevmiyorum herkesle seviş seviş sonrada git birine seni ömür boyu seveceğim yok sen ilksin deyip yalan söylemek insanlığa sığmaz. Aynı bakır kız arıyorum diyen kendisinin bir suru vukuatı olan erkekler gibi.

• Bilgisayar başında çürüyen delikanlılarımız yine sosyal medyada takılacak bir şey bulmuş. Kızlar da erkekler de mutlu, size ne bundan? Milletin mutlu olması mı size batıyor? Ahlak diyorlar bir de, anca sokakta milletin orasına burasına bakıp, hallenip sonra da kapalı giyinmediler diye laf atmasını bilirsiniz. Çok istiyorsanız yaşınız geldiğinde türbanlı, daha önce sevgilisi olmamış birisiyle evlenirsiniz, millete sataşmayı bırakın.
  • Bugun asosyaller akiyor masallah. İsteyen istedigi kisiyle gider size ne? Sevgilisiyse onla da gider. Ne merakiniz var milletin her yaptigi seyi elestirmeye? Elestirince icinizi rahatlarip, asosyalleginizi bastirip kendinizi mi tatmin ediyorsunuz? Bu kadar her seye kafayi takmak yerine belki hayati yasamaya odaklanirsaniz daha keyifli zaman gecirebilirsiniz. Cogunuzun profili belli zaten de neyse.

• Onlar bizim gibi sap değil knk.
  • Biz otobüsle gitmistik ama tavsiye etmem, en guzeli ucakla ama o donem para azdi tabii.

• Yine boş boş yorumlar saçmalıklar 20 21 yaşındaki birine annesi babası bu kadar rahat karışabilmeli zaten değil mi ? Beğenin beğenmeyin herkesin kendi hayatı senin ne yaptığına biri karışmıyorsa sen de laf edemezsin 2017 yılı hala boş boş konular

• quote:

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

Sex için mi

avatarın ağır çekim olsa efsane olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeaParty

Yeni mi çıktı bu zina diyen tipler anlamıyorum. Yeni nesilsiniz, başkalarının kız arkadaşı ile özgürce tatile gitmesine karşı çıkıyorsunuz, yok ahlakmış yok feminenmiş hep cahil mir nesil yetişiyor Akp sayesinde. 9 yaşında ki yabancı bir çocuk Dünya turu yaparken siz daha bu yaşınızda kız erkek aynı ortamda bulunamaz zina evlenmek zorundalar diyorsunuz. Yazık sizin beyniniz bu kadar kolay yıkanıyor ya ona yanıyorum. Aziz Nesin haklıymış..

Not : Soruyu soran kardeşim bence böyle sorular sorma, ne de olsa sana düzgünce bir cevap verecek olgunlukta biri çıkmaz. Nasıl olsa cahil yorumlar yapanlar beğeni almış başını gidiyor zavallı Türkiye'm

Yani senin kızın sevgilisi ile tatile gitse kesinlikle rahatsız olmazsın?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.